0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LIAV στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 04:52:23 pmΑυτό είναι κάτι που απασχολεί όλους μας αλλά κάποιοι που πήραν στο υπουργείο τους απάντησαν ότι δεν μετράει η φετινή προυπηρεσία για αναπλήρωση του χρόνου. Μετράει μόνο ως προσαύξηση μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ. Στην ερώτησή μου αν κάποιος με 19 μόρια δεν δουλέψει φέτος και δουλέψει κάποιος με 18 μόρια τι θα γίνει μου είπαν ότι η σειρά τους στον πίνακα δεν θα αλλάξει, άρα θα εξακολουθήσει να προηγείται αυτός με τα 19 μόρια!!! Ελπίζω να έκαναν λάθος γιατί κάτι τέτοιο είναι εντελώς άδικο. Αυτό όμως δεν σημαίνει κλέιδωμα των πινάκων;σωστα τους απαντησαν !!!η εγκυκλιος ειναι σαφης:"2.α1. Στις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 2 του ν. 3848/2010 ορίζεται ότι οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ισχύουν κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παύουν να τροφοδοτούνται με νέα στοιχεία προϋπηρεσίας από την 1η Ιουλίου 2010 και ισχύουν μέχρι την κατάρτιση των πινάκων που προβλέπονται στο άρθρο 3."τι αλλο να γραψει?
Αυτό είναι κάτι που απασχολεί όλους μας αλλά κάποιοι που πήραν στο υπουργείο τους απάντησαν ότι δεν μετράει η φετινή προυπηρεσία για αναπλήρωση του χρόνου. Μετράει μόνο ως προσαύξηση μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ. Στην ερώτησή μου αν κάποιος με 19 μόρια δεν δουλέψει φέτος και δουλέψει κάποιος με 18 μόρια τι θα γίνει μου είπαν ότι η σειρά τους στον πίνακα δεν θα αλλάξει, άρα θα εξακολουθήσει να προηγείται αυτός με τα 19 μόρια!!! Ελπίζω να έκαναν λάθος γιατί κάτι τέτοιο είναι εντελώς άδικο. Αυτό όμως δεν σημαίνει κλέιδωμα των πινάκων;
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που μόλις διάβασα δεν μετρά η προυπηρεσία όπως ούτε και τα δυσπρόσιτα μετά τον 6ο του 2010. Αυτό όμως είναι άδικο για αυτούς που θα δουλέψουν.
Όχι δεν αξίζει να πάει κάποιος μακριά για μια προυπηρεσία που ΑΝ θα μετρήσει στο μέλλον με απαραίτητη προυπόθεση επιτυχία στον ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: xriana1H φετινή προυπηρεσία μετράει κανονικά στον πίνακα των αναπληρωτών και είναι καθοριστική για το ποιος θα εργαστεί του χρόνου αναπληρωτής.Κάνεις λάθος δε θα μετρήσει η φετινή προυπηρεσία στον πίνακα των αναπληρωτών του χόνου