0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 04, 2010, 01:29:35 pmΠαράθεση από: K06 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 01:20:26 pmΠαιδιά, στα πιλοτικά ολοήμερα, απο της 2-4 δικαιολογούν ώρες για Αγγλικά? Ναι. Δήλωσα τον γιο μου για αγγλικά στο ολοήμερο. Αλλά ακόμα δεν κάνουν!Πού βρίσκεσαι εσύ, ...πανικέ;!
Παράθεση από: K06 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 01:20:26 pmΠαιδιά, στα πιλοτικά ολοήμερα, απο της 2-4 δικαιολογούν ώρες για Αγγλικά? Ναι. Δήλωσα τον γιο μου για αγγλικά στο ολοήμερο. Αλλά ακόμα δεν κάνουν!
Παιδιά, στα πιλοτικά ολοήμερα, απο της 2-4 δικαιολογούν ώρες για Αγγλικά?
μολις ειδα τις ερωτησεις σας σε αυτο που ειχα στειλει.με πηραν 10 ωρες ως ωρομισθια αλλα το σχολειο αυτο δεν προσλαμβανει απο τον ενιαιο πινακα και γενικα λειτουργει με αλλο συστημα ισως γι αυτο με τοσες ωρες δεν με κανουν αμω. αρα ισχυει οτι στα κανονικα πρωινα κ ολοημερα δεν εχουν ξεκινησει ακομα τις προσληψεις αμω και ωρομισθιων.
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 09:18:22 amποιος πολεμος Τουρκιας-Ελλαδας? εδω το 2012 θα εξαφανιστουμε ολοι, θα καταστραφει ο πλανητης...αρα για ποιο διορισμο μιλαμε? οσοι προλαβαν...προλαβαν!επειδη αυγουλακια εχω φρεσκα απο το χωριο αν ειναι να πεταξετε κατι δε θα ελεγα οχι σε καμια ντοματουλα Γιαννη εισαι σιγουρος οτι εισαι στρουθοκαμηλος? το εχεις ψαξει? μηπως σου το ειπαν κι απλα το πιστεψες? μηπως κατα βαθος εισαι ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ και δεν το ξερεις?Eγώ πάντως εξακολουθώ να τον βλέπω και να τον αντιμετωπίζω ως ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ!
ποιος πολεμος Τουρκιας-Ελλαδας? εδω το 2012 θα εξαφανιστουμε ολοι, θα καταστραφει ο πλανητης...αρα για ποιο διορισμο μιλαμε? οσοι προλαβαν...προλαβαν!επειδη αυγουλακια εχω φρεσκα απο το χωριο αν ειναι να πεταξετε κατι δε θα ελεγα οχι σε καμια ντοματουλα Γιαννη εισαι σιγουρος οτι εισαι στρουθοκαμηλος? το εχεις ψαξει? μηπως σου το ειπαν κι απλα το πιστεψες? μηπως κατα βαθος εισαι ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ και δεν το ξερεις?
οτι και να ειναι δε νομιζω να ειναι α/βαθμια
Όχι ρε συ, εμάς θα μας πάρουν με το κιλό -δε χωράμε σε ένα post του Υπουργείου,μιλάμε για πολλά kilobytes!