0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λιγη σοβαροτητα συναδελφοιδηλαδη ο αναπληρωτης που 2 χρονια ηταν στη δονουσα και την χαλκη και δεν μπορουσε με κανενα τροπο να παει ΠΕΚ δεν διοριστηκε η δεν θα διοριστει. ας μην το συνεχισουμε εδω αλλο αυτο το θεμα. δεν μας απασχολουν τα ΠΕΚ εδω
συγγνωμη, μιας και νεος, δεν ξερω πως να απαντω σε παραθεσεις αλλων.... γιαυτο τα πεταω ολα ετσι. @giota: το περι μη σοβαροτητας δεν ειναι για σενα, ειναι προς ολους μας που κανουμε υποθεσεις χωρις λογικη βαση.
1-2 εβδομαδες????εδω που τα λεμε και ποιος νοιαζεται για τα αγγλικα στο σχολειο..οταν δουλευα στο δημοτικο και ειχα ολες τις ταξεις καθε φορα που διναμε βαθμους ημουν η μονη που περιμενα αδικα...ζητημα αν ηθελαν να με ρωτησουν 3-4 γονεις που ενδιαφερονταν. ολοι οι αλλοι τιποτα...αφου τα παιδια μας πανε φροντιστηριο ελεγαν...τελικα ο ελληνας αμα δεν πληρωνει δε του καθεται καλα
Παράθεση από: kostis78 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 09:48:10 pmλιγη σοβαροτητα συναδελφοιδηλαδη ο αναπληρωτης που 2 χρονια ηταν στη δονουσα και την χαλκη και δεν μπορουσε με κανενα τροπο να παει ΠΕΚ δεν διοριστηκε η δεν θα διοριστει. ας μην το συνεχισουμε εδω αλλο αυτο το θεμα. δεν μας απασχολουν τα ΠΕΚ εδωΑγαπητέ μου Κωστή, ούτε σοβαρότητα μου λείπει ούτε ...ματάκια και καταλαβαίνω μια χαρά τι διαβάζω. Και δεν έχει νόημα να επιμένω, ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται, δεν φταίω εγώ, αν άλλα ισχύουν εδώ κι άλλα εκεί και ΕΑΝ παραπληροφορούν και γιατί παραπληροφορούν. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας τόση ώρα...Τα έγγραφα που μου έδωσε η διευθύντρια (και όχι μία φορά) να διαβάσω, έτσι έλεγαν, ότι ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα παρακολουθήσουμε, αν όχι την τρέχουσα χρονιά, οπωσδήποτε την επόμενη (σε σχολείο της υπαίθρου στο Νομό Ηρακλείου αυτό). Αλλιώς, πραγματικά άλλο χαβά δεν είχα απ'το να αφιερώσω δύο ολόκληρα σαββατοκύριακά μου στην ...πατρίδα, ειδικά μάλιστα μέσα στη μεγαλύτερη κακοκαιρία του χειμώνα. Αυτά. Δεν μπορώ εγώ να απολογηθώ για άλλους. Λέω απλά τι έζησα, μη βρω και τον μπελά μου από πάνω!