0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστευω πως τα ατομα που θα ηταν μεσα στους 316 αλλα τα περασαν, πιθανοτατα να δηλωσαν μονο στις περιοχες τους λογικα γι αυτο και τους περασαν και εμειναν απ εξω..ενα απο αυτα ημουν και γω που δηλωσα μονο το νομο μου και τους 2 γειτονικους. Οποτε πιστευω πως αυτοι που ημασταν ψηλα ετσι σκεφτικαμε ολοι..κι εγω παρομοιως. Θελω να πιστευω πως θα μαστε μεσα στη β φαση...Για νησια δυσκολο να δηλωσε καποιος που ηταν ψηλα στον πινακα, εκτος φυσικα κι αν καταγεσαι απο κει και θελεις συγκεκριμενα εκει..
Παράθεση από: katia_pap στις Οκτωβρίου 05, 2010, 10:25:37 amΠιστευω πως τα ατομα που θα ηταν μεσα στους 316 αλλα τα περασαν, πιθανοτατα να δηλωσαν μονο στις περιοχες τους λογικα γι αυτο και τους περασαν και εμειναν απ εξω..ενα απο αυτα ημουν και γω που δηλωσα μονο το νομο μου και τους 2 γειτονικους. Οποτε πιστευω πως αυτοι που ημασταν ψηλα ετσι σκεφτικαμε ολοι..κι εγω παρομοιως. Θελω να πιστευω πως θα μαστε μεσα στη β φαση...Για νησια δυσκολο να δηλωσε καποιος που ηταν ψηλα στον πινακα, εκτος φυσικα κι αν καταγεσαι απο κει και θελεις συγκεκριμενα εκει..Ετσι ακριβως...και εγω το ιδιο εχω κανει!
καλα γιατι δε βαζετε ναι σε ολα για ακω?δε φοβαστε μην μεινετε εκτος?
Πιερία είναι καλυμμένη, μόνο στα ολοήμερα λείπουν αγγλικής...........
Παράθεση από: vaggis στις Οκτωβρίου 05, 2010, 10:52:30 amκαλα γιατι δε βαζετε ναι σε ολα για ακω?δε φοβαστε μην μεινετε εκτος?Για ποσα χρονια θα χορευουμε οπως θελουν αυτοι... Αλλοι εχουν οικογενειες παιδια...αν δεν μετραει η προυπηρεσια γιατι να ξαναξεσπιτωθουν?? Το παιζεις κορωνα-γραμματα!!