0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χθες το βράδυ την ώρα που κατέβαζα Χριστοπαναγίες για όλο το θέατρο που παίζει η ηγεσία του υπεπθ,όταν μου έπιασε κουβέντα ένας μαθητής μου στο μσν γεμάτος αγωνία για τια βάσεις. Μέσα σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε,ξέχασα ότι σήμερα έβγαιναν οι βάσεις! Ξέχασα τον αγώνα μιας χρονιάς,τις καλές στιγμές,αλλά και τις δύσκολες ώρες και τα ξέχασα γιατί αυτοί οι τρελοί με έχουν γεμίσει ανασφάλειες,αδιέξοδα και αγωνίες!
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά όλα τα παιδαγωγικά τμήματα σημείωσαν πτώση στην βάση εισαγωγής...Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, θυμάμαι την αγωνία που είχα και εγώ όταν έδινα πανελληνίες και όταν περίμενα τα αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι ωραία όλα αυτά, αλλά η πραγματικότητα σήμερα είναι τελείως διαφορετική. Και για όλα μα όλα φταίει ο μη σωστός Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός. Η φράση που ακούγεται συνέχεια είναι σπουδές με βάση τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού, ενώ λίγο λαμβάνεται υπόψην το τι θα κάνει ένα παιδί με ένα πτυχίο που πλέον δεν έχει κανένα αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας. Γιατί κακά τα ψέματα η Ελλάδα γέμισε με πτυχιούχους από όλες τις ειδικότητες. Κανείς δεν λέει την αλήθεια: ότι αν σου αρέσει κάποια επιστήμη, θα πετύχεις και στο επαγγελματικό στοίβο, αλλά μόνο αν έχεις μπάρμπα στη κορώνη ή αν φύγεις στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν προκόβεις ή μένεις αιαώνια άνεργος. Απλά να υπενθυμήσω και σε αυτά τα παιδιά που δεν πέρασαν κάπου ότι υπάρχουν και κάποιες, πολύ καλές ειδικότητες στα ΙΕΚ, που με τις σημερινές συγκυρίες έχουν άμεση ή ασύγκριτα πιο εύκολη από ένα πτυχιούχο ΑΕΙ-ΤΕΙ, επαγγελματική αποκατάσταση. Και καμιά φορά είναι καλύτερα να μην περνάς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά σε ΙΕΚ