0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν έχω κάτι να προσφέρω παιδιά στη συζήτηση αλλά σήμερα μίλησε ο πατέρας μου , που είναι επίσης εκπαιδευτικός , με έναν αιρετό ο οποίος του είπε ( με βεβαιότητα όπως μου τόνισε ο πατέρας μου ) πως δε θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά και θα ισχύουν τα ίδια πράγματα και για εμάς όπως και για όλους τους αναπληρωτές ...
Πιστεύω κι εγώ πως θα ισχύουν και στην περίπτωσή μας τα ίδια με τους αναπληρωτές. Ας μην αγχωνόμαστε τόσο πολύ πριν δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ας χαρούμε λίγο το γεγονός ότι μας κάλεσαν.
σκεφτείτε πόσος κόσμος θα μπορούσε να κινηθεί νομικά σε αντίθετη περίπτωση .. δεν είναι λογικό ρε παιδιά να ισχύουν άλλα για εμάς ..
Είπαμε να είμαστε υποψιασμένοι για κάποια πράγματα αλλά όχι και να μιζεριάζουμε και να αγχώνουμε και τους υπόλοιπους.Όσο για τα ΠΕΚ καλό θα ήταν να μας πει κάποιος που ξέρει. Κάποιοι δεν έχουν παρουσιαστεί καν ακόμη σε σχολεία. Τι γίνεται π.χ. αν κάποιος ανέλαβε υπηρεσία την Παρασκευή κι ακόμη δεν έχει πάει σε σχολεία; Πρέπει να φροντίσει ο ίδιος να ενημερωθεί ή θα του πουν σχετικά στο σχολείο;
Παράθεση από: maria_pol στις Οκτωβρίου 16, 2010, 10:02:41 pmΕίπαμε να είμαστε υποψιασμένοι για κάποια πράγματα αλλά όχι και να μιζεριάζουμε και να αγχώνουμε και τους υπόλοιπους.Όσο για τα ΠΕΚ καλό θα ήταν να μας πει κάποιος που ξέρει. Κάποιοι δεν έχουν παρουσιαστεί καν ακόμη σε σχολεία. Τι γίνεται π.χ. αν κάποιος ανέλαβε υπηρεσία την Παρασκευή κι ακόμη δεν έχει πάει σε σχολεία; Πρέπει να φροντίσει ο ίδιος να ενημερωθεί ή θα του πουν σχετικά στο σχολείο;Ακριβώς. Παρουσιάστηκα την Παρασκευή στο σχολείο και το μόνο που μου επιβεβαίωσαν (γιατί το ήξερα ήδη) ήταν ότι 1-2 Νοέμβρη έχουμε διημερίδα για την Α και
Σε ποιά περιοχή θα γίνει η διημερίδα 1-2 Νοεμβρίου;
Συνάδελφοι, μακάρι να μην ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά.Όμως, το παρουσιολόγιο τι ρόλο βαράει. Εμείς για αναπληρωτές δεν κάναμε τις δηλώσεις? Το «κατ’ αναλογία» τι σας λέει? Θα μπορούσαν να πουν ότι ορίζεται ως μισθός (και η μοριοδότηση) των εκπαιδευτικών αυτών αυτός των αναπληρωτών δίχως περιορισμούς…Ακόμα και έτσι να είναι. Είναι τίμιο να μην μας έχουν ξεκαθαρίσει το πλαίσιο επίσημα ακόμα και να μας ταλαιπωρούν.Θέλω επίσης να ρωτήσω? Αν κάποιος ΕΣΠΙΤΗΣ χρειαστεί κάποια άδεια λόγω ασθένειας. Τι γίνεται με το παρουσιολόγιο? Αν έχει μεταπτυχιακό? Θα πάρει το επίδομα που δικαιούται? Εορτές και αργίες στο παρουσιολόγιο τι θα αναγράφεται?Όλα αυτά και πολλά άλλα πρέπει να μας τα διευκρινήσουν το συντομότερο….. Εύχομαι να είναι όλα οκ