0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria_pol στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:42:39 amΠαράθεση από: stellinio στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:02:02 amΠαράθεση από: sweet dream στις Οκτωβρίου 07, 2010, 10:55:51 amΤίποτα ακόμα, απλά κάνουμε ανανέωση τις σελίδες και περιμένουμε...Παιδιά ακόμα κι αν απεργεί αυτός που είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει τη δουλειά. Τόσοι είναι είναι στο υπουργείο.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν να βγούν σήμερα δε νομίζω να σταθεί εμπόδιο η απεργία. Καλη μας επιτυχία!Αυτό πιστεύω κι εγώ. Αν θέλουν να τα βγάλουν, όλο και κάποιος θα δουλεύει. Μακάρι να βγουν σήμερα να πάρει τέλος η αγωνία. Και μακάρι να πάρουν πολλούς και κοντά στα σπίτια μας!Θα πάρει τέλος? Γιατί μετά είναι να βγει και η δευτεροβάθμια...Αλήθεια, τώρα είπαν θα πάρουν ΑΚΩ. Λέτε να υπάρξει κι άλλος γύρος για την πρωτοβάθμια αλλά ΑΜΩ? 'Η έστω για την δευτεροβάθμια...
Παράθεση από: stellinio στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:02:02 amΠαράθεση από: sweet dream στις Οκτωβρίου 07, 2010, 10:55:51 amΤίποτα ακόμα, απλά κάνουμε ανανέωση τις σελίδες και περιμένουμε...Παιδιά ακόμα κι αν απεργεί αυτός που είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει τη δουλειά. Τόσοι είναι είναι στο υπουργείο.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν να βγούν σήμερα δε νομίζω να σταθεί εμπόδιο η απεργία. Καλη μας επιτυχία!Αυτό πιστεύω κι εγώ. Αν θέλουν να τα βγάλουν, όλο και κάποιος θα δουλεύει. Μακάρι να βγουν σήμερα να πάρει τέλος η αγωνία. Και μακάρι να πάρουν πολλούς και κοντά στα σπίτια μας!
Παράθεση από: sweet dream στις Οκτωβρίου 07, 2010, 10:55:51 amΤίποτα ακόμα, απλά κάνουμε ανανέωση τις σελίδες και περιμένουμε...Παιδιά ακόμα κι αν απεργεί αυτός που είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει τη δουλειά. Τόσοι είναι είναι στο υπουργείο.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν να βγούν σήμερα δε νομίζω να σταθεί εμπόδιο η απεργία. Καλη μας επιτυχία!
Τίποτα ακόμα, απλά κάνουμε ανανέωση τις σελίδες και περιμένουμε...
Mary, ποιος στο είπε οτι θα πάρουν μονο ΑΚΩ?
Παιδιά!!! Πολλή ησυχία έπεσε κι ανησυχώ! Πώς πάνε τα πράγματα? Θα μού πείτε όπως χθες και όπως όοολες τις προηγούμενες μέρες αναμονής...!
Δηλαδή αύριο αγγλικά και γυμναστές...άντε, με το καλό...
Παράθεση από: Μαύρη στις Οκτωβρίου 07, 2010, 08:09:29 pmΔηλαδή αύριο αγγλικά και γυμναστές...άντε, με το καλό... Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση ks10
απο το ΕΣΠΑ πληρωνομασταν και ως ωρομισθιοι (εγω ξεκινησα οκτωβρη και τα πρωτα λεφτα μπηκαν Απριλη)... Αν ειναι να ξεσπιτωθουμε για να πληρωθουμε 5 μηνες μετα τι να το κανουμε?