0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 12, 2010, 06:00:36 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:56:18 pmΔραματική δε λέτε πράάάμα!Είχε, λέει, ο Χότζας έναν γάιδαρο που τον εκπαίδευε επιμελώς να ζει τρώγοντας όλο και λιγότερο κάθε μέρα...Ε, πάνω που τον έμαθε τελικά να ζει χωρίς να τρώει, ο γάιδαρος ...εψόφησε!!!(Εμείς, γερά, δεν είμαστε από αυτούς που ψοφάνε!) Πολύ μεγάλο θαυμασμό έχεις εσύ για τους γάιδαρους. Υποψιάζομαι οτι θέλεις ενδόμυχα να εξημερωθείς... Ναι, γιατί, τι έχουν, συμπαθέστατοι είναι... Ενώ τις αρκούδες τις έχουν όλοι στο στόχαστρο! (Εγώ μάλιστα θα μπω στο βιβλίο Γκίνες, μιας και εκτός από τον χειμώνα, έζησα και το καλοκαίρι από το λίπος μου!Τότε να δεις πόσο θα με φθονήσουν!)
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:56:18 pmΔραματική δε λέτε πράάάμα!Είχε, λέει, ο Χότζας έναν γάιδαρο που τον εκπαίδευε επιμελώς να ζει τρώγοντας όλο και λιγότερο κάθε μέρα...Ε, πάνω που τον έμαθε τελικά να ζει χωρίς να τρώει, ο γάιδαρος ...εψόφησε!!!(Εμείς, γερά, δεν είμαστε από αυτούς που ψοφάνε!) Πολύ μεγάλο θαυμασμό έχεις εσύ για τους γάιδαρους. Υποψιάζομαι οτι θέλεις ενδόμυχα να εξημερωθείς...
Δραματική δε λέτε πράάάμα!Είχε, λέει, ο Χότζας έναν γάιδαρο που τον εκπαίδευε επιμελώς να ζει τρώγοντας όλο και λιγότερο κάθε μέρα...Ε, πάνω που τον έμαθε τελικά να ζει χωρίς να τρώει, ο γάιδαρος ...εψόφησε!!!(Εμείς, γερά, δεν είμαστε από αυτούς που ψοφάνε!)
Ξέρει κανείς τί είναι αυτό που λέει Μειονοτ. Σχολ και πού μπορεί να είναι;;Αυτά τώρα ρε παιδιά είναι ΑΜΩ ή ΑΚΩ;;;;;
Παράθεση από: marilou18 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 06:41:45 pmΞέρει κανείς τί είναι αυτό που λέει Μειονοτ. Σχολ και πού μπορεί να είναι;;Αυτά τώρα ρε παιδιά είναι ΑΜΩ ή ΑΚΩ;;;;;Μειονοτικά είναι τα σχολεία της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης
Γι αυτο και γω έχω μπερδευτεί τόσο!Τόσοι πολλοί στα μειονοτικά; Και πώς ακριβώς θα συμπληρώνουμε ωράριο κανονικού αναπληρωτή μόνο σε ολοήμερα;;;