0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάζομαι το μπέρδεμα έγινε λόγω της φράσης περί ΕΣΠΑ στην ανακοίνωση, όχι γιατί "δεν ξέρουν τι δήλωσαν". Και μένα το μυαλό μου προς στιγμήν πήγε στους ΑΜΩ Γαλλικής και Γερμανικής και σκέφτομαι "είναι δυνατόν;". Λογικό το βρίσκω να μπερδεύεται κανείς, μες στο μπάχαλο που γίνεται φέτος. Λίγη ηρεμία, όμως, δεν βλάπτει και, φυσικά, φράσεις όπως "είναι άλα ντάλα" καλύτερα να αποφεύγονται...
Παράθεση από: solil στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:36:32 pmΦαντάζομαι το μπέρδεμα έγινε λόγω της φράσης περί ΕΣΠΑ στην ανακοίνωση, όχι γιατί "δεν ξέρουν τι δήλωσαν". Και μένα το μυαλό μου προς στιγμήν πήγε στους ΑΜΩ Γαλλικής και Γερμανικής και σκέφτομαι "είναι δυνατόν;". Λογικό το βρίσκω να μπερδεύεται κανείς, μες στο μπάχαλο που γίνεται φέτος. Λίγη ηρεμία, όμως, δεν βλάπτει και, φυσικά, φράσεις όπως "είναι άλα ντάλα" καλύτερα να αποφεύγονται... Όταν λέμε 1-2 ξεκάθαρα πράγματα και διαβάζω πάλι τα ίδια και τα ίδια (με τα κλασικά νευρωτικο-υστερικά των Αγγλικούδων) λογικό είναι να ψιλοφρικάρω και να πετάω ένα "άλλα-ντάλα".Λοιπόν αγόρια(ναι υπάρχουμε και έμεις ως ΠΕ06) και κορίτσια κάλη τοποθέτηση να έχουμε όλοι-όλες και αύριο όσοι αμφιβάλουν με ένα τηλεφωνάκι στις πρωτοβάθμιες θα ησυχάσουν.Καλή υπομονή στους υπόλοιπους που ακόμα περιμένουν,είναι δύσκολη χρονιά για όλους.
Όταν λέμε 1-2 ξεκάθαρα πράγματα και διαβάζω πάλι τα ίδια και τα ίδια (με τα κλασικά νευρωτικο-υστερικά των Αγγλικούδων) λογικό είναι να ψιλοφρικάρω και να πετάω ένα "άλλα-ντάλα".
Παράθεση από: noxrider στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:44:14 pmΠαράθεση από: solil στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:36:32 pmΦαντάζομαι το μπέρδεμα έγινε λόγω της φράσης περί ΕΣΠΑ στην ανακοίνωση, όχι γιατί "δεν ξέρουν τι δήλωσαν". Και μένα το μυαλό μου προς στιγμήν πήγε στους ΑΜΩ Γαλλικής και Γερμανικής και σκέφτομαι "είναι δυνατόν;". Λογικό το βρίσκω να μπερδεύεται κανείς, μες στο μπάχαλο που γίνεται φέτος. Λίγη ηρεμία, όμως, δεν βλάπτει και, φυσικά, φράσεις όπως "είναι άλα ντάλα" καλύτερα να αποφεύγονται... Όταν λέμε 1-2 ξεκάθαρα πράγματα και διαβάζω πάλι τα ίδια και τα ίδια (με τα κλασικά νευρωτικο-υστερικά των Αγγλικούδων) λογικό είναι να ψιλοφρικάρω και να πετάω ένα "άλλα-ντάλα".Λοιπόν αγόρια(ναι υπάρχουμε και έμεις ως ΠΕ06) και κορίτσια κάλη τοποθέτηση να έχουμε όλοι-όλες και αύριο όσοι αμφιβάλουν με ένα τηλεφωνάκι στις πρωτοβάθμιες θα ησυχάσουν.Καλή υπομονή στους υπόλοιπους που ακόμα περιμένουν,είναι δύσκολη χρονιά για όλους.Ο καθενας εκφραζει τη χαρα του κ ειναι ασχημο να ακουγονται πικροχολα σχολια τη στιγμη που για καποιους ηταν ανελπιστο για φετος.Ελεος!
Συγχαρητήρια σε όλους μας και καλή τύχη στους υπόλοιπους που περιμένουν την επόμενη φάση...καταλαβαίνω την αγωνία όλων σας αν είμαστε ΑΚΩ η ΑΜΩ,είναι επειδή όταν το όνειρο τόσων χρόνων γίνεται πραγματικότητα δε μπορούμε να το πιστέψουμε..να βοηθήσω κι εγώ λίγο να χαρείτε¨τοτε:ΑΜΩ είχα δηλώσει μόνο δευτεροβάθμιες και οι προσλήψεις αυτές είναι για ολοήμερα!!!! άρα..... ειμαστε ΑΚΩ
ελάτε ρε παιδιά, μέσα στον πανικό αμφιβάλουμε κιόλας...εμένα με πήραν στο νομό μου και είναι και ακω...να μην τσιμπιέμαι και να μην αναρωτιέμαι????με το καλό αυριο και καλή μας τοποθέτηση................
μέχρι και την αννα μη σας πω..................
Παράθεση από: christinabibika στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:53:23 pmΠαράθεση από: noxrider στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:44:14 pmΠαράθεση από: solil στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:36:32 pmΦαντάζομαι το μπέρδεμα έγινε λόγω της φράσης περί ΕΣΠΑ στην ανακοίνωση, όχι γιατί "δεν ξέρουν τι δήλωσαν". Και μένα το μυαλό μου προς στιγμήν πήγε στους ΑΜΩ Γαλλικής και Γερμανικής και σκέφτομαι "είναι δυνατόν;". Λογικό το βρίσκω να μπερδεύεται κανείς, μες στο μπάχαλο που γίνεται φέτος. Λίγη ηρεμία, όμως, δεν βλάπτει και, φυσικά, φράσεις όπως "είναι άλα ντάλα" καλύτερα να αποφεύγονται... Όταν λέμε 1-2 ξεκάθαρα πράγματα και διαβάζω πάλι τα ίδια και τα ίδια (με τα κλασικά νευρωτικο-υστερικά των Αγγλικούδων) λογικό είναι να ψιλοφρικάρω και να πετάω ένα "άλλα-ντάλα".Λοιπόν αγόρια(ναι υπάρχουμε και έμεις ως ΠΕ06) και κορίτσια κάλη τοποθέτηση να έχουμε όλοι-όλες και αύριο όσοι αμφιβάλουν με ένα τηλεφωνάκι στις πρωτοβάθμιες θα ησυχάσουν.Καλή υπομονή στους υπόλοιπους που ακόμα περιμένουν,είναι δύσκολη χρονιά για όλους.Ο καθενας εκφραζει τη χαρα του κ ειναι ασχημο να ακουγονται πικροχολα σχολια τη στιγμη που για καποιους ηταν ανελπιστο για φετος.Ελεος!I love you all μετά το σημερινό.............μέχρι και την αννα μη σας πω..................
Παράθεση από: smarw στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:55:57 pmμέχρι και την αννα μη σας πω..................Καλά εσύ το παράκανες!
Παράθεση από: noxrider στις Οκτωβρίου 12, 2010, 11:44:14 pmΌταν λέμε 1-2 ξεκάθαρα πράγματα και διαβάζω πάλι τα ίδια και τα ίδια (με τα κλασικά νευρωτικο-υστερικά των Αγγλικούδων) λογικό είναι να ψιλοφρικάρω και να πετάω ένα "άλλα-ντάλα".Άμα αποκαλείς αυτά "κλασικά νευρωτικο-υστερικά" (πολύ μ'άρεσε η φράση, θα τη χρησιμοποιώ!), τότε ίσως δεν έχεις δει πολλά ακόμη... Και καλωσήρθες στην Α/θμια, όπου το "παράλογο" αποκτά νέα διάσταση (νο οφένς, αλλά έτσι είναι)!
εγω αναρωτιεμαι κτ αλλο.. αφου λοιπον ειχε τετοιες αναγκες (800 αναπληρωτες, αριθμος ρεκορ αν δεν κανω λαθος..) γιατι δεν εκανε διορισμους??? γιατι ταλαιπωρει τοσους διοριστεους??