0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρεπορτάζ:esos.grΣτο γραφείο του Γνικού Γραμματέα B. Koυλαίδη βρίσκονται οι κατάλογοι με τους 2.000 περίπου καθηγητές (τα κενά στη Δευτεροβάθμια είναι λιγότερα από την Πρωτοβάθμια) που θα διοριστούν ως αναπληρωτές στα Δημοτικά , Γυμνάσια και Λύκεια .Από τους 2.000 οι 800 περίπου θα διοριστούν στα Δημοτικά Σχολεία . Πρόκειται για καθηγητές ειδικοτήτων Πληροφορικής, Ξένων Γλωσσών, Φυσικής Αγωγής.Το esos.gr θα δημοσιεύσει άμεσα τα ονόματα των καθηγητών που θα διοριστούν, μόλις η υπουργός Παιδείας
Επίσης στον αριθμό για αναπληρωτές στη πρωτοβάθμια εκτός των γλωσσών και γυμναστικής περιλαμβάνονται και της μουσικής και της θεατρικής αγωγής; Ξέρει μήπως κανείς;
Παράθεση από: lambriana στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:26:14 pmΡεπορτάζ:esos.grΣτο γραφείο του Γνικού Γραμματέα B. Koυλαίδη βρίσκονται οι κατάλογοι με τους 2.000 περίπου καθηγητές (τα κενά στη Δευτεροβάθμια είναι λιγότερα από την Πρωτοβάθμια) που θα διοριστούν ως αναπληρωτές στα Δημοτικά , Γυμνάσια και Λύκεια .Από τους 2.000 οι 800 περίπου θα διοριστούν στα Δημοτικά Σχολεία . Πρόκειται για καθηγητές ειδικοτήτων Πληροφορικής, Ξένων Γλωσσών, Φυσικής Αγωγής.Το esos.gr θα δημοσιεύσει άμεσα τα ονόματα των καθηγητών που θα διοριστούν, μόλις η υπουργός Παιδείας ποσο σιγουρο ειναι αυτο??? γιατι εχω φαει ολα μου τα νυχια απο την αγωνια μου!!αδικα τα μεγαλωνα 2 μηνες!!!και σπανε κι ευκολα!