0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χονδρικά μπορούμε να υπολογίσουμε δηλαδή πως οι ΑΚΩ θα είναι αυτοί με τουλάχιστον 20 μόρια ? Εμείς με λιγότερο από 15 μόρια να περιμένουμε ώρες ΑΜΩ ή ωρομισθίας ?
Παράθεση από: nandiap στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:12:47 pmΧονδρικά μπορούμε να υπολογίσουμε δηλαδή πως οι ΑΚΩ θα είναι αυτοί με τουλάχιστον 20 μόρια ? Εμείς με λιγότερο από 15 μόρια να περιμένουμε ώρες ΑΜΩ ή ωρομισθίας ?Για ΑΚΩ βλέπω αυτούς με 30+ μόρια.....
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:28:53 pmΠαράθεση από: nandiap στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:12:47 pmΧονδρικά μπορούμε να υπολογίσουμε δηλαδή πως οι ΑΚΩ θα είναι αυτοί με τουλάχιστον 20 μόρια ? Εμείς με λιγότερο από 15 μόρια να περιμένουμε ώρες ΑΜΩ ή ωρομισθίας ?Για ΑΚΩ βλέπω αυτούς με 30+ μόρια.....Να πω τη μαύρη μου αλήθεια κ εγώ αυτούς βλέπω,απλά το 20 ήταν το ελάχιστο... Προσωπικά έχοντας λιγότερο από 15 μόρια δε νομίζω ούτε καν ΑΜΩ να με καλέσουν,απλά μια φίλη της Γερμανικής επιμένει πως είμαι σε καλή μοίρα ! Το θέμα είναι πως έχω αρκετά ιδιαίτερα κ δεν ξέρω αν θα'πρεπε να υπάρχει λόγος να το σκέφτομαι ...
Παράθεση από: katia_pap στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 07:53:06 pmΕαν τηλεφωνησεις στα εκει γραφεια, θα σου πουνε ποσους αναπληρωτες ζητησαν. Τα κενα δηλαδη. Εμενα συκγεκριμενα που πηρα στο νομο μου και σε 2 γειτονικους μου πανε ακριβως ποσους ΑΚΩ ζητησαν! Κι αυτο για να χω μια ιδεα αν θα μαι στην επομενη φαση... Γενικα παντως στην πρωτοβαθμια χρειαζονται κοσμο!! (Αγγλικης εννοω)Λες να πάρω τηλ. στην πρωτοβάθμια εκεί ε; Στην πρώτη φάση, απ'όσο είδα πήραν 2 άτομα σε 2 από τα νησιά αυτά. Τώρα κατά πόσο είναι θετικό αυτό...δεν ξέρω
Εαν τηλεφωνησεις στα εκει γραφεια, θα σου πουνε ποσους αναπληρωτες ζητησαν. Τα κενα δηλαδη. Εμενα συκγεκριμενα που πηρα στο νομο μου και σε 2 γειτονικους μου πανε ακριβως ποσους ΑΚΩ ζητησαν! Κι αυτο για να χω μια ιδεα αν θα μαι στην επομενη φαση... Γενικα παντως στην πρωτοβαθμια χρειαζονται κοσμο!! (Αγγλικης εννοω)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣalfavita.gr: Τι προβλέπει η νομοθεσία για τους αναπληρωτές που δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης23/09/2010 - 11:59Από τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 4 του ν. 3391/2005 ορίζεται ότι προσωρινοί αναπληρωτές που προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τον πίνακα αναπληρωτών διαγράφονται για το σχολικό έτος πρόσληψης, εφόσον δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο εντός δέκα ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους. Εάν αρνηθούν για δεύτερη φορά, διαγράφονται για το σχολικό έτος που διανύεται και για τα δύο επόμενα έτη.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι ανωτέρω διατάξεις εφαρμόζονται και για όσους προσληφθούν ως αναπληρωτές με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας.
ειναι τρελοι ρε ολοι τους...μπραβο ρε αννουλα, σου αξιζει το βραβειο της υπερτατης βλακειας...καταφερες να διαλυσεις ενα ολοκληρο υπουργειο!!!παιρνουν αναπληρωτες και δεν ξερουν που να τους βαλουν μετα...αν τους πω εγω το που, θα φταιω?αι σιχτιρ πια...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 02:44:23 pmειναι τρελοι ρε ολοι τους...μπραβο ρε αννουλα, σου αξιζει το βραβειο της υπερτατης βλακειας...καταφερες να διαλυσεις ενα ολοκληρο υπουργειο!!!παιρνουν αναπληρωτες και δεν ξερουν που να τους βαλουν μετα...αν τους πω εγω το που, θα φταιω?αι σιχτιρ πια... Και το πιο ωραίο είναι οτι τα ΜΜΕ της πλέκουν και το εγκώμιο. Ξεκίνησε λέει η χρονιά χωρίς κενά και με φουλ βιβλία.