0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 28, 2010, 12:11:56 pmΔηλαδή, συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι Φταίνε οι δάσκαλοι και ο πρόεδρός τους που διεκδικούν και πετυχαίνουν ή η ανικανότητα η δική μας και ο ... σιδηρόστοκος που έχουμε για πρόεδρο;Πες τα γιατί τα λέω κι εγώ καιρό τώρα. Μας φταίνε οι δάσκαλοι που λόγω συγκυριών διορίζονται εύκολα, αν και σύντομα θα φρακάρουν κι αυτοί και όχι η δική μας αδιαφορία. Τώρα να μιλάμε και για άσχετους δασκάλους είναι λίγο στο σπίτι του κρεμασμένου......όταν μπαίνουν στη Φιλοσοφική και γίνονται φιλόλογοι άτομα που γράφουν 13 και 14. Η δική μου γενιά έβγαλε φιλόλογους με μέσους όρους 18 και 19 και τώρα στις παιδαγωγικές χρειάζονται τέτοιες βαθμολογίες. Ας προσέχουμε λοιπόν και τι λέμε και τι γράφουμε
Δηλαδή, συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι Φταίνε οι δάσκαλοι και ο πρόεδρός τους που διεκδικούν και πετυχαίνουν ή η ανικανότητα η δική μας και ο ... σιδηρόστοκος που έχουμε για πρόεδρο;
Επομένως, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το όλο συνδικαλιστικό κίνημα κατάντησε (και μας κατάντησε) για πέταμα.Απορία, επειδή είμαι ολίγον άσχετη : ο πρόεδρός μας σε ποιο κόμμα ανήκει;
Δάσκαλοι από το δημοτικό δεν επέτρεψαν σε φιλολόγους να παρακολουθήσουν μάθημα λέγοντας "τι μας φέρνετε εδώ αυτούς τους ανίδεους";;Τώρα ποιος είναι ανίδεος και άσχετος και ποιος στέλνει από το δημοτικό στο Γυμνάσιο παιδάκια με απίστευτα κενά αυτό το ξέρουμε πολύ καλά!
λο αυτο τον καιρο δημιουργουσατε την εντυπωση οτι φετος οι δασκαλοι δεν προκειται να δουλεψουν στα σχολεια και ολο τους κατηγορουσατε..................ωστοσο οπως φαινεται ολοι θαν δουλεψουν ακομα και αυτοι που τελειωσαν φετος τα παιδαγωγικα...............
Ο Πεππές αν δεν κάνω λάθος ανήκει στη ΔΑΚΕ- δεν είμαι και σίγουρος...
ποσο δικιο εχεις Λωρα!Δεν επιθυμω ομως να εμπλακουμε σε μια ακομη διαμαχη με μια ακομη κατηγορια συναδελφων επειδη η ολμε ειναι αχρηστη και εμεις αβουλοι η τουλαχιστον εξοντωμενοι που δεν μπορουμε ακομη να σηκωσουμε κεφαλι.Οσο τουλαχιστον αφορα τους νεοσσους της Αθμιας θα πρεπει να μαθουν οτι η ευγενεια και η με γνωση ταπεινοτητα δε σημαινουν "παρακατιοσυνη",αλλα εμπειρια και δυναμη ψυχης.Θελω να πιστευω οτι μιλουν απλως με τη θρασυτητα των νιατων,διαφορετικα,ουαι!........
Maraki δεν είπα κάτι διαφορετικό....κι επειδή κι εγώ ως απόφοιτος του ΦΠ κάτι ξέρω από παιδαγωγικά και αντιμετώπιση της κάθε ηλικίας...είναι σωστό αυτό που λες...απλά ο μαθηματικός αυτός κι ο κάθε μαθηματικός τα λέει αυτά σε θεωρητικό επίπεδο....δυστυχώς όμως οι δάσκαλοι συνυπάρχουν στην πράξη με τους καθηγητές της