0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: smarw στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:12:14 pmΠαράθεση από: Anastasia-ΠΕ07 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:08:31 pmΔΩΡΑ μου αν δίνουν όλα αυτά μόρια τότε έχω πολλά και από τα αγγλικά και τα γερμανικά και τα γαλλικα και από το ecdl μόνο το μεταπτυχιακό μου λείπει αλλά μόλις τελείωσα την σχολή μου και δεν μπορώ με τίποτα να αρχίσω το διάβασμα πάλι....δεν το αντέχω αυτόν τον καιρό....Σευχαριστώ πολύ πάντοςπρέπει να είσαι γερμανικών αν κρίνω από το 07....να σε ενημερώσω ότι ΜΟΝΟ μια ξένη γλώσσα πέρα από τα γερμανικά σου μοριοδοτείται..είναι ξεκάθαρο στο νομοσχέδιο, ότι δε δίνονται μόρια για τη γνώση και δεύτερης γλώσσας.Καλά, και μεις που μάθαμε παραπάνω γλώσσες, στράφι πάνε; Α, ρε, μάνα, τι τις ήθελες τις γλώσσες; Λύσσαξε, "θα σου χρειαστούν παιδάκι μου στο μέλλον". Δεν ήξερε όμως τότε την .....Διαμάντω!!!
Παράθεση από: Anastasia-ΠΕ07 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:08:31 pmΔΩΡΑ μου αν δίνουν όλα αυτά μόρια τότε έχω πολλά και από τα αγγλικά και τα γερμανικά και τα γαλλικα και από το ecdl μόνο το μεταπτυχιακό μου λείπει αλλά μόλις τελείωσα την σχολή μου και δεν μπορώ με τίποτα να αρχίσω το διάβασμα πάλι....δεν το αντέχω αυτόν τον καιρό....Σευχαριστώ πολύ πάντοςπρέπει να είσαι γερμανικών αν κρίνω από το 07....να σε ενημερώσω ότι ΜΟΝΟ μια ξένη γλώσσα πέρα από τα γερμανικά σου μοριοδοτείται..είναι ξεκάθαρο στο νομοσχέδιο, ότι δε δίνονται μόρια για τη γνώση και δεύτερης γλώσσας.
ΔΩΡΑ μου αν δίνουν όλα αυτά μόρια τότε έχω πολλά και από τα αγγλικά και τα γερμανικά και τα γαλλικα και από το ecdl μόνο το μεταπτυχιακό μου λείπει αλλά μόλις τελείωσα την σχολή μου και δεν μπορώ με τίποτα να αρχίσω το διάβασμα πάλι....δεν το αντέχω αυτόν τον καιρό....Σευχαριστώ πολύ πάντος
Έχει υπολογίσει κανείς πόσους προσπέρασαν στην α φάση ?
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:15:45 pmΠαράθεση από: smarw στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:12:14 pmΠαράθεση από: Anastasia-ΠΕ07 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:08:31 pmΔΩΡΑ μου αν δίνουν όλα αυτά μόρια τότε έχω πολλά και από τα αγγλικά και τα γερμανικά και τα γαλλικα και από το ecdl μόνο το μεταπτυχιακό μου λείπει αλλά μόλις τελείωσα την σχολή μου και δεν μπορώ με τίποτα να αρχίσω το διάβασμα πάλι....δεν το αντέχω αυτόν τον καιρό....Σευχαριστώ πολύ πάντοςπρέπει να είσαι γερμανικών αν κρίνω από το 07....να σε ενημερώσω ότι ΜΟΝΟ μια ξένη γλώσσα πέρα από τα γερμανικά σου μοριοδοτείται..είναι ξεκάθαρο στο νομοσχέδιο, ότι δε δίνονται μόρια για τη γνώση και δεύτερης γλώσσας.Καλά, και μεις που μάθαμε παραπάνω γλώσσες, στράφι πάνε; Α, ρε, μάνα, τι τις ήθελες τις γλώσσες; Λύσσαξε, "θα σου χρειαστούν παιδάκι μου στο μέλλον". Δεν ήξερε όμως τότε την .....Διαμάντω!!!Εδώ τα προηγούμενα χρόνια δεν ίσχυε καν αυτό.....Πάλι καλά να λες
Τελικά μήπως πρέπει να παντρευτούμε και να κάνουμε 2-3 αιδάκια μπας και έχουμε καλύτερη θέση?
Παράθεση από: lambriana στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:16:14 pmΈχει υπολογίσει κανείς πόσους προσπέρασαν στην α φάση ?Ναι, αλλά μόνο για την αφεντιά μου ενδιαφέρθηκα. Από 200+ είμαι 10+ (όχι ότι σε ενδιαφέρει )
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:18:24 pmΠαράθεση από: lambriana στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:16:14 pmΈχει υπολογίσει κανείς πόσους προσπέρασαν στην α φάση ?Ναι, αλλά μόνο για την αφεντιά μου ενδιαφέρθηκα. Από 200+ είμαι 10+ (όχι ότι σε ενδιαφέρει )εγώ υπολόγισα ότι μεχρι το 275+ που είμαι εγώ πέρασαν 23 άτομα από τα όποια 7 είναι στην κεντική μακεδονία5 στη δυτική μακεδονία1 στο νότιο αιγαίο2 στο βόρειο αιγαίο1 στην αττική2 στερεα ελλάδα 1 στην ήπειροκαι κανα 2 που δε βρήκα που ανήκουν...
Μην το λες μια γνωστή μου τελείωσε φέτος ακόμα δεν ορκίστηκε πήρε μια βεβαίωση απο την σχολή της ότι περιμένει να ορκιστεί, έκανε τα χαρτιά της και την πήρανε παρακαλώ παντρεμένη με 1 παιδί χωρίς προυπηρεσία κτλ κτλ...τυχαίο???Δεν νομίζω...!!!!!!Αν το καλοσκεφτείς έχω πολλές πιθανότητες να κάνω δίδυμα 2*2=4 χμ.....να αρχίσω να το σκέφτομαι?
Παράθεση από: lambriana στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:16:14 pmΈχει υπολογίσει κανείς πόσους προσπέρασαν στην α φάση ?Ναι ειμαστε γυρω στα 25 ατομα αν δεν κανω λαθος. Γι αυτο που με ρωτησες: καβαλα ζητησαν 5 ΑΚΩ, ξανθη 6-7 νομιζω, κομοτηνη 5!! συνολο 15-17, 18 ΑΚΩ..πολλοι μου φαινονται μονο για εδω πανω. δηλαδη αν οντως παρει τοσους εδω, πανελλαδικα ποσους..αναλογικα αντε δουμε. Οπως και να χει τοσους χρειαζονται...αχ!! ελπιζω να μας παρουν