0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά μας κοροιδεύουν κανονικά μου φαίνεται...Κάθε βδομάδα μας λένε "αναμένεται μέσα στη βδομάδα". Ποια βδομάδα θα είναι αυτή δε μας λένε όμως! Αφού η ακατανόμαστη φεύγει για Αμερική πώς θα βγουν οι προσλήψεις?Γίνεται να υπογραφούν από κάποιον υφυπουργό? Και από την άλλη δεν υπάρχουν κ κενά λένε..Αν είναι δυνατόν! Ενδεικτικά αναφέρω ότι στην περιοχή μου υπάρχει πιλοτικό δημοτικό(ένα απ' τα 800) το οποίο δεν κάνει καθόλου αγγλικά ούτε πρωινό ούτε ολοήμερο! Και απ΄ότι ακούω παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν κ σε άλλα σχολεία εδώ..
Εννοείται ότι όλα αυτά λέγονται σκόπιμα κ είναι κ αναληθή...Αλλά δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι ακούγοντας τα. Είναι σαν να σου λένε κατάμουτρα ότι είσαι ηλίθιος.Τέτοια κοροιδία πια?Δεν αντιλαμβάνονται ότι κ εμείς λογικοί κ μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε στο σύνολό μας κ διαθέτουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε πως μας εμπαίζουν..Πέρυσι εγώ προσωπικά δούλευα από 29 Σεπτέμβρη, πού θα πάει φέτος αυτή η κατάσταση?
εμενα περισυ με καλεσαν ωρομισθια με 12ωρο σε 2 ολοημερα 23 σεπτεμβριου.στη διευθυνση ανατολικης αττικης που ρωτησα ειπαν οτι κανενα ολοημερο δεν εχει αγγλικα και λιγα πρωινα επισης λογω αποσπασεων των προηγουμενων εκπαιδευτικων.δεν γνωριζουν ακομα ομως αν θα παρουν ληρωτες η ωρομισθιους...και εννοειται οτι δεν εχουν ενημερωθει για το ποτε.ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!για ταμειο ανεργιας ουτε το συζηταμε.το ΔΝΤ ειπε οτι θα κοψει 500εκατ. ευρω απο τους ανεργους για το ετος 2011.
Καλημερα σε ολους τους συναδελφους και στην joannabear που μιλαμε που και που με μηνυματα ....αυτο που γινεται φετος δεν εχει προηγουμενο.... δουλευω εδω και 6 χρονια στα σχολεια και αυτα που μαθαινω και διαβαζω ειναι ανευ προηγουμενου ...πουθενα σε ολοημερα κλασσικα δεν παιζουν ειδικοτητες εκτος απο εκεινα που εχουν κατεβασει κοσμο απο τις δευτεροβαθμιες....και στα 800 με το καινουργιο προγραμμα εγω πολυ αμφιβαλλω αν υπαρχει σειρα και ταξη... η μανταμ πηγε να κανει τα botox της στην Αμερικη και αφησε τα παντα στην τυχη τους αν και συναδελφοι και εγω πιστευω πως οι 3 υφυπουργοι της και ολοι οι γραμματεις και φαρισαιοι καποιο ρολο επιτελουν...ισως να υπογραφουν και τιποτα προσληψεις λεμε τωρα... αν δεν επαιζε και το επιδομα απο τον οαεδ πραγματικα απορω τι θα γινομασταν...ευτυχως...αλλιως θα μασταν ολη μερα νηστεια και προσευχη ... μιλαμε για την απολυτη διαλυση....Η επανασταση του αυτονοητου...ενα χρονο μετα ακομη δεν μπηκε σε σειρα το Υπουργειο Παιδειας ?
Παράθεση από: Γιώτα06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 02:12:57 pmΚαλημερα σε ολους τους συναδελφους και στην joannabear που μιλαμε που και που με μηνυματα ....αυτο που γινεται φετος δεν εχει προηγουμενο.... δουλευω εδω και 6 χρονια στα σχολεια και αυτα που μαθαινω και διαβαζω ειναι ανευ προηγουμενου ...πουθενα σε ολοημερα κλασσικα δεν παιζουν ειδικοτητες εκτος απο εκεινα που εχουν κατεβασει κοσμο απο τις δευτεροβαθμιες....και στα 800 με το καινουργιο προγραμμα εγω πολυ αμφιβαλλω αν υπαρχει σειρα και ταξη... η μανταμ πηγε να κανει τα botox της στην Αμερικη και αφησε τα παντα στην τυχη τους αν και συναδελφοι και εγω πιστευω πως οι 3 υφυπουργοι της και ολοι οι γραμματεις και φαρισαιοι καποιο ρολο επιτελουν...ισως να υπογραφουν και τιποτα προσληψεις λεμε τωρα... αν δεν επαιζε και το επιδομα απο τον οαεδ πραγματικα απορω τι θα γινομασταν...ευτυχως...αλλιως θα μασταν ολη μερα νηστεια και προσευχη ... μιλαμε για την απολυτη διαλυση....Η επανασταση του αυτονοητου...ενα χρονο μετα ακομη δεν μπηκε σε σειρα το Υπουργειο Παιδειας ? Γεια σου και σένα, Γιωτούλα...Αδυνατώ να πιστέψω ότι το ζω όλο αυτό...Έπαιρνα στο Υπουργείο προ πέντε λεπτών. Δεν το σηκώνει άνθρωπος!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 02:15:52 pmΠαράθεση από: Γιώτα06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 02:12:57 pmΚαλημερα σε ολους τους συναδελφους και στην joannabear που μιλαμε που και που με μηνυματα ....αυτο που γινεται φετος δεν εχει προηγουμενο.... δουλευω εδω και 6 χρονια στα σχολεια και αυτα που μαθαινω και διαβαζω ειναι ανευ προηγουμενου ...πουθενα σε ολοημερα κλασσικα δεν παιζουν ειδικοτητες εκτος απο εκεινα που εχουν κατεβασει κοσμο απο τις δευτεροβαθμιες....και στα 800 με το καινουργιο προγραμμα εγω πολυ αμφιβαλλω αν υπαρχει σειρα και ταξη... η μανταμ πηγε να κανει τα botox της στην Αμερικη και αφησε τα παντα στην τυχη τους αν και συναδελφοι και εγω πιστευω πως οι 3 υφυπουργοι της και ολοι οι γραμματεις και φαρισαιοι καποιο ρολο επιτελουν...ισως να υπογραφουν και τιποτα προσληψεις λεμε τωρα... αν δεν επαιζε και το επιδομα απο τον οαεδ πραγματικα απορω τι θα γινομασταν...ευτυχως...αλλιως θα μασταν ολη μερα νηστεια και προσευχη ... μιλαμε για την απολυτη διαλυση....Η επανασταση του αυτονοητου...ενα χρονο μετα ακομη δεν μπηκε σε σειρα το Υπουργειο Παιδειας ? Γεια σου και σένα, Γιωτούλα...Αδυνατώ να πιστέψω ότι το ζω όλο αυτό...Έπαιρνα στο Υπουργείο προ πέντε λεπτών. Δεν το σηκώνει άνθρωπος! ουτε προκειται να το σηκωσουν μετα το περας του ωραριου τους.εγω επαιρνα μιση ωρα σε 3 διαφορετικα τηλ για να βγαλω γραμμη!!!!