0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά αύριο θα καλέσουν ή Παρασκευή?
Παράθεση από: Μαύρη στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:48:50 pmΤελικά αύριο θα καλέσουν ή Παρασκευή?άγνωστο... μήπως λόγω απεργίας δεν θα δουλεύουν κι αυτοί?
Παράθεση από: ks10 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 11:05:26 pmΠαράθεση από: Μαύρη στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:48:50 pmΤελικά αύριο θα καλέσουν ή Παρασκευή?άγνωστο... μήπως λόγω απεργίας δεν θα δουλεύουν κι αυτοί?Απ'το στόμα μου το πήρες... Σιγά μην καλέσουν κανέναν αύριο...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 11:41:13 pmΠαράθεση από: ks10 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 11:05:26 pmΠαράθεση από: Μαύρη στις Οκτωβρίου 06, 2010, 10:48:50 pmΤελικά αύριο θα καλέσουν ή Παρασκευή?άγνωστο... μήπως λόγω απεργίας δεν θα δουλεύουν κι αυτοί?Απ'το στόμα μου το πήρες... Σιγά μην καλέσουν κανέναν αύριο...Ωχ λέτε ρε παιδιά?! Αφού μάς είπαν ότι αυτή τη φορά δε λένε ψέμματα..!
Τίποτα ακόμα, απλά κάνουμε ανανέωση τις σελίδες και περιμένουμε...
Παράθεση από: sweet dream στις Οκτωβρίου 07, 2010, 10:55:51 amΤίποτα ακόμα, απλά κάνουμε ανανέωση τις σελίδες και περιμένουμε...Παιδιά ακόμα κι αν απεργεί αυτός που είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει τη δουλειά. Τόσοι είναι είναι στο υπουργείο.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν να βγούν σήμερα δε νομίζω να σταθεί εμπόδιο η απεργία. Καλη μας επιτυχία!
Παράθεση από: stellinio στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:02:02 amΠαράθεση από: sweet dream στις Οκτωβρίου 07, 2010, 10:55:51 amΤίποτα ακόμα, απλά κάνουμε ανανέωση τις σελίδες και περιμένουμε...Παιδιά ακόμα κι αν απεργεί αυτός που είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει τη δουλειά. Τόσοι είναι είναι στο υπουργείο.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν να βγούν σήμερα δε νομίζω να σταθεί εμπόδιο η απεργία. Καλη μας επιτυχία!Αυτό πιστεύω κι εγώ. Αν θέλουν να τα βγάλουν, όλο και κάποιος θα δουλεύει. Μακάρι να βγουν σήμερα να πάρει τέλος η αγωνία. Και μακάρι να πάρουν πολλούς και κοντά στα σπίτια μας!