0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας ελπισουμε οτι θα βγουν οσο πιο συντομα γινεται γιατι κοντευω να σκασω!!να ξερουμε που να παμε να ψαξουμε για σπιτι και να ενημερωσουμε τους φιλους μας που μπορουν να ερθουν για διακοπες!!ας διακωμωδισουμε λιγο την κατασταση γιατι αλλιως... θα μας φαει το αγχος!!! και ουτε ki η γιογκα δεν βοηθα οπως ειχαν πει σε αλλο topic!!!
-Green Ξέρεις προσωπικά τέτοιους αναπληρωτές; γιατί εγώ δυο χρόνια τώρα δεν έχω συναντήσει κανένα με λιγότερες από 21 ώρες και εγώ έκανα 23 πέρσι. Εγώ θα πάω όμως άμω. νομίζω ότι δεν τα υπολόγισες σωστά.
Παράθεση από: sofikititi στις Αυγούστου 30, 2010, 10:37:05 amας ελπισουμε οτι θα βγουν οσο πιο συντομα γινεται γιατι κοντευω να σκασω!!να ξερουμε που να παμε να ψαξουμε για σπιτι και να ενημερωσουμε τους φιλους μας που μπορουν να ερθουν για διακοπες!!ας διακωμωδισουμε λιγο την κατασταση γιατι αλλιως... θα μας φαει το αγχος!!! και ουτε ki η γιογκα δεν βοηθα οπως ειχαν πει σε αλλο topic!!!Αυτά είναι ωραία.... Η γυναίκα μου, εκτός από σπίτι, θα έχει να ψάξει Παιδικό Σταθμό για τα παιδιά, άλλοι συνάδελφοι θα πρέπει να ψάξουν Νηπιαγωγία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια για τα παιδιά τους.....Άστα να πάνε, κοινωνική αναισθησία σε όλο της το μεγαλείο.Να δείτε που θα τα ανακοινωθούν και θα πρέπει μέσα σε 2 μέρες (τις δύο επόμενες μέρες) να παρουσιαστούν στις Δευτεροβάθμιες.... τρεχάτε ποδαράκια μου
Παράθεση από: p.stelios στις Αυγούστου 30, 2010, 10:44:46 amΠαράθεση από: sofikititi στις Αυγούστου 30, 2010, 10:37:05 amας ελπισουμε οτι θα βγουν οσο πιο συντομα γινεται γιατι κοντευω να σκασω!!να ξερουμε που να παμε να ψαξουμε για σπιτι και να ενημερωσουμε τους φιλους μας που μπορουν να ερθουν για διακοπες!!ας διακωμωδισουμε λιγο την κατασταση γιατι αλλιως... θα μας φαει το αγχος!!! και ουτε ki η γιογκα δεν βοηθα οπως ειχαν πει σε αλλο topic!!!Αυτά είναι ωραία.... Η γυναίκα μου, εκτός από σπίτι, θα έχει να ψάξει Παιδικό Σταθμό για τα παιδιά, άλλοι συνάδελφοι θα πρέπει να ψάξουν Νηπιαγωγία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια για τα παιδιά τους.....Άστα να πάνε, κοινωνική αναισθησία σε όλο της το μεγαλείο.Να δείτε που θα τα ανακοινωθούν και θα πρέπει μέσα σε 2 μέρες (τις δύο επόμενες μέρες) να παρουσιαστούν στις Δευτεροβάθμιες.... τρεχάτε ποδαράκια μουΦαντάζομαι ότι μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δεν θα πάνε πουθενά γιατί δεν θα τους καλέσουν ή θα τους καλέσουν για πολύ λίγες ώρες. Οπότε τα υπόλοιπα προβλήματα είναι δευτερεύοντα.
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 29, 2010, 01:34:24 am-Green Ξέρεις προσωπικά τέτοιους αναπληρωτές; γιατί εγώ δυο χρόνια τώρα δεν έχω συναντήσει κανένα με λιγότερες από 21 ώρες και εγώ έκανα 23 πέρσι. Εγώ θα πάω όμως άμω. νομίζω ότι δεν τα υπολόγισες σωστά.Φυσικά και υπήρχαν αναπληρωτές που δεν συμπλήρωναν ωράριο και τους μπάλωναν ώρες από εδώ και από εκεί (πχ γραμματιακή υποστήριξη).
gvasilis, δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.α) Αν η ειδικοτητα σου δεν εχει πολλα κενα, τοτε:α1) αν εισαι 'ψηλα' στον πινακα, οι ΑΜΩ δε σε πειραζουν, αφου μαλλον θα πας ΑΚΩ (οπως θα πηγαινες και περυσι).α2) αν εισαι 'μετρια' στον πινακα, τοτε το ΑΜΩ μπορει να σε βολεψει/δελεασει για γειτονικες περιοχες, καθως θα πληρωνεσαι στην ωρα σου και πολυ καλυτερα απο τον (παλιο) ωρομισθιο των 10-11 ωρων.