0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι σημαίνει mizery ?Εκτός αν είναι το αγγλικό misery σε καμιά γερμανική διάλεκτο
Μόνο με αφορμή ότι πρόσφατα παρακολούθησα μια ημερίδα για την Ειδική Αγωγή,κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ένα σχετικό κουτούπωμα, και αυτή που κουτούπωσαν ήταν φιλόλογος ,λέγοντάς της τι σχέση μπορεί να έχει π.χ. η δυσλεξία ,για την οποία μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω ένας απόφοιτος του ΦΠΨ ή του ΦΠ ΑΠΘ-με τις περιπτώσεις του αυτισμού,του asperger κλπ,να θέσω κι εγώ την ίδια ερώτηση;Γιατί και οι δικοί μας της
Στα γρήγορα ο εκπαιδευτής ενηλίκων είναι ο ΠΕ72 δηλαδή με άλλα λόγια ο απόφοιτος του Παν. Μακ. με πτυχίο Εκ παιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση «Συνεχής Εκπαίδευση» ή με κατεύθυνση «Εκπαιδευτική Πολιτική».
ΠαράθεσηΣτα γρήγορα ο εκπαιδευτής ενηλίκων είναι ο ΠΕ72 δηλαδή με άλλα λόγια ο απόφοιτος του Παν. Μακ. με πτυχίο Εκ παιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση «Συνεχής Εκπαίδευση» ή με κατεύθυνση «Εκπαιδευτική Πολιτική».Kinegiros, αυτό που γράφεις σε ποιο νόμο το είδες γραμμένο εσύ; Γιατί πολύ τους νόμους επικαλείσαι, αλλά εκφράσεις όπως "στα γρήγορα" εμένα δεν με καλύπτουν. Πες μας ΦΕΚ ή εγκύκλιο και σελίδα και τότε μπορείς να υιοθετείς το ύφος του γνώστη της νομοθεσίας. Γιατί σε άλλο topic του φόρουμ παιδιά που διάβασαν τη νομοθεσία έγραψαν ότι οι Ειδικοί Παιδαγωγοί του
Είπα στα γρήγορα ότι είπα το λέω άλλωστε. Να κάτσουν να διαβάσουν όσοι ενδιαφέρονται τον νομο της ειδικής. Επειδή όμως βαριέσε δεν είναι τρόπος αυτός να αμφισβητείς αυτά που γράφω. Θα μπορούσες να έχεις το τακτ να με ρωτήσεις απλά. Όσο αφορά το ύφος μου ως γνώστης της νομοθεσίας, δεν φταίω εγώ αν την γνωρίζω και εσύ όχι. Αυτό το σύμπλεγμα δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Αντιπαρέρχομαι και θεωρώ ότι είναι η παρεξήγηση της στιγμής και απαντάω σε κάθε τι που με "ρωτάς".
παράληψη μου και ζητώ συγνώμη αν σε μπέρδεψα.
Οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ 72 τοποθετούνται με διορισμό, μετάθεση ή απόσπαση στα ΕΕΕΕΚ και απα σχολούνται στην υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευ σης και επιμόρφωσης ενηλίκων πολιτών με ή χωρίς αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Όσο αφορά αυτό που λες για το ότι ο καθένας πρέπει να κινήται στο χώρο συνοδευμένο από τον τίτλο "ειδικός παιδαγωγός" που είναι ένας ελιτίστικος τίτλος που αυτόαποδίδουν κάτι δάσκαλοι από τον βόλο να μου επιτρέψεις να σου πω ότι είσαι προφανώς έξω από τον χορό και είναι λογικό να επαναλαμβάνεις αυτά που σου λέει η παρέα σου.
Η διαστρέβλωση της λογικής που επιχειρούν κάποια παιδιά του βόλου δεν περνάει. Η οργή τους και η πίκρα τους γιατί τους έχουν στο περιθώριο (κακός) τόσο καιρό δεν είναι δικαιολογία για αντιλήψεις "εμείς ήμαστε και οι άλλοι είναι για τα μπάζα".