*

Αποστολέας Θέμα: Πού είναι ο πρόεδρος της Ολμέ ????  (Αναγνώστηκε 25799 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πού είναι ο πρόεδρος της Ολμέ ????
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 28, 2010, 01:09:05 pm »
οσοι ειναι βολεμενοι μας εχουν ολους γραμμενους, μονο στις εκλογες θα μας πλησιασουν...τοτε να τους δωσουμε ενα μαθημα...τοσοι ειμαστε!!! στο νομο μου τα ρεμαλια της δακε και της πασκ το εχουν βουλωσει!!! κοιτουν το συμφερον τους... μονο η αριστερα ειναι παντου σε συλλαλητηρια και διαμαρτυριες (δεν τους εχω υποστηριξει ποτε, αλλα τωρα θα το κανω).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:12:41 »

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 28, 2010, 01:11:16 pm »
Δηλαδή, συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι ??? Φταίνε οι δάσκαλοι και ο πρόεδρός τους που διεκδικούν και πετυχαίνουν ή η ανικανότητα η δική μας και ο ... σιδηρόστοκος που έχουμε για πρόεδρο;

Πες τα γιατί τα λέω κι εγώ καιρό τώρα. Μας φταίνε οι δάσκαλοι που λόγω συγκυριών διορίζονται εύκολα, αν και σύντομα θα φρακάρουν κι αυτοί και όχι η δική μας αδιαφορία. Τώρα να μιλάμε και για άσχετους δασκάλους είναι λίγο στο σπίτι του κρεμασμένου......όταν μπαίνουν στη Φιλοσοφική και γίνονται φιλόλογοι άτομα που γράφουν 13 και 14. Η δική μου γενιά έβγαλε φιλόλογους με μέσους όρους 18 και 19 και τώρα στις παιδαγωγικές χρειάζονται τέτοιες βαθμολογίες. Ας προσέχουμε λοιπόν και τι λέμε και τι γράφουμε

ακριβώς stave
ας προσέχουμε τι γράφουμε γιατι τότε θα πρέπει να πούμε και για τα κενά με τα οποία οι μαθητές γυμνασίου μπαίνουν στο λύκειο ή ακόμα και στην τριτοβάθμια

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 28, 2010, 01:18:12 pm »
Επομένως, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το όλο συνδικαλιστικό κίνημα κατάντησε (και μας κατάντησε) για πέταμα.
Απορία, επειδή είμαι ολίγον άσχετη  :-[: ο πρόεδρός μας σε ποιο κόμμα ανήκει;

Σε πολλά συμπεράσματα μπορούμε να καταλήξουμε! Συνοπτικά θα έλεγα:
- ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ διέλυσαν το συνδικαλιστικό κίνημα. Απογοήτευσαν τους εργαζόμενους και τους έστειλαν στον καναπέ τους, δεν οργάνωσαν σοβαρές αντιστάσεις και ακόμα και τώρα που κρέμεται το μνημόνιο πάνω από το κεφάλι μας κρατούν προδοτική στάση. Ο Παναγόπουλος ενώ διαλύεται το καθεστώς των Συλλογικών Συμβάσεων βγαίνει και ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις Συλλογικές Συμβάσεις και ο ίδιος υπογράφει συμβάσεις προσαρμοσμένες στο μνημόνιο.Ο Πεππές είναι εξαφανισμένος και η ΑΔΕΔΥ απλά σέρνεται από τις εξελίξεις, αφού όμως πρώτα δημιούργησε στους δημόσιους υπαλλήλους μια νιρβάνα από την οποία οι περισσότεροι αρνούνται να βγουν πλέον.
- Η ευθύνη η δική μας βρίσκεται σε δύο επίπεδα: πρώτον πως επιλέγουμε αυτούς που θα μας αντιπροσωπεύσουν. Με ποια κριτήρια. Και δεύτερον, κατά πόσο συμμετέχουμε οι ίδιοι στη συνδικαλιστική ζωή του κλάδου. Μην περιμένουμε από ένα Δ.Σ. να τραβήξει εμπρός. Υπάρχουν παρατάξεις που προσπαθούν και παλεύουν, είναι μπροστά στους αγώνες, αλλά είναι μειοψηφία! Γιατί; Ποιος ευθύνεται γι' αυτό; Μη τα ρίχνουμε όλα στους άλλους! Έχουμε κι εμείς ευθύνη.
- Έχουμε καταντήσει μικροαστοί. Μιλάω για τους κλάδους των εκπαιδευτικών!Είναι καιρός να θυμηθούμε ότι είμαστε εργαζόμενοι, αλλιώς δεν πρόκειται να αγωνιστούμε και να σηκώσουμε κεφάλι.

Ο Πεππές αν δεν κάνω λάθος ανήκει στη ΔΑΚΕ- δεν είμαι και σίγουρος...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 01:22:58 pm από jimy100 »

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 28, 2010, 01:18:18 pm »
οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε φροντιστες, αν οχι ολοι. την εικονα της παιδειας τη διαμορφωσαν οι μεγαλυτεροι κηφηνες των σχολειων που λενε: τα εχετε κανει στο φροντιστηριο... εδω ο φυσικος εφυγε απο την ταξη της κορης μου, για να κουρευτει και ο φετινος  στο σχολειο, που ημουν, βαριοταν που ζουσε. αλλοι που ξερω πινουν ουισκι απο το πρωι η στις 11.00 ειναι στο καφενειο και τα πινουν. εμεις τους φταιμε!!! σε ενα σχολειο οι μονιμοι φιλολογοι μου εδιωχναν τα παιδια απο την πδσ και πολλα αλλα...μαλακιες μας λενε!!!  

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:12:41 »

Αποσυνδεδεμένος philologos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 28, 2010, 01:47:45 pm »
Κανείς δεν ηρωοποιεί ή θεοποιεί τον Μπράτη. Αντιθέτως το γεγονός ότι διεκδικεί για τους δασκάλους εις βάρος των υπολοίπων εκπαιδευτικών είναι απαράδεκτο. Ο τύπος δεν νοιάζεται για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά για τα συμφέροντα των δασκάλων με κάθε τρόπο. Και μην μου πείτε ότι πέτυχε ο θεσμός του ολοήμερου!! Πέρα από το ότι οι εργαζόμενες μητέρες ησύχασαν και δεν πληρώνουν άτομα για να προσέχουν τα παιδιά τους, ο θεσμός δεν πρόσφερε τίποτα στη μαθησιακή εξέλιξη των παιδιών, αλλά έδωσε δουλειά σε χιλιάδες δασκάλους. Συμφωνώ ότι πρέπει να στηρίξουμε άξιους ανθρώπους στην ΟΛΜΕ, για να μην χάνουμε ακόμα και αυτά που μας ανήκουν και για την καλύτερη λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράθεση
Δάσκαλοι από το δημοτικό δεν επέτρεψαν σε φιλολόγους να παρακολουθήσουν μάθημα λέγοντας "τι μας φέρνετε εδώ αυτούς τους ανίδεους";;Τώρα ποιος είναι ανίδεος και άσχετος και ποιος στέλνει από το δημοτικό στο Γυμνάσιο παιδάκια με απίστευτα κενά αυτό το ξέρουμε πολύ καλά!
Gatopardaki έχω ακούσει και άλλα πολλά για το τσιφλίκι των δασκάλων. Αλλά αυτά κάνει το κόμπλεξ συνάδελφε, όταν στις ανώτερες παιδαγωγικές ακαδημίες οι βάσεις ήταν κάποια χρόνια πριν εκεί που είναι κάποια ΤΕΙ σήμερα. Μην σας πω ότι κάποια ΤΕΙ που έχουν ζήτηση ήταν και είναι ψηλότερα. Ενώ οι βάσεις των τμημάτων των φιλοσοφικών σχολών ήταν γύρω στο 18. Αυτή η ελιτίστικη νοοτροπία των νέων δασκάλων, που χωρίς απαραιτήτως να αγαπούν το επάγγελμα, αλλά για λόγους άμεσου διορισμού και βιοπορισμού επιλέγουν τα τμήματα αυτά, είναι τραγελαφική. Μαθαίνουν λίγο από όλα, τις στοιχειώδεις γνώσεις όλων των επιστημών, με σκοπό να τις διδάξουν στα δημοτικά και τολμάνε να αυτοαποκαλούνται "πανεπιστήμονες" και να αποκαλούν τους επιστήμονες "ανίδεους"! ;D ;D Αλλά από φέτος φάνηκε η αλήθεια: συμπληρώνονται οι θέσεις των δασκάλων πια και κλείνει η ψαλίδα και τα παιδαγωγικά τμήματα δημοτικής αρχίζουν και χάνουν έδαφος, φτάνοντας στο σημείο να χάσουν ακόμα έως και 600+ μόρια (αλλά και νηπιαγωγών - προσχολικής εκπαίδευσης όπως το ΤΕΠΑΕΣ Ρόδου που έχασε 1000 μόρια!). Σε λίγα χρόνια που θα κορεστεί πλήρως και ο κλάδος των δασκάλων οι βάσεις των τμημάτων αυτών θα επιστρέψουν εκεί που πραγματικά ανήκουν. Είναι τυχαίο που σε εποχή γενικότερης κρίσης οι μαθητές επέλεξαν καθηγητικές σχολές, όπως έκαναν παλιότερα, και τα τμήματα των φιλοσοφικών ανέβηκαν ακόμα και 300+ μόρια??? Δεν νομίζω...

Παράθεση
λο αυτο τον καιρο δημιουργουσατε την εντυπωση οτι φετος οι δασκαλοι δεν προκειται να δουλεψουν στα σχολεια και ολο τους κατηγορουσατε..................ωστοσο οπως φαινεται ολοι θαν δουλεψουν ακομα και αυτοι που τελειωσαν φετος τα παιδαγωγικα...............
Μαίρη567 και εσύ τώρα χάρηκες ε; Τη θεσούλα να εξασφαλίσετε ακόμα και εις βάρος των υπολοίπων κλάδων και όλα τέλεια?! Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ. >:(

Boldini, και τι να προλάβουμε στη δευτεροβάθμια?? Να διδάξουμε ορθογραφία που είναι ύλη δημοτικού και δεν ξέρουν ούτε το όνομά τους πώς γράφεται ή υποθετικό λόγο και έλξη αναφορικού?? Μην ξεχνάτε πως η γνώση οικοδομείται. Για να μάθεις κάτι πιο προχωρημένο πρέπει να έχεις βάσεις! Όταν δεν υπάρχουν βάσεις, ή πρέπει να τις αναπληρώσεις ή να σπέρνεις σε ξερό χώμα!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2010, 01:51:01 pm από philologos »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 28, 2010, 01:51:16 pm »

Ο Πεππές αν δεν κάνω λάθος ανήκει στη ΔΑΚΕ- δεν είμαι και σίγουρος...

Ναι, στη ΔΑΚΕ ανήκει.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 28, 2010, 06:07:55 pm »
Μετά από τις σημερινές δηλώσεις της κ. Χριστοφιλοπούλου το ερώτημα παραμένει...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 28, 2010, 06:53:34 pm »
Philologe....μη δίνεις σημασία στα λεγόμενα όλων...το κοριτσάκι (μαίρη567) έχει γίνει ρόμπα στο φόρουμ μ΄αυτά που γράφει τελευταία και είναι ακριβώς αυτό που λες....ο αποτέτοιος μας να βολευτεί και όλοι οι άλλοι να πνιγούνε!!
Εδώ βγήκε και είπε πριν καιρό πως αξίζουν να διορίζονται μόνο οι κανούριοι δάσκαλοι που μπήκαν με 19 στη σχολή....χωρίς να καταλαβαίνει πως μ'αυτό που λέει δείχνει εμφανέστατα πως το 19 δεν συνοδεύεται απαραίτητα με οξύτητα πνεύματος....για να μην πω πως δεν καταλαβαίνει ότι ο καλός εκπαιδευτικός δεν κρίνεται από τον βαθμό εισαγωγής του!!!!

Όσο για το επίπεδο των παιδιών....σε μαθήματα όπως η γλώσσα και τα μαθηματικά όλη η εξέλιξη του παιδιού είναι θέμα βάσεων...αν δεν έχεις βάσεις απ'το δημοτικό κάηκες...είναι αλυσίδα όλα!!

Από κει και πέρα εννοείται πως Μπράτης και Πεπές έίναι τατσιμητσικώτσι με το Υπουργείο...αλλά επίσης είναι αλήθεια και πως πολλοί δάσκαλοι έξαιτίας των προνομίων που έχουν και της έλλειψης σωστής κρίσης και σεβασμού είναι απαράδεκτοι με τη στάση τους! Με έναν χρόνο δουλειάς φέρονται σε πολύ πιο έμπειρους συναδέλφους (βλέπε ξενόγλωσσους στο δημοτικό) λες και είναι σκουπίδια...!!
Και το πιο σημαντικό....ελάχιστοι απ'αυτούς μπήκαν στην Ακαδημία γιατί αγαπούσαν πραγματικά την δουλειά...έχω βαρεθεί να ακούω από γονείς "το παιδί ήθελε να μπει στη φιλοσοφική ή σε ξενόγλωσσο τμήμα και του είπαμε  να πάει στην Ακαδημία..." Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Από κει και πέρα δεν θα σχολιάσω άλλο το θέμα γιατί έχει ξανασυζητηθεί....

Όσον αφορά στον Μπράτη και τους συνδικαλιστές μας.....όντως κοιμούνται όρθιοι,αλλά πρέπει κι εμείς όπως επισήμανε ο jimmy100 να αναλαμβάνουμε ευθύνες και κυρίως να ξεκολλάμε απ'τους καναπέδες μας...΄εγώ προχθές πήγα έξω απ'το Υπουργείο κι ας μην ήμουν διοριστέα που έχασε διορισμό....έχουμε όλοι ευθύνη και όταν καταλάβουμε πως τα δεινά που έρχονται είναι για όλους και όχι για συγκεκριμένες κατηγορίες...τότε θα μπορέσουμε να οργανωθούμε σοβαρά και κυρίως να ακουστούμε!!!
 Και όσοι μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα στις εκλογές...εφόσον επικαλούνται πως νιώθουν αδικημένοι....ας το κάνουν επιτέλους!!
Μόνο να κατηγορούμε ξέρουμε...από πράξεις τίποτα...!!

Και δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί αν θεωρήσουμε πως δίνεται μεγαλύτερο κονδύλι στην Α'θμια με την πρόφαση πως είναι περισσότερα τα σχολεία....δεν δίνονται πιστώσεις αναπληρωτών και για τους καθηγητές που δουλεύουν στην Α'θμια παρά μόνο για τους δασκάλους....για να μην μιλήσω για οργανικές ξενόγλωσσων στην Α'θμια που έπρεπε να υπάρχουν....εδώ πραγματικά έχει βάλει το χεράκι της η ΔΟΕ.....
Κάθε φορά επίσης που τίθεται το θέμα για φιλολόγους και μαθηματικούς στα δημοτικά (κάτι που δεν το υποστηρίζω βέβαια) γίνεται της κακομοίρας απ'την μεριά της ΔΟΕ...αντιθέτως φέτος στην αίτηση της ειδικής αγωγής είδαμε πρώτη φορά να δίνεται το δικαίωμα σε δασκάλους να μπούνε στα ΕΕΕΕΚ της
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 28, 2010, 09:00:12 pm »
ποσο δικιο εχεις Λωρα!Δεν επιθυμω ομως να εμπλακουμε σε μια ακομη διαμαχη με μια ακομη κατηγορια συναδελφων επειδη η ολμε ειναι αχρηστη και εμεις αβουλοι η τουλαχιστον εξοντωμενοι που δεν μπορουμε ακομη να σηκωσουμε κεφαλι.Οσο τουλαχιστον αφορα τους νεοσσους της Αθμιας θα πρεπει να μαθουν οτι η ευγενεια και η με γνωση ταπεινοτητα δε σημαινουν "παρακατιοσυνη",αλλα εμπειρια και δυναμη ψυχης.Θελω να πιστευω οτι μιλουν απλως με τη θρασυτητα των νιατων,διαφορετικα,ουαι!........

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 28, 2010, 09:24:39 pm »
ποσο δικιο εχεις Λωρα!Δεν επιθυμω ομως να εμπλακουμε σε μια ακομη διαμαχη με μια ακομη κατηγορια συναδελφων επειδη η ολμε ειναι αχρηστη και εμεις αβουλοι η τουλαχιστον εξοντωμενοι που δεν μπορουμε ακομη να σηκωσουμε κεφαλι.Οσο τουλαχιστον αφορα τους νεοσσους της Αθμιας θα πρεπει να μαθουν οτι η ευγενεια και η με γνωση ταπεινοτητα δε σημαινουν "παρακατιοσυνη",αλλα εμπειρια και δυναμη ψυχης.Θελω να πιστευω οτι μιλουν απλως με τη θρασυτητα των νιατων,διαφορετικα,ουαι!........

o καθενας θελει το καλύτερο για το κλαδο του η συναδελφικη αλληλοεξοντωση μονο ματαιη μπορει να ειναι.
οι δασκαλοι θελουν κλειστο το κλαδο τους οι νηπιαγωγοι το δικο τους , οι φιλολογοι το δικο τους , οι μαθηματικοι οι φυσικοι το δικο τους που ειναι το κακο βρε παιδια?
δεν ειμαι δασκαλα (νηπιαγωγός)αλλα ετυχε να συζητησω με μαθηματικο ο οποιος εβλεπε την α/θμια για σκουπιδια  , για τυχαιους αγραμματους που δεν προσφερουν τιποτα και τωρα μιλαμε για παρακατιοσυνη?
το μόνο σίγουρο ειναι οτι για να διδάξει καποιος στη α/θμια πρεπει να γνωρίζει πολυ καλα παιδαγωγικα  και οχι αρχαια ελληνικα.
τα παιδαγωγικα τμήματα δίνουν πολλη μεγαλη βαρύτητα στα παιδαγωγικα γιατι το καθε παιδι   ειναι διαφορετικη μοναδα και μαθαινει με το δικο του διαφορετικο τροπο και ρυθμο. δεν γινετε ολοι να κανουν για ολα ας το αποδεχθουμε
φιλικη τοποθετηση
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 28, 2010, 11:47:30 pm »
Maraki δεν είπα κάτι διαφορετικό....κι επειδή κι εγώ ως απόφοιτος του ΦΠ  κάτι ξέρω από παιδαγωγικά και αντιμετώπιση της κάθε ηλικίας...είναι σωστό αυτό που λες...απλά ο μαθηματικός αυτός κι ο κάθε μαθηματικός τα λέει αυτά σε θεωρητικό επίπεδο....δυστυχώς όμως οι δάσκαλοι συνυπάρχουν στην πράξη με τους καθηγητές της

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 28, 2010, 11:49:43 pm »
.....να γλύφει την Υπουργό και να την ευχαριστεί για τους 15.500 αναπληρωτές και να ενισχύει το δρομολογημένο σχέδιο της ολοένα αυξανόμενης ελαστικής απασχόλησής μας....είναι αλήθεια!!! (μου φυγε το προηγούμενο μήνυμα πριν το τελειώσω :) )

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 28, 2010, 11:55:04 pm »
Maraki δεν είπα κάτι διαφορετικό....κι επειδή κι εγώ ως απόφοιτος του ΦΠ  κάτι ξέρω από παιδαγωγικά και αντιμετώπιση της κάθε ηλικίας...είναι σωστό αυτό που λες...απλά ο μαθηματικός αυτός κι ο κάθε μαθηματικός τα λέει αυτά σε θεωρητικό επίπεδο....δυστυχώς όμως οι δάσκαλοι συνυπάρχουν στην πράξη με τους καθηγητές της
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 29, 2010, 12:03:09 am »
Ακριβώς...η τύχη (γιατί τύχη είχαν οι δάσκαλοι) δεν σε κάνει ανώτερο...αντιθέτως η σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματά της ή ακόμη και η πρόθεση να μάθεις όταν είσαι άπειρος σε κάνουν καλύτερο και άξιο....!!

Παρόλ'αυτά...πρέπει να δίνουμε σημασία στην βλακεία αυτών που μας εκπροσωπούν....αυτούς πρέπει να τους αναγκάζουμε να υπερασπίζονται εμάς και όχι τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα....άκου εκεί ο ένας να ευχαριστεί για τα ψίχουλα και ο άλλος να πετάει μονίμως χαρταετό...να φοβάται να αρθρώσει λέξη...πόσο μάλλον να διεκδικήσει...!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679