0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ βρε αρκουδίτσα, τουλάχιστον να καταλάβαιναν οτι δε λειτουργεί αυτή η βλακεία και να το έπαιρναν πίσω. Αλλά είναι και πεισματάρηδες εκτός από ανίκανοι...
Παράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 08, 2010, 01:00:43 amΑχ βρε αρκουδίτσα, τουλάχιστον να καταλάβαιναν οτι δε λειτουργεί αυτή η βλακεία και να το έπαιρναν πίσω. Αλλά είναι και πεισματάρηδες εκτός από ανίκανοι...Μπορεί και να το πάρουν πίσω... Αν δουν ότι στην πράξη δεν εφαρμόζεται...Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σκληρή η λεγάμενη. Το ανησυχητικό όμως είναι ότι (προσωπική μου άποψη) τη φοβάται και την προσέχει και ο ίδιος ο Γιωργάκης. Αυτό έχω συμπεράνει μέσα σ'αυτόν τον χρόνο. Έχει μεγάλη δύναμη η κυρία. Ο Θεός όμως έχει μεγαλύτερη και μισεί την αδικία και την υπεροψία. Θα δεις, θα προσληφθούμε κι οι δυο και πολλοί συνάδελφοί μας, αρκεί να το πάρουν επιτέλους απόφαση να ανακοινώσουν τις έρμες τις προσλήψειειεις!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 01:06:52 amΠαράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 08, 2010, 01:00:43 amΑχ βρε αρκουδίτσα, τουλάχιστον να καταλάβαιναν οτι δε λειτουργεί αυτή η βλακεία και να το έπαιρναν πίσω. Αλλά είναι και πεισματάρηδες εκτός από ανίκανοι...Μπορεί και να το πάρουν πίσω... Αν δουν ότι στην πράξη δεν εφαρμόζεται...Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σκληρή η λεγάμενη. Το ανησυχητικό όμως είναι ότι (προσωπική μου άποψη) τη φοβάται και την προσέχει και ο ίδιος ο Γιωργάκης. Αυτό έχω συμπεράνει μέσα σ'αυτόν τον χρόνο. Έχει μεγάλη δύναμη η κυρία. Ο Θεός όμως έχει μεγαλύτερη και μισεί την αδικία και την υπεροψία. Θα δεις, θα προσληφθούμε κι οι δυο και πολλοί συνάδελφοί μας, αρκεί να το πάρουν επιτέλους απόφαση να ανακοινώσουν τις έρμες τις προσλήψειειεις! Μακάρι βρε αρκουδίτσα...
Ω ρε παιδιά, εγώ τώρα είχα άλλη ...αναλαμπή!Κάπου είχα διαβάσει (το πού είναι άλλο θέμα) ότι το ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί προγράμματα όχι για πλήρες αλλά για μειωμένο ωράριο... Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να μην ισχύει αυτό, γιατί αλλιώς ...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 08, 2010, 12:32:54 amΩ ρε παιδιά, εγώ τώρα είχα άλλη ...αναλαμπή!Κάπου είχα διαβάσει (το πού είναι άλλο θέμα) ότι το ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί προγράμματα όχι για πλήρες αλλά για μειωμένο ωράριο... Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να μην ισχύει αυτό, γιατί αλλιώς ... Από αυτά που διάβασα στο φόρουμ της πληροφορικής,τους είπαν ότι και αυτοί θα πληρώνονται μέσω ΕΣΠΑ και είναι κανονικοί αναπληρωτές,οπότε λογικά θα είμαστε και εμείς...Αρκεί να μας καλέσουν επιτέλους........