0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:24:15 pmΠαράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:06:48 pmΠαράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:22:59 pmδεν ξερω τι πληροφορηση εχετε εσεις απο γονεις, αλλα εμενα 2 γνωστες μου με παιδια σε δημοτικο (το ενα σε πιλοτικο) στην Αθηνα, τους ανεφεραν στον αγιασμο οτι τα αγγλικα μεχρι να ερθουν καθηγητες θα τους τα κανει η δασκαλα της ταξης..........................ωραια, εεε??η μια δε μαμα (α'δημοτικου στο πιλοτικο) το βρηκε κ καλη ιδεα γιατι δεν θα εχει πολλους δασκαλους το παιδι για να μπερδευεται με τον τροπο διδασκαλιας κ το τι θα ζηταει η μια η δασκαλα κ τι κ πως η αλλη.Ωραία η μαμά! Τι να της πεις..... Πάντως, και στου γιου μου (είναι πιλοτικό) στον αγιασμό μας είπε ο δάσκαλος ότι αν δεν έρθουν ειδικότητες, θα κάνει ο ίδιος τα μαθήματα. Ευτυχώς, όταν προς το τέλος της βδομάδας είπα στον Διευθυντή αν χρειάζεται καθηγήτρια αγγλικών να πάω εγώ ( ), μου είπε μια μαμά ότι είχε έρθει ( ). Όχι όμως και στο ολοήμερο. Τίιιιιιιιι? Κυρία υπουργέ, κυρία υπουργέ!!!!!!!!!!!!! Παρακάμπτει την ορθή διαδικασία!!!!!!! Το καταγγέλω!!!!!!!!! Εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για τη σωστή λειτουργία της Παιδείας μας σλουρπ σλουρπ. (μπορώ να πάρω εγώ εκείνη τη θέση? Θα έρχομαι νωρίς, να φτιάχνω και καφέ στο κύριο Διευθυντή) σλουρπ σλουρπ. Τι γέλιο έριξα!!! Να'σαι καλά!
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:06:48 pmΠαράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:22:59 pmδεν ξερω τι πληροφορηση εχετε εσεις απο γονεις, αλλα εμενα 2 γνωστες μου με παιδια σε δημοτικο (το ενα σε πιλοτικο) στην Αθηνα, τους ανεφεραν στον αγιασμο οτι τα αγγλικα μεχρι να ερθουν καθηγητες θα τους τα κανει η δασκαλα της ταξης..........................ωραια, εεε??η μια δε μαμα (α'δημοτικου στο πιλοτικο) το βρηκε κ καλη ιδεα γιατι δεν θα εχει πολλους δασκαλους το παιδι για να μπερδευεται με τον τροπο διδασκαλιας κ το τι θα ζηταει η μια η δασκαλα κ τι κ πως η αλλη.Ωραία η μαμά! Τι να της πεις..... Πάντως, και στου γιου μου (είναι πιλοτικό) στον αγιασμό μας είπε ο δάσκαλος ότι αν δεν έρθουν ειδικότητες, θα κάνει ο ίδιος τα μαθήματα. Ευτυχώς, όταν προς το τέλος της βδομάδας είπα στον Διευθυντή αν χρειάζεται καθηγήτρια αγγλικών να πάω εγώ ( ), μου είπε μια μαμά ότι είχε έρθει ( ). Όχι όμως και στο ολοήμερο. Τίιιιιιιιι? Κυρία υπουργέ, κυρία υπουργέ!!!!!!!!!!!!! Παρακάμπτει την ορθή διαδικασία!!!!!!! Το καταγγέλω!!!!!!!!! Εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για τη σωστή λειτουργία της Παιδείας μας σλουρπ σλουρπ. (μπορώ να πάρω εγώ εκείνη τη θέση? Θα έρχομαι νωρίς, να φτιάχνω και καφέ στο κύριο Διευθυντή) σλουρπ σλουρπ.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:22:59 pmδεν ξερω τι πληροφορηση εχετε εσεις απο γονεις, αλλα εμενα 2 γνωστες μου με παιδια σε δημοτικο (το ενα σε πιλοτικο) στην Αθηνα, τους ανεφεραν στον αγιασμο οτι τα αγγλικα μεχρι να ερθουν καθηγητες θα τους τα κανει η δασκαλα της ταξης..........................ωραια, εεε??η μια δε μαμα (α'δημοτικου στο πιλοτικο) το βρηκε κ καλη ιδεα γιατι δεν θα εχει πολλους δασκαλους το παιδι για να μπερδευεται με τον τροπο διδασκαλιας κ το τι θα ζηταει η μια η δασκαλα κ τι κ πως η αλλη.Ωραία η μαμά! Τι να της πεις..... Πάντως, και στου γιου μου (είναι πιλοτικό) στον αγιασμό μας είπε ο δάσκαλος ότι αν δεν έρθουν ειδικότητες, θα κάνει ο ίδιος τα μαθήματα. Ευτυχώς, όταν προς το τέλος της βδομάδας είπα στον Διευθυντή αν χρειάζεται καθηγήτρια αγγλικών να πάω εγώ ( ), μου είπε μια μαμά ότι είχε έρθει ( ). Όχι όμως και στο ολοήμερο.
δεν ξερω τι πληροφορηση εχετε εσεις απο γονεις, αλλα εμενα 2 γνωστες μου με παιδια σε δημοτικο (το ενα σε πιλοτικο) στην Αθηνα, τους ανεφεραν στον αγιασμο οτι τα αγγλικα μεχρι να ερθουν καθηγητες θα τους τα κανει η δασκαλα της ταξης..........................ωραια, εεε??η μια δε μαμα (α'δημοτικου στο πιλοτικο) το βρηκε κ καλη ιδεα γιατι δεν θα εχει πολλους δασκαλους το παιδι για να μπερδευεται με τον τροπο διδασκαλιας κ το τι θα ζηταει η μια η δασκαλα κ τι κ πως η αλλη.
το πρωι στην νετ ηταν ενας γενικος γραμματεας του υπουργειου κ ειπε οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα καλεσουν αναπληρωτες στην α'βαθμια (χωρις να ξεκαθαριζει τι ειδικοτητες) κ απο βδομαδα στην β'βαθμια.
.... δε μας λέει, πέρα από ειδικότητες, και τί θα γίνει με τα ολοήμερα. Λογικά αν πάνε ΑΚΩ στο ημερήσιο, δε νομίζω οτι βάσει προγράμματος θα μπορούν να τους κρατάνε και για ολοήμερα.
δεν ακουσε κανεις τιποτα νεοτερο;;; εντωμεταξυ εχουμε κι αλλες δουλειες.αντε τελειωνετε.!!
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 09:10:03 pm.... δε μας λέει, πέρα από ειδικότητες, και τί θα γίνει με τα ολοήμερα. Λογικά αν πάνε ΑΚΩ στο ημερήσιο, δε νομίζω οτι βάσει προγράμματος θα μπορούν να τους κρατάνε και για ολοήμερα.Προς το παρόν γίνεται πανικός με τα ολοήμερα. Εμένα, π.χ. ΑΚΩ α' φάσης, μου έδωσαν 18 ώρες πρωινό σε πιλοτικό ολοήμερο από τα 800 (όπου οι ώρες των Αγγλικών είναι συνολικά 40), 4 ώρες σε κανονικό ολοήμερο ενός χωριού και 2 ώρες ολοήμερο άλλου χωριού. Παρ' όλ' αυτά, ενώ υπάρχει ολοήμερο στο σχολείο μας, επ'ουδενί να μου το δώσουν - υπάρχουν βλέπετε περίσσιες ώρες δασκάλων που πρέπει να συμπληρώσουν (ω ναι, τι έκπληξις, υπάρχουν υπεράριθμοι δάσκαλοι!). Σημειωτέον, στα άλλα πιλοτικά της πόλης μου τα κενά είναι τεράστια. Στη
Εαν τηλεφωνησεις στα εκει γραφεια, θα σου πουνε ποσους αναπληρωτες ζητησαν. Τα κενα δηλαδη. Εμενα συκγεκριμενα που πηρα στο νομο μου και σε 2 γειτονικους μου πανε ακριβως ποσους ΑΚΩ ζητησαν! Κι αυτο για να χω μια ιδεα αν θα μαι στην επομενη φαση... Γενικα παντως στην πρωτοβαθμια χρειαζονται κοσμο!! (Αγγλικης εννοω)