0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:14:05 pmΕγώ πέρσι 1 Νοεμβρίου παρουσιάστηκα... Δεν υπήρχε καθηγητής Αγγλικών ούτε για δείγμα ώς τότε στο σχολείο εκείνο (192 μαθητών), ούτε στο πρωινό ούτε στο μεσημεριανό ούτε στο ...βραδινό! Εγώ 9/9 παρουσιάστηκα πέρσι και μετά από 3-4 μέρες πήγα σχολείο... Αλλά πέρσι ήταν πέρσι. Φέτος να δούμε! Σόρρυ για την εμμονή πάντως, είμαι στην πρώτη 50άδα, διοριστέα αδιόριστη, κι έχω φρικάρει. Ήρθε και η έκτακτη εισφορά που να μην ερχότανε!
Εγώ πέρσι 1 Νοεμβρίου παρουσιάστηκα... Δεν υπήρχε καθηγητής Αγγλικών ούτε για δείγμα ώς τότε στο σχολείο εκείνο (192 μαθητών), ούτε στο πρωινό ούτε στο μεσημεριανό ούτε στο ...βραδινό!
Παράθεση από: solil στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:23:04 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:14:05 pmΕγώ πέρσι 1 Νοεμβρίου παρουσιάστηκα... Δεν υπήρχε καθηγητής Αγγλικών ούτε για δείγμα ώς τότε στο σχολείο εκείνο (192 μαθητών), ούτε στο πρωινό ούτε στο μεσημεριανό ούτε στο ...βραδινό! Εγώ 9/9 παρουσιάστηκα πέρσι και μετά από 3-4 μέρες πήγα σχολείο... Αλλά πέρσι ήταν πέρσι. Φέτος να δούμε! Σόρρυ για την εμμονή πάντως, είμαι στην πρώτη 50άδα, διοριστέα αδιόριστη, κι έχω φρικάρει. Ήρθε και η έκτακτη εισφορά που να μην ερχότανε! κορίτσια καλησπέρα και απο μένα solil,ποια έκτατη εισφορά σου ήρθε΄?αφού είμαστε επίσημα άνεργοι τώρα-μέχρι να δεήεσει μας καλέσει το υπουργείο τουλάχιστον..Νομίζω με μια βεβαίωση απο τον οαεδ , πας στην εφορία και ίσως το γλυτώσεις. Οι άνεργοι θα πληρώσουμε την έκτακτή εισφορά??έλεος
αυτο το "απο Δευτερα" ειναι τραγουδι? παω να παλεψω λιγο με το σιδερο, γιατι αρχισαν να με πιανουν τα διαολια μου παλι!!![Κιάμος ναι!!(καλό είναι)Κολλάει και με τα δικά μας!http://youtu.be/HSzWpD5WtS0
αχ παιδια απελπιζομαι....αρχισα να στελνω μνμ σε γνωστους και φιλους να με εχουν υποψιν για ιδιιατερα . περυσι ως αναπληρωτρια ειχα διωξει ατομα μεσα στην χρονια , διοτι δεν προλαβαινα να δω τα παιδια μου....φετος το θεωρησα δεδομενο οτι θα δουλεψω και δεν πηρα πολλες ωρες ιδιαιτερα...και τωρ α ειμαι μετεωρη...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:05:01 pmαυτο το "απο Δευτερα" ειναι τραγουδι? παω να παλεψω λιγο με το σιδερο, γιατι αρχισαν να με πιανουν τα διαολια μου παλι!!![Κιάμος ναι!!(καλό είναι)Κολλάει και με τα δικά μας!http://youtu.be/HSzWpD5WtS0απο Δευτερα θα σταματησω να καπνιζω και να βριζω! μαλιστα...κατι μας ειπε! σε λιγο δε θα φτανουν 3 πακετα τη μερα και απο βρισιμο...εχω πλεον ξεφυγει απο τα κλασικα και δημιουργησα δικες μου λεξεις κι εκφρασεις!