0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πιστεύετε οτι---αν επιτέλους βγει η φάση ---ότι θα μας πάρουν αμω για τα ολοήμερα?
Μαριλού, πριν ή μετά το 200 είσαι στον πίνακα;
Παράθεση από: katia_pap στις Οκτωβρίου 05, 2010, 11:50:55 amΠαράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 05, 2010, 10:35:36 amΝα σας ρωτήσω, Κάτια και
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 05, 2010, 10:35:36 amΝα σας ρωτήσω, Κάτια και
Να σας ρωτήσω, Κάτια και
ΔΩΡΑ μου αν δίνουν όλα αυτά μόρια τότε έχω πολλά και από τα αγγλικά και τα γερμανικά και τα γαλλικα και από το ecdl μόνο το μεταπτυχιακό μου λείπει αλλά μόλις τελείωσα την σχολή μου και δεν μπορώ με τίποτα να αρχίσω το διάβασμα πάλι....δεν το αντέχω αυτόν τον καιρό....Σευχαριστώ πολύ πάντος
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:05:54 pmΜαριλού, πριν ή μετά το 200 είσαι στον πίνακα; Μετά! Με τρως;;looool
Παράθεση από: Anastasia-ΠΕ07 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:08:31 pmΔΩΡΑ μου αν δίνουν όλα αυτά μόρια τότε έχω πολλά και από τα αγγλικά και τα γερμανικά και τα γαλλικα και από το ecdl μόνο το μεταπτυχιακό μου λείπει αλλά μόλις τελείωσα την σχολή μου και δεν μπορώ με τίποτα να αρχίσω το διάβασμα πάλι....δεν το αντέχω αυτόν τον καιρό....Σευχαριστώ πολύ πάντοςπρέπει να είσαι γερμανικών αν κρίνω από το 07....να σε ενημερώσω ότι ΜΟΝΟ μια ξένη γλώσσα πέρα από τα γερμανικά σου μοριοδοτείται..είναι ξεκάθαρο στο νομοσχέδιο, ότι δε δίνονται μόρια για τη γνώση και δεύτερης γλώσσας.