0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στη σελιδα που λες αναφερει:"Αναλυτικές οδηγίες για τις διαδικασίες υλοποίησης και διαχείρισης των Πράξεων καθώς και τααπαιτούμενα, προς συμπλήρωση, υποδείγματα συμπεριλαμβάνονται στον Οδηγό Υλοποίησης καιΕφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου κάθε Πράξης που θααποσταλεί στις Διευθύνσεις."η πραξη ομως που φαινεται στη σελιδα http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13750 ειναι η εξης: (δεν μπορω για καποιο λογο να κανω copy-paste εδω).Μπες σ αυτη την τελευταια σελιδα που αναφερω κ δες πως λεγεται η πραξη. Θεωρω οτι δεν ειναι η δικια μας. η δικια μας ειναι «Ενίσχυση Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά
Δεν είναι για εμάς αυτό που βγήκε. Αφορά τα Καλλιτεχνικά και την ειδική αγωγή. Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα. Και άδικο είναι για τους συναδέρφους και κανείς δε λεέι ότι δε θα είναι παρόμοια η σύμβαση και για μας.Η αδικία που γίνεται σε ένα κλάδο μας αφορά κάθε φορά όλους. Χρειάζεται μαζική κινητοποίηση.
Παράθεση από: xristina_sk στις Νοεμβρίου 07, 2010, 12:16:17 amΔεν είναι για εμάς αυτό που βγήκε. Αφορά τα Καλλιτεχνικά και την ειδική αγωγή. Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα. Και άδικο είναι για τους συναδέρφους και κανείς δε λεέι ότι δε θα είναι παρόμοια η σύμβαση και για μας.Η αδικία που γίνεται σε ένα κλάδο μας αφορά κάθε φορά όλους. Χρειάζεται μαζική κινητοποίηση.Το ίδιο θα είναι και για εμάς. Με το ίδιο πρόγραμμα έχουμε προσληφθεί.
εμενα παντως απο την Αβαθμια μου ειπαν οτι το παρουσιολογιο το θελουν για τυπικους λογους για να ελεγχουν κ καλα οι ευρωπαιοι τις μερες που δουλεψαμε. δεν τιθεται λεει θεμα για τις αργιες, πληρωνομαστε κανονικα οπως ολοι οι αναπληρωτες.τωρα τι να πω, αν δεν ξερουν τι λενε...φανταζομαι ομως οτι αν δεν ηξεραν θα μου ελεγαν "δεν ξερουμε", οποτε πιστευω οτι εχουν ενημερωθει απο το υπουργειο.
Παράθεση από: lisaspenser στις Νοεμβρίου 07, 2010, 10:41:52 amεμενα παντως απο την Αβαθμια μου ειπαν οτι το παρουσιολογιο το θελουν για τυπικους λογους για να ελεγχουν κ καλα οι ευρωπαιοι τις μερες που δουλεψαμε. δεν τιθεται λεει θεμα για τις αργιες, πληρωνομαστε κανονικα οπως ολοι οι αναπληρωτες.τωρα τι να πω, αν δεν ξερουν τι λενε...φανταζομαι ομως οτι αν δεν ηξεραν θα μου ελεγαν "δεν ξερουμε", οποτε πιστευω οτι εχουν ενημερωθει απο το υπουργειο."Έλα βρε, βάλε μια υπογραφή εκεί, άλλωστε μόνο για τυπικούς λόγους είναι, δε θα χρειαστεί για τίποτα".... χμμμμμ, γιατί κάθε φορά που το ακούω αυτό χτυπάνε "καμπανάκια"?