0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Ακούσατε μήπως τίποτα νεότερο για τις επόμενες (εάν υπάρξουν) προσλήψεις αναπληρωτών? Πότε να περιμένουμε? Και κάτι άλλο βρε παιδιά...Απ' ότι είδα ως τώρα σε μερικές περιοχές της χώρας δεν έχουν καλέσει καθόλου άτομα όπως πχ Σέρρες, Ροδόπη και άλλα μέρη στη βόρεια Ελλάδα... Αυτό πως εξηγείται? Αποκλείεται να μην έχουν κενά ιδιαίτερα οι Σέρρες με τόσα χωριά. Κάλεσα πριν κανένα δεκαήμερο και είχαν πει πως υπάρχουν αρκετά κενά στο νομό αλλά και πάλι δεν είδα να στέλνουν άτομα εκεί... Υπάρχει λέτε ελπίδα και για ΑΚΩ?
σε καποιο αλλο forum μια συναδελφος αναφερει:http://www.alfavita.gr/neoforum/viewtopic.php?f=19&t=400 (διαβαστε την τελευταια αναρτηση, απο sevikou » 07 Νοέμ 2010 11:24)τι λετε γι αυτη την αποψη? λετε να ειναι ετσι τα πραγματα?μακαρι, παιδια δεν αντεχω αλλο, ειμαι σε αναμμενα καρβουνα ολες αυτες τις μερες, οπως φανταζομαι κ οι περισσοτεροι
εγω παντως, εαν με καλεσουν να υπογραψω τη συμβαση κ αυτη δεν αναφερει κανονικο μισθο οπως το μισθο των αναπληρωτων, δεν προκειται να υπογραψω. θα απαραιτηθω.ημουν τοσα χρονια ωρομισθια κ φετος που χαρηκα που με πηραν αναπληρωτρια θα μαι ημερομισθια???τι μα..κιες ειναι αυτες?δε ντρεπονται λιγο?ελπιζω, συναδελφοι, να μην ειμαι απο τους λιγους που δε θα το δεχθουν...