0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ψηφο στην Αλεκαρα μας !!!
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:24:17 amψηφο στην Αλεκαρα μας !!! σα να'χεις δικιο βρε Μαρκο...μπορει να μην καταλαβαινω Χριστο απ'αυτα που λεει αλλα και τοσα χρονια που ψηφιζαμε τους υπολοιπους τι καταλαβαμε!
ακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!!Μα τι λες, ρε Γιώτα; Ούτε αναπληρώτρια δεν ησυχάζεις;!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!! ΕΞΙ?!?!?!?!?!
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:16:58 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!!Aυτό πρέπει να είναι ρεκόρ βρε Γιώτα. Και καλά αν είναι όλα στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, πχ, αν είναι από τη μια περιοχή στην άλλη πώς θα προλαβαίνεις να πας μέσα σ' ένα διάλειμμα, ελικόπτερο θα πάρεις?Κεντρικής Μακεδονίας είσαι, btw? ΕΞΙ?!?!?!?!?!και μενα οταν μου το ειπαν ειχα το βλεμμα του συμπαθεστατου πτηνου που συνοδευει την παρουσια σου και το μονο που ειπα ηταν"ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!!Aυτό πρέπει να είναι ρεκόρ βρε Γιώτα. Και καλά αν είναι όλα στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, πχ, αν είναι από τη μια περιοχή στην άλλη πώς θα προλαβαίνεις να πας μέσα σ' ένα διάλειμμα, ελικόπτερο θα πάρεις?Κεντρικής Μακεδονίας είσαι, btw? ΕΞΙ?!?!?!?!?!
Κεντρικη Μακεδονια, Δυτικη Θεσσαλονικη...ελικοπτερο οχι...που ζεις?θα διακτινιζομαστε καλε...οπως στο star trek!!!
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:16:58 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!! ΕΞΙ?!?!?!?!?!και μενα οταν μου το ειπαν ειχα το βλεμμα του συμπαθεστατου πτηνου που συνοδευει την παρουσια σου και το μονο που ειπα ηταν"ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ