0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
teleportal...που να ξερα οταν επαιζα το diablo οτι ειναι προφητικο!!!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:28:58 amΠαράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:16:58 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!! ΕΞΙ?!?!?!?!?!και μενα οταν μου το ειπαν ειχα το βλεμμα του συμπαθεστατου πτηνου που συνοδευει την παρουσια σου και το μονο που ειπα ηταν"ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:16:58 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!! ΕΞΙ?!?!?!?!?!και μενα οταν μου το ειπαν ειχα το βλεμμα του συμπαθεστατου πτηνου που συνοδευει την παρουσια σου και το μονο που ειπα ηταν"ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!! ΕΞΙ?!?!?!?!?!
ακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!!
λετε να παρει αυριο η Αμια
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 05:32:25 pmteleportal...που να ξερα οταν επαιζα το diablo οτι ειναι προφητικο!!!Έπαιζες και diablo?!?!?! I'm in love. Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 10:29:04 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:28:58 amΠαράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 02:16:58 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 03:19:38 pmακομα!!! πηγα την παρασκευη στα 3 απο τα 6 σχολεια που μου δωσαν, εκανα αναληψη και στα 3, γνωρισα διευθυντες, υποδιευθυντες, δασκαλους...με ρωτουσαν τα πιτσρικια "εσεις κυρια τι θα κανετε εδω?", τους ελεγα αγγλικα...τελικα το προγραμμα δεν εβγαινε, ακυρωσαν εκεινα τα σχολεια και μου εδωσαν 4 αλλα για να παω τη Δευτερα. το πολυ πολυ να παω να κανω αναληψη και τοτε και να με στειλουν αλλου...γνωριζουμε και κοσμο ετσι βρε!!! παντως πρεπει να το αναγνωρισω στην κοπελα μεσα απο τα γραφεια που μ'εχει αναλαβει προσωπικα οτι ειναι πολυ ευγενικη και κανει οτι μπορει και γελαει κι αυτη με τα χαλια μας...θα μου λειψει αν τελικα τοποθετηθω καποια στιγμη!!! ΕΞΙ?!?!?!?!?!και μενα οταν μου το ειπαν ειχα το βλεμμα του συμπαθεστατου πτηνου που συνοδευει την παρουσια σου και το μονο που ειπα ηταν"ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ
Λέτε αυτήν την εβδομάδα να έχουμε β΄φάση για την πρωτοβάθμια και και α΄φάση για την δευτεροβάθμια;;
Παράθεση από: Mary... στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 11:58:05 pmΛέτε αυτήν την εβδομάδα να έχουμε β΄φάση για την πρωτοβάθμια και και α΄φάση για την δευτεροβάθμια;; ελα μου ντε?