0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν παιδιά μην σκάτε..... Χθες απογοητεύτηκα και έκλαιγα και έλεγα πως θα τα παρατήσω.... Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που είναι στο υπουργείο και με καθησύχασε.... Θα πάρουν πολλούς ακόμα και πολύ πιθανόν ΑΚΩ.... Το ίδιο ισχύει και για τους ΑΜΩ.... Απλά μην περιμένετε νέα μέσα σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα! Μέχρι να παρουσιαστούν και να ξαναμετρήσουν τα κενά! Μου είπε υπομονή!!! Ειδικά Αθήνα (κυρίως δυτική) υπάρχουν πάρα πολλά κενά!ΥΓ: Έχει δηλώσει κανένας από εσάς για ΑΜΩ
Περυσι, Joanna, και με 0 μόρια δούλευαν...φέτος πως τα κατάφεραν...
Παράθεση από: ntelaki στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:44:57 pmΛοιπόν παιδιά μην σκάτε..... Χθες απογοητεύτηκα και έκλαιγα και έλεγα πως θα τα παρατήσω.... Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που είναι στο υπουργείο και με καθησύχασε.... Θα πάρουν πολλούς ακόμα και πολύ πιθανόν ΑΚΩ.... Το ίδιο ισχύει και για τους ΑΜΩ.... Απλά μην περιμένετε νέα μέσα σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα! Μέχρι να παρουσιαστούν και να ξαναμετρήσουν τα κενά! Μου είπε υπομονή!!! Ειδικά Αθήνα (κυρίως δυτική) υπάρχουν πάρα πολλά κενά!ΥΓ: Έχει δηλώσει κανένας από εσάς για ΑΜΩ
Λοιπόν παιδιά μην σκάτε..... Χθες απογοητεύτηκα και έκλαιγα και έλεγα πως θα τα παρατήσω.... Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που είναι στο υπουργείο και με καθησύχασε.... Θα πάρουν πολλούς ακόμα και πολύ πιθανόν ΑΚΩ.... Το ίδιο ισχύει και για τους ΑΜΩ.... Απλά μην περιμένετε νέα μέσα σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα! Μέχρι να παρουσιαστούν και να ξαναμετρήσουν τα κενά! Μου είπε υπομονή!!! Ειδικά Αθήνα (κυρίως δυτική) υπάρχουν πάρα πολλά κενά!
Παράθεση από: Γιώτα06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:48:50 pmΠαράθεση από: ntelaki στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:44:57 pmΛοιπόν παιδιά μην σκάτε..... Χθες απογοητεύτηκα και έκλαιγα και έλεγα πως θα τα παρατήσω.... Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που είναι στο υπουργείο και με καθησύχασε.... Θα πάρουν πολλούς ακόμα και πολύ πιθανόν ΑΚΩ.... Το ίδιο ισχύει και για τους ΑΜΩ.... Απλά μην περιμένετε νέα μέσα σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα! Μέχρι να παρουσιαστούν και να ξαναμετρήσουν τα κενά! Μου είπε υπομονή!!! Ειδικά Αθήνα (κυρίως δυτική) υπάρχουν πάρα πολλά κενά!ΥΓ: Έχει δηλώσει κανένας από εσάς για ΑΜΩ
Kενα υπαρχουν και για ΑΚΩ και για ΑΜΩ.Εδω στην Πρεβεζα μας πηραν για τα νεα σχολεια,πολλα πρωινα και ολο το προγραμμα των ολοημερων δεν εχει καλυφθει οποτε υπομονη και συντομα θα χαρουν και αλλοι μαζι με μας
Παράθεση από: K06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:38:30 pmΠερυσι, Joanna, και με 0 μόρια δούλευαν...φέτος πως τα κατάφεραν...Δούλεψαν πέρσι με 0 μόρια;! Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες!Δεν ξέρω αν θα δουλέψουν φέτος με 0 μόρια, αλλά θα δουλέψουν ακόμη αρκετοί από αυτούς που έχουν κάμποσα...Η αλήθεια είναι πάντως ότι κάτι είχαν με την ειδικότητά μας φέτος...Και λίγο λαμβάνω υπόψη μου αυτό που ισχυρίζονται ότι πλεονάζουμε και γι'αυτό δεν έκαναν διορισμούς.Ε τότε, γιατί παίρνουν τόσους αναπληρωτές;
Παράθεση από: Santarosa στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:58:03 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:32:55 pmΠαράθεση από: Santarosa στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:28:52 pmΚαλησπέρα σε όλους!! 'Οπως βλέπετε είμαι τελείως πρωτάρα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που πραγματικά με καίει από εχθές. Με πήραν αναπληρώτρια στο Έβρο. Υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αλλά βλέπετε μένω Πτολεμαϊδα και μου έρχεται λίγο δύσκολο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους αν ξέρουν αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση στη περίπτωση των αναπληρωτών. Ανταλλάσω τον όχι και τόσο δημοφιλή Έβρο με νομό δυτικής Μακεδονίας ή Πέλλα. Αν κάποιος ξέρει, ενημερώστε με σας παρακαλώ!!μας δουλευεις?? εφυγα με την πρωτη φουρνια και με πηραν στην κρητη και ειμαι απο μακεδονια!!!και δεν βρηκα και την καλυτερη κατασταση εδω!!!να μην εχεις κανενα παραπονο!!βλεπω να ερχονται στο νομο μου ατομα εκατονταδες θεσεις κατω απο μενα και εγω καθομαι και τα τρωω στο ¨"νησι"!!!!δεν γινεται αμοιβαια μεταθεση, το ρωτησα κι εγω τοτε!!να πας στον εβρο κι αν βρεις καλη παρεα θα εισαι μια χαρα!!!ακουσε με!!εχω φιλες που ειναι αναπληρωτριες στον εβρο!!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:32:55 pmΠαράθεση από: Santarosa στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:28:52 pmΚαλησπέρα σε όλους!! 'Οπως βλέπετε είμαι τελείως πρωτάρα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που πραγματικά με καίει από εχθές. Με πήραν αναπληρώτρια στο Έβρο. Υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αλλά βλέπετε μένω Πτολεμαϊδα και μου έρχεται λίγο δύσκολο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους αν ξέρουν αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση στη περίπτωση των αναπληρωτών. Ανταλλάσω τον όχι και τόσο δημοφιλή Έβρο με νομό δυτικής Μακεδονίας ή Πέλλα. Αν κάποιος ξέρει, ενημερώστε με σας παρακαλώ!!μας δουλευεις?? εφυγα με την πρωτη φουρνια και με πηραν στην κρητη και ειμαι απο μακεδονια!!!και δεν βρηκα και την καλυτερη κατασταση εδω!!!να μην εχεις κανενα παραπονο!!βλεπω να ερχονται στο νομο μου ατομα εκατονταδες θεσεις κατω απο μενα και εγω καθομαι και τα τρωω στο ¨"νησι"!!!!δεν γινεται αμοιβαια μεταθεση, το ρωτησα κι εγω τοτε!!να πας στον εβρο κι αν βρεις καλη παρεα θα εισαι μια χαρα!!!ακουσε με!!εχω φιλες που ειναι αναπληρωτριες στον εβρο!!
Παράθεση από: Santarosa στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:28:52 pmΚαλησπέρα σε όλους!! 'Οπως βλέπετε είμαι τελείως πρωτάρα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που πραγματικά με καίει από εχθές. Με πήραν αναπληρώτρια στο Έβρο. Υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αλλά βλέπετε μένω Πτολεμαϊδα και μου έρχεται λίγο δύσκολο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους αν ξέρουν αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση στη περίπτωση των αναπληρωτών. Ανταλλάσω τον όχι και τόσο δημοφιλή Έβρο με νομό δυτικής Μακεδονίας ή Πέλλα. Αν κάποιος ξέρει, ενημερώστε με σας παρακαλώ!!μας δουλευεις?? εφυγα με την πρωτη φουρνια και με πηραν στην κρητη και ειμαι απο μακεδονια!!!και δεν βρηκα και την καλυτερη κατασταση εδω!!!να μην εχεις κανενα παραπονο!!βλεπω να ερχονται στο νομο μου ατομα εκατονταδες θεσεις κατω απο μενα και εγω καθομαι και τα τρωω στο ¨"νησι"!!!!δεν γινεται αμοιβαια μεταθεση, το ρωτησα κι εγω τοτε!!να πας στον εβρο κι αν βρεις καλη παρεα θα εισαι μια χαρα!!!ακουσε με!!εχω φιλες που ειναι αναπληρωτριες στον εβρο!!
Καλησπέρα σε όλους!! 'Οπως βλέπετε είμαι τελείως πρωτάρα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που πραγματικά με καίει από εχθές. Με πήραν αναπληρώτρια στο Έβρο. Υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αλλά βλέπετε μένω Πτολεμαϊδα και μου έρχεται λίγο δύσκολο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους αν ξέρουν αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση στη περίπτωση των αναπληρωτών. Ανταλλάσω τον όχι και τόσο δημοφιλή Έβρο με νομό δυτικής Μακεδονίας ή Πέλλα. Αν κάποιος ξέρει, ενημερώστε με σας παρακαλώ!!μας δουλευεις?? εφυγα με την πρωτη φουρνια και με πηραν στην κρητη και ειμαι απο μακεδονια!!!και δεν βρηκα και την καλυτερη κατασταση εδω!!!να μην εχεις κανενα παραπονο!!βλεπω να ερχονται στο νομο μου ατομα εκατονταδες θεσεις κατω απο μενα και εγω καθομαι και τα τρωω στο ¨"νησι"!!!!δεν γινεται αμοιβαια μεταθεση, το ρωτησα κι εγω τοτε!!να πας στον εβρο κι αν βρεις καλη παρεα θα εισαι μια χαρα!!!ακουσε με!!εχω φιλες που ειναι αναπληρωτριες στον εβρο!!