0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά να σας ρωτήσω;Όσοι από εμάς προσληφθήκαμε για τα πιλοτικά δημοτικά τι περίπου ωράριο θα έχουμε ξέρει κανείς; Θέλω να πω θα τελειώνουμε 6η-7η ώρα ή θα συνεχίζουμε μέχρι τις 16.15;Περιττό να πω ότι εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί και σήμερα γινόταν ένα μπάχαλο στη διεύθυνση με τις τοποθετήσεις δασκάλων-νηπιαγωγών. Εγώ αν και ήμουν από το πρωί εκεί ούτε αίτηση τοποθέτησης δεν κατάφερα να κάνω και θα ξαναπάω αύριο πρωί-πρωί...
Και στο Δημοτικό του γιου μου (Θεσ/νίκη) καθ. αγγλικών (που με καίει) δεν υπάρχει κι ας είναι στα πιλοτικά. Τι να πω.... Πάντως, η Διαμάντω φρόντισε εγκαίρως φέτος για τα βιβλία. Τα πήραμε μαζεμένα.
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 07:16:24 pmΚαι στο Δημοτικό του γιου μου (Θεσ/νίκη) καθ. αγγλικών (που με καίει) δεν υπάρχει κι ας είναι στα πιλοτικά. Τι να πω.... Πάντως, η Διαμάντω φρόντισε εγκαίρως φέτος για τα βιβλία. Τα πήραμε μαζεμένα.στης κορης μου παλι το σχολειο δεν τα πηραμε ολα τα βιβλια
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:18:56 pmΠαράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 07:16:24 pmΚαι στο Δημοτικό του γιου μου (Θεσ/νίκη) καθ. αγγλικών (που με καίει) δεν υπάρχει κι ας είναι στα πιλοτικά. Τι να πω.... Πάντως, η Διαμάντω φρόντισε εγκαίρως φέτος για τα βιβλία. Τα πήραμε μαζεμένα.στης κορης μου παλι το σχολειο δεν τα πηραμε ολα τα βιβλιαΕ φαντάζομαι μας λείπουν κάποια όπως τα αγγλικά. Αλλά πήραμε 12. Καλά είναι σε σχέση μ'άλλες χρονιές....
Αν κ έχω ανοίξει παρόμοιο θέμα ( για τα κενά ),βρήκα αυτό : http://rcel.enl.uoa.gr/docsforpeap/800_schools.pdfΆραγε είναι αυτές οι πραγματικές ανάγκες ??
Παράθεση από: nandiap στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 04:54:18 pmΑν κ έχω ανοίξει παρόμοιο θέμα ( για τα κενά ),βρήκα αυτό : http://rcel.enl.uoa.gr/docsforpeap/800_schools.pdfΆραγε είναι αυτές οι πραγματικές ανάγκες ??αυτό από που το βρήκες?
Kαλημερα! Η προυπηρεσια απο φετος και στο εξης θα μετριεται για τον καινουριο πινακα του ΑΣΕΠ..Μηπως τυχον εχει πεσει στην αντιληψη καπιου ποτε θα ναι η β' φαση ΑΚΩ??? Απ οτι εμαθα παντως οι πρωτοβαθμιες εχουν ζητησει κι αλλους αναπληρωτες (24ωρα πακετα) ..τωρα ειναι στο χερι το υπουργειου αν τα σπασει σε 12ωρα για ωρομισθιους....!!