0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:11:43 amΠαράθεση από: kostis78 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 09:48:10 pmλιγη σοβαροτητα συναδελφοιδηλαδη ο αναπληρωτης που 2 χρονια ηταν στη δονουσα και την χαλκη και δεν μπορουσε με κανενα τροπο να παει ΠΕΚ δεν διοριστηκε η δεν θα διοριστει. ας μην το συνεχισουμε εδω αλλο αυτο το θεμα. δεν μας απασχολουν τα ΠΕΚ εδωΑγαπητέ μου Κωστή, ούτε σοβαρότητα μου λείπει ούτε ...ματάκια και καταλαβαίνω μια χαρά τι διαβάζω. Και δεν έχει νόημα να επιμένω, ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται, δεν φταίω εγώ, αν άλλα ισχύουν εδώ κι άλλα εκεί και ΕΑΝ παραπληροφορούν και γιατί παραπληροφορούν. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας τόση ώρα...Τα έγγραφα που μου έδωσε η διευθύντρια (και όχι μία φορά) να διαβάσω, έτσι έλεγαν, ότι ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα παρακολουθήσουμε, αν όχι την τρέχουσα χρονιά, οπωσδήποτε την επόμενη (σε σχολείο της υπαίθρου στο Νομό Ηρακλείου αυτό). Αλλιώς, πραγματικά άλλο χαβά δεν είχα απ'το να αφιερώσω δύο ολόκληρα σαββατοκύριακά μου στην ...πατρίδα, ειδικά μάλιστα μέσα στη μεγαλύτερη κακοκαιρία του χειμώνα. Αυτά. Δεν μπορώ εγώ να απολογηθώ για άλλους. Λέω απλά τι έζησα, μη βρω και τον μπελά μου από πάνω!Αρκουδίτσα, μη στεναχωριέσαι. Εσύ καταθέτεις αυτό που είδες/άκουσες. Τώρα, ο άλλος αν δε θέλει να τα πιστέψει, δικό του θέμα. Υπόψη ως προς το συγκεκριμένο θέμα, απ' όσο γνωρίζω εγώ από τη δική μου εμπειρία, ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά. Τώρα δε ξέρω αν υπάρχει περιθώριο να διαφέρει αυτό από Νομό σε Νομό. Εν πάσει περιπτώσει, με το μπάχαλο που επικρατεί, δε θα μου προκαλούσε έκπληξη.
Παράθεση από: kostis78 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 09:48:10 pmλιγη σοβαροτητα συναδελφοιδηλαδη ο αναπληρωτης που 2 χρονια ηταν στη δονουσα και την χαλκη και δεν μπορουσε με κανενα τροπο να παει ΠΕΚ δεν διοριστηκε η δεν θα διοριστει. ας μην το συνεχισουμε εδω αλλο αυτο το θεμα. δεν μας απασχολουν τα ΠΕΚ εδωΑγαπητέ μου Κωστή, ούτε σοβαρότητα μου λείπει ούτε ...ματάκια και καταλαβαίνω μια χαρά τι διαβάζω. Και δεν έχει νόημα να επιμένω, ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται, δεν φταίω εγώ, αν άλλα ισχύουν εδώ κι άλλα εκεί και ΕΑΝ παραπληροφορούν και γιατί παραπληροφορούν. Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας τόση ώρα...Τα έγγραφα που μου έδωσε η διευθύντρια (και όχι μία φορά) να διαβάσω, έτσι έλεγαν, ότι ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα παρακολουθήσουμε, αν όχι την τρέχουσα χρονιά, οπωσδήποτε την επόμενη (σε σχολείο της υπαίθρου στο Νομό Ηρακλείου αυτό). Αλλιώς, πραγματικά άλλο χαβά δεν είχα απ'το να αφιερώσω δύο ολόκληρα σαββατοκύριακά μου στην ...πατρίδα, ειδικά μάλιστα μέσα στη μεγαλύτερη κακοκαιρία του χειμώνα. Αυτά. Δεν μπορώ εγώ να απολογηθώ για άλλους. Λέω απλά τι έζησα, μη βρω και τον μπελά μου από πάνω!
λιγη σοβαροτητα συναδελφοιδηλαδη ο αναπληρωτης που 2 χρονια ηταν στη δονουσα και την χαλκη και δεν μπορουσε με κανενα τροπο να παει ΠΕΚ δεν διοριστηκε η δεν θα διοριστει. ας μην το συνεχισουμε εδω αλλο αυτο το θεμα. δεν μας απασχολουν τα ΠΕΚ εδω
ξέρουμε αν θα πάρει ΑΜΩ Ή ΑΚΩ?...
εγω μιλουσα για ηρακλειο!!αρκουδιτσα αν εσυ εχεις κανενα γνωστο στην αθμια παρε να μαθεις αν υπαρχουν ακομη κενα και αν ειναι εντος πολης???http://www.darksface.com/profiles/blogs/5190533:BlogPost:285754?ref=nfκαι δειτε κι αυτο!!!!ετσι, για να ελαφρυνω το κλιμα!!γιωτα αφιερωμενο στο παιδακι σου για τις ωρες που δεν θα τρωει!!!