0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να σας πω, ρε παιδιά...Κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα με σιγουριά...Ας κάνουμε υπομονή...
Η Χριστοφιλοπούλου σήμερα το πρωί στο σκάι είπε ότι τα κενά είναι ελάχιστα και ότι όλα είναι τακτοποιημένα πέραν ελάχιστων εξαιρέσεων. Εγώ απορώ αν τα σκέφτεται αυτά που λέει ή της ξεφεύγουν? Θέλει δηλαδή να μας πει ότι αγγλικά έχουν παντού και δουλεύουν όλα ρολόι γι'αυτό δεν κάνουν άλλες προσλήψεις? Μόνο πληροφορικής και εικαστικών της έλειπαν? Μα έχω εντυπωσιαστεί από τον αριθμό των προσλήψεων της πληροφορικής. Αυτοί έλεγαν ότι υπάρχουν και υπεράριθμοι και κονεύουν τα 700 άτομα οι προσλήψεις.
Παράθεση από: fgtn στις Οκτωβρίου 05, 2010, 11:21:30 amΗ Χριστοφιλοπούλου σήμερα το πρωί στο σκάι είπε ότι τα κενά είναι ελάχιστα και ότι όλα είναι τακτοποιημένα πέραν ελάχιστων εξαιρέσεων. Εγώ απορώ αν τα σκέφτεται αυτά που λέει ή της ξεφεύγουν? Θέλει δηλαδή να μας πει ότι αγγλικά έχουν παντού και δουλεύουν όλα ρολόι γι'αυτό δεν κάνουν άλλες προσλήψεις? Μόνο πληροφορικής και εικαστικών της έλειπαν? Μα έχω εντυπωσιαστεί από τον αριθμό των προσλήψεων της πληροφορικής. Αυτοί έλεγαν ότι υπάρχουν και υπεράριθμοι και κονεύουν τα 700 άτομα οι προσλήψεις.Καλα αυτη ειπε πως πληρωθηκαν ολοι οι ωρομισθιοι εκτος απο καποιους ΠΔΣ. Οτι να'ναι δηλαδη.....Μας κοροιδευουν κανονικα και οι δημοσιογραφοι κανουν πως τα χαφτουν!
Αφού όπως λένε έχουν καλυφθεί όολα τα κενά...τι περιμένουμε ακριβώς? Τι κοροϊδεία είναι αυτή???
Παράθεση από: Mary... στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:41:33 pmΑφού όπως λένε έχουν καλυφθεί όολα τα κενά...τι περιμένουμε ακριβώς? Τι κοροϊδεία είναι αυτή???Κοίτα, η μόνη μας ελπίδα είναι η ...αναξιοπιστία τους! Λένε και ξελένε! Ούτε η πρώτη τους είναι ούτε η τελευταία τους.Γι'αυτό περιμένουμε, γιατί εξακριβωμένα και διασταυρωμένα λένε ψέματα κι επειδή επίσης ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι υπάρχουν κενά. Αλλιώς, θα έλεγα στον εαυτό μου να πάει από τώρα για ...βρούβες!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:44:31 pmΠαράθεση από: Mary... στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:41:33 pmΑφού όπως λένε έχουν καλυφθεί όολα τα κενά...τι περιμένουμε ακριβώς? Τι κοροϊδεία είναι αυτή???Κοίτα, η μόνη μας ελπίδα είναι η ...αναξιοπιστία τους! Λένε και ξελένε! Ούτε η πρώτη τους είναι ούτε η τελευταία τους.Γι'αυτό περιμένουμε, γιατί εξακριβωμένα και διασταυρωμένα λένε ψέματα κι επειδή επίσης ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι υπάρχουν κενά. Αλλιώς, θα έλεγα στον εαυτό μου να πάει από τώρα για ...βρούβες! Σε βρίσκω απόλυτα σωστή Joanna!
Συναδελφοι παιρνουν απο τους μονιμους ΠΕ06 τα μαθηματα