0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενας φιλος που συνδικαλιζεται κι εχει μια ιδεα του τι γινεται μου ειπε οτι πριν τη β'φαση αποσπασεων ηταν περιπου 700.Μετα ομως?Εσυ miss που βρισκεσαι περιπου?οσοι ειστε μεχρι 300 μην αγχωνεστε.Θα μπειτε.Δεν ειμαι Τειρεσιας αλλα μου φαινεται το πιο λογικο.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:47:34 pmΠαράθεση από: solil στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:21:28 pmΕπίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...Είπε ότι δόθηκαν και τα 35; Πώς και δεν το πήρα είδηση, όλη την ώρα κοιτάω το προφίλ του, ούτε να'τα χαμε δηλαδή (που λέει ο λόγος..)!! Είδα ότι έλεγε για 35 κενά "προς επερχόμενους διορισμούς" αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Καλά και πού δόθηκαν; Ήμαρτον δηλαδή, και είχα το Ηράκλειο για καβάτζα με τόσους που πήρε πέρυσι! Να τα βάψω μαύρα τώρα ή μετά; Πι.Ες. Νάις ιματζιναρι (πού να βάλω τόνους εδώ..) ντάιαλογκς ΓιάννιςΟυάν - δει ολ αρ ρίαλι λάιφ-λάικ. Χεβ γιου κονσίντερντ ε καρίιρ ιν Χόλιγουντ (ορ ίβεν Μπόλιγουντ)? Όχι, ρε συ, δόθηκαν στο Υπουργείο (από Ηράκλειο) αυτά ως κενά! Δεν καλύφθηκαν! Για να προσλάβει αναπληρωτές!Μη σκάτε εσείς, γιατί σκάω και γω κι ας ξέρω τι έχω γράψει! Να πώς το γράφει:"ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΤο Ηράκλειο έχει δώσει τα παρακάτω κενά για επικείμενους διορισμούς: 50 δασκάλων, 43 νηπιαγωγών, 35 αγγλικής, 40 γυμναστές, 20 πληροφορικής και πάνω από 20 θέσεις ΖΕΠ για γενική αγωγή. Οι θέσεις για παράλληλη που έχουμε είναι 58 δασκάλων και 8 νηπιαγωγών."Συγνώμη για την παρέμβαση (είμαι Πληροφορικός) αλλά μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να είναι 20 τα κενά πληροφορικής. Το λέω αυτό γιατί τα ολοήμερα με εαεπ στο Ηράκλειο είναι 24 και ήδη έχουν τοποθετηθεί σε αυτά 15 ΠΕ19-20. Μακάρι πάντως να είναι αλήθεια...
Παράθεση από: solil στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:21:28 pmΕπίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...Είπε ότι δόθηκαν και τα 35; Πώς και δεν το πήρα είδηση, όλη την ώρα κοιτάω το προφίλ του, ούτε να'τα χαμε δηλαδή (που λέει ο λόγος..)!! Είδα ότι έλεγε για 35 κενά "προς επερχόμενους διορισμούς" αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Καλά και πού δόθηκαν; Ήμαρτον δηλαδή, και είχα το Ηράκλειο για καβάτζα με τόσους που πήρε πέρυσι! Να τα βάψω μαύρα τώρα ή μετά; Πι.Ες. Νάις ιματζιναρι (πού να βάλω τόνους εδώ..) ντάιαλογκς ΓιάννιςΟυάν - δει ολ αρ ρίαλι λάιφ-λάικ. Χεβ γιου κονσίντερντ ε καρίιρ ιν Χόλιγουντ (ορ ίβεν Μπόλιγουντ)? Όχι, ρε συ, δόθηκαν στο Υπουργείο (από Ηράκλειο) αυτά ως κενά! Δεν καλύφθηκαν! Για να προσλάβει αναπληρωτές!Μη σκάτε εσείς, γιατί σκάω και γω κι ας ξέρω τι έχω γράψει! Να πώς το γράφει:"ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΤο Ηράκλειο έχει δώσει τα παρακάτω κενά για επικείμενους διορισμούς: 50 δασκάλων, 43 νηπιαγωγών, 35 αγγλικής, 40 γυμναστές, 20 πληροφορικής και πάνω από 20 θέσεις ΖΕΠ για γενική αγωγή. Οι θέσεις για παράλληλη που έχουμε είναι 58 δασκάλων και 8 νηπιαγωγών."
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:21:28 pmΕπίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...Είπε ότι δόθηκαν και τα 35; Πώς και δεν το πήρα είδηση, όλη την ώρα κοιτάω το προφίλ του, ούτε να'τα χαμε δηλαδή (που λέει ο λόγος..)!! Είδα ότι έλεγε για 35 κενά "προς επερχόμενους διορισμούς" αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Καλά και πού δόθηκαν; Ήμαρτον δηλαδή, και είχα το Ηράκλειο για καβάτζα με τόσους που πήρε πέρυσι! Να τα βάψω μαύρα τώρα ή μετά; Πι.Ες. Νάις ιματζιναρι (πού να βάλω τόνους εδώ..) ντάιαλογκς ΓιάννιςΟυάν - δει ολ αρ ρίαλι λάιφ-λάικ. Χεβ γιου κονσίντερντ ε καρίιρ ιν Χόλιγουντ (ορ ίβεν Μπόλιγουντ)?
Επίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...
Παράθεση από: ΛΑΥΡΕΝΤΙΑ στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:14:08 pmΕνας φιλος που συνδικαλιζεται κι εχει μια ιδεα του τι γινεται μου ειπε οτι πριν τη β'φαση αποσπασεων ηταν περιπου 700.Μετα ομως?Εσυ miss που βρισκεσαι περιπου?οσοι ειστε μεχρι 300 μην αγχωνεστε.Θα μπειτε.Δεν ειμαι Τειρεσιας αλλα μου φαινεται το πιο λογικο.αυτα τα 700 ειναι κενα? πες μου οτι δε μιλουσε μονο για α/βαθμια, γιατι δε με βλεπω να το γλιτωνω το Ζαλογγο...η τη Σταυρουπολη στην καλυτερη!
ρε Αφροδιτη, εμας δηλαδη γιατι μας αποκλειεις απο θεματα? δεν εχουμε ψυχη εμεις οι πρωτοι εκατο?
Παράθεση από: lkt στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:30:37 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:47:34 pmΠαράθεση από: solil στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:21:28 pmΕπίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...Είπε ότι δόθηκαν και τα 35; Πώς και δεν το πήρα είδηση, όλη την ώρα κοιτάω το προφίλ του, ούτε να'τα χαμε δηλαδή (που λέει ο λόγος..)!! Είδα ότι έλεγε για 35 κενά "προς επερχόμενους διορισμούς" αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Καλά και πού δόθηκαν; Ήμαρτον δηλαδή, και είχα το Ηράκλειο για καβάτζα με τόσους που πήρε πέρυσι! Να τα βάψω μαύρα τώρα ή μετά; Πι.Ες. Νάις ιματζιναρι (πού να βάλω τόνους εδώ..) ντάιαλογκς ΓιάννιςΟυάν - δει ολ αρ ρίαλι λάιφ-λάικ. Χεβ γιου κονσίντερντ ε καρίιρ ιν Χόλιγουντ (ορ ίβεν Μπόλιγουντ)? Όχι, ρε συ, δόθηκαν στο Υπουργείο (από Ηράκλειο) αυτά ως κενά! Δεν καλύφθηκαν! Για να προσλάβει αναπληρωτές!Μη σκάτε εσείς, γιατί σκάω και γω κι ας ξέρω τι έχω γράψει! Να πώς το γράφει:"ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΤο Ηράκλειο έχει δώσει τα παρακάτω κενά για επικείμενους διορισμούς: 50 δασκάλων, 43 νηπιαγωγών, 35 αγγλικής, 40 γυμναστές, 20 πληροφορικής και πάνω από 20 θέσεις ΖΕΠ για γενική αγωγή. Οι θέσεις για παράλληλη που έχουμε είναι 58 δασκάλων και 8 νηπιαγωγών."Συγνώμη για την παρέμβαση (είμαι Πληροφορικός) αλλά μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να είναι 20 τα κενά πληροφορικής. Το λέω αυτό γιατί τα ολοήμερα με εαεπ στο Ηράκλειο είναι 24 και ήδη έχουν τοποθετηθεί σε αυτά 15 ΠΕ19-20. Μακάρι πάντως να είναι αλήθεια...Σου'χα γράψει ένα μήνυμα λίγο πριν, αλλά δεν το βρίσκω. Τέλος πάντων...Tα πιλοτικά είναι 24 στον Νομό Ηρακλείου ή σε ολόκληρη την Κρήτη;Δεν τα βρίσκω πολλά τα κενά που έχουν δοθεί πάντως για σας, το αντίθετο μάλιστα και αυτά τα κενά είναι αυτά που έχουν δοθεί επισήμως.Γενικώς πάντως, ο συγκεκριμένος αιρετός είναι αξιόπιστος και δραστήριος. Μακάρι να'χαμε και στη
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:22:10 pmΠαράθεση από: lkt στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:30:37 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:47:34 pmΠαράθεση από: solil στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:21:28 pmΕπίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...Είπε ότι δόθηκαν και τα 35; Πώς και δεν το πήρα είδηση, όλη την ώρα κοιτάω το προφίλ του, ούτε να'τα χαμε δηλαδή (που λέει ο λόγος..)!! Είδα ότι έλεγε για 35 κενά "προς επερχόμενους διορισμούς" αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Καλά και πού δόθηκαν; Ήμαρτον δηλαδή, και είχα το Ηράκλειο για καβάτζα με τόσους που πήρε πέρυσι! Να τα βάψω μαύρα τώρα ή μετά; Πι.Ες. Νάις ιματζιναρι (πού να βάλω τόνους εδώ..) ντάιαλογκς ΓιάννιςΟυάν - δει ολ αρ ρίαλι λάιφ-λάικ. Χεβ γιου κονσίντερντ ε καρίιρ ιν Χόλιγουντ (ορ ίβεν Μπόλιγουντ)? Όχι, ρε συ, δόθηκαν στο Υπουργείο (από Ηράκλειο) αυτά ως κενά! Δεν καλύφθηκαν! Για να προσλάβει αναπληρωτές!Μη σκάτε εσείς, γιατί σκάω και γω κι ας ξέρω τι έχω γράψει! Να πώς το γράφει:"ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΤο Ηράκλειο έχει δώσει τα παρακάτω κενά για επικείμενους διορισμούς: 50 δασκάλων, 43 νηπιαγωγών, 35 αγγλικής, 40 γυμναστές, 20 πληροφορικής και πάνω από 20 θέσεις ΖΕΠ για γενική αγωγή. Οι θέσεις για παράλληλη που έχουμε είναι 58 δασκάλων και 8 νηπιαγωγών."Συγνώμη για την παρέμβαση (είμαι Πληροφορικός) αλλά μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο να είναι 20 τα κενά πληροφορικής. Το λέω αυτό γιατί τα ολοήμερα με εαεπ στο Ηράκλειο είναι 24 και ήδη έχουν τοποθετηθεί σε αυτά 15 ΠΕ19-20. Μακάρι πάντως να είναι αλήθεια...Σου'χα γράψει ένα μήνυμα λίγο πριν, αλλά δεν το βρίσκω. Τέλος πάντων...Tα πιλοτικά είναι 24 στον Νομό Ηρακλείου ή σε ολόκληρη την Κρήτη;Δεν τα βρίσκω πολλά τα κενά που έχουν δοθεί πάντως για σας, το αντίθετο μάλιστα και αυτά τα κενά είναι αυτά που έχουν δοθεί επισήμως.Γενικώς πάντως, ο συγκεκριμένος αιρετός είναι αξιόπιστος και δραστήριος. Μακάρι να'χαμε και στη
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:18:27 pmΠαράθεση από: ΛΑΥΡΕΝΤΙΑ στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:14:08 pmΕνας φιλος που συνδικαλιζεται κι εχει μια ιδεα του τι γινεται μου ειπε οτι πριν τη β'φαση αποσπασεων ηταν περιπου 700.Μετα ομως?Εσυ miss που βρισκεσαι περιπου?οσοι ειστε μεχρι 300 μην αγχωνεστε.Θα μπειτε.Δεν ειμαι Τειρεσιας αλλα μου φαινεται το πιο λογικο.αυτα τα 700 ειναι κενα? πες μου οτι δε μιλουσε μονο για α/βαθμια, γιατι δε με βλεπω να το γλιτωνω το Ζαλογγο...η τη Σταυρουπολη στην καλυτερη!νομιζω για πρωτοβαθμια μιλουσε.περυσι σε πηραν δευτεροβαθμια?παντως φιλες διορισμενες τις διεθεσαν σε πρωτοβαθμια γιατι δεν υπηρχαν κενα στη δευτεριβαθμια..
solil,ποια έκτατη εισφορά σου ήρθε΄?αφού είμαστε επίσημα άνεργοι τώρα-μέχρι να δεήεσει μας καλέσει το υπουργείο τουλάχιστον..Νομίζω με μια βεβαίωση απο τον οαεδ , πας στην εφορία και ίσως το γλυτώσεις. Οι άνεργοι θα πληρώσουμε την έκτακτή εισφορά??έλεος
900.000 ευρώ θα μας στοιχίσει το γραφείο του
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ. 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα... 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ... ... 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο. 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ....