0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eπιπλέον στα πιλοτικά δημοτικά από της 2 και μετά δεν δικαιολογούν ώρα Αγγλικών. Φίλη μου, αναπληρώτρια σε πιλοτικό, δεν συμπλήρωνε ωράριο για 2 ώρες και ζήτησε να πάει στο ολοήμερο του σχολείου και της είπαν ότι δεν θα πάρουν ειδικότητες!!! Έτσι, την έστειλαν σε ένα άλλο ολοήμερο να κάνει 2 ώρες.
Εννοω τα ολομερα που τα ξεραμε μεχρι περυσι και οχι τα 800, ξερω παρα πολυ καλα σε τι αναφερομαι.Γυμναστες υπαρχουν παρα πολλοι γιατι να παρει και αλλους?? Επισης με ατομο της πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης που μιλησα, μου ειπε οτι δεν μπορει να παρει αναπληρωτες κανονικου ωραριου στα ολοημερα(οχι στα 800) γιατι δεν ειναι οργανικες θεσεις. Μακαρι να διαψευσθει, κι εγω να δουλεψω θελω οπως και ολοι μας.
Επίσης,επειδή αναφέρθηκε και αυτό σε άλλη σελίδα,το αν στις ώρες του ολοήμερου στα πιλοτικά θα υπάρχουν αγγλικά είναι θέμα του διευθυντή του σχολείου.Διευθύντρια σχολείου στο οποίο ήμουν την περασμένη χρονιά μου είπε ότι πρώτη και δευτέρα θα έχουν 10 ώρες μελέτη και τρίτη έως έκτη 10 ώρες ειδικότητες.Και μάλιστα με αυτές τις ώρες του ολοήμερου θα συμπληρώνει ωράριο η αναπληρώτρια αγγλικών που κλήθηκε φέτος για τις επιπλέον ώρες που προέκυψαν...
προς night :Την περασμενη Παρασκευη ηταν να βγει ο πινακας με τη β φαση. Λες δηλαδη οτι....?? Οτι ακυρωνεται ο πινακας που θα βγαινε? Οτι δε θα παρουν??? Τι παει να πει δεν εχουν κενα αγγλικων?? Πως καλυφθηκαν ολα ξαφνικα?