0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το τσέκαρα.δεν είναι...δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έγινε . :-\μιλάμε το ένα άτομο είναι 40 τουλάχιστον θέσεις πιο κάτω από μένα.δευτέρα πρωί θα πάω στο υπουργείο να γίνει χαμός!
Κενά υπάρχουν σε ολοήμερα της δυτικής Θεσσαλονίκης. Π.χ. στο σχολείο του γιου μου θέλουν καθηγήτρια για 6 ώρες. Κενά υπάρχουν και αλλού σ'αυτή την περιοχή. Το τελευταίο το ξέρω γιατί μου το είπαν στο γραφείο όταν παρουσιάστηκα στη
@ Natassa_agl1) Αυτούς που κάλεσαν στα Ολοήμερα Δημοτικά στις 12 Οκτώβρη προορίζονταν για τον Πρωινό κύκλο και συμπλήρωναν ωράριο στο ολοήμερο. Αυτά τα σχολεία είναι τα 800 πιλοτικά κυρίως,όπως είναι και για τους σημερινούς "αναπληρωτές". Οπότε στα υπόλοιπα σχολεία θεωρώ ότι δεν έχουν συμπληρωθεί τα κενά στα ολοήμερα (βάση όλων όσων γράφονται και λέγονται) Don't give up hope yet!2) Το ότι φέτος πάνε τόσα άτομα ΑΚΩ δε σημαίνει ότι θα διοριστούν ενδεχομένως, τα πράγματα πλέον είναι πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια. Αν διατηρηθεί το κλείδωμα του πίνακα δεν πρόκειται να αλλάξουν σειρά μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ. Εξάλλου η μοριοδότηση φέτος θα είναι σχεδόν αμελητέα...@StamatinaΥπάρχει περίπτωση τα άτομα που πήραν ενώ ήταν κάτω από σένα να είναι τρίτεκνοι..Δες το λίγο στον πίνακα αναπληρωτών
Γιατι λετε οτι αν (τυχον) καλεσουν ΑΜΩ, θα καλεσουν απαραιτητα σε ολοημερα? δειτε αυτο, ειχαν καλεσει σε ολοημερα στις 12 οκτωβριου! θα καλεσουν κι αλλους σε ολοημερα??? http://www.ekpaideytikos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1382:2010-10-12-16-54-58&catid=1:latest-news&Itemid=50επισης, ενα μεγαλο (μαλον ρητορικο) ερωτημα... τοσους ΑΚΩ που καλεσαν φετος, τι θα γινουμε ολοι οι υπολοιποι που μαζευαμε τις προηγουμενες χρονιες σιγα σιγα τα μοριακια μας δουλευοντας ωρομισθιοι? θα μεινουμε ολοι ανεργοι? γιατι αφου φετος δε θα δουλεψουμε μαλλον, λογικα ουτε του χρονου θα μας καλεσουν, αφου θα πρεπει να ξανακαλεσουν ολους αυτους τους ΑΚΩ που καλεσαν και φετος, οι οποιοι τελικα θα διοριστουν! καποιος απο εσας ειπε οτι φετος καλεσαν τους τετραπλασιους ΑΚΩ απο οτι περυσι. ειναι σιγουρο αυτο??? γιατι αν ναι, που να χωρεσουν και οι ΑΜΩ? ποσα κενα να υπαρχουν πια??