0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι αυτό που αναφέρεται στη σελίδα 18, ότι δηλαδή ο μισθός των ΕΣΠΑ υπολογίζεται με βάση της μέρες εργασίας, πρέπει να αφορά όσους προσέλαβαν με μειωμένο ωράριο. Για όσους είναι ΑΚΩ πρέπει να ισχύουν αυτά που έλεγαν από το υπουργείο για πλήρη δικαιώματα εργασίας αντίστοιχα με των κανονικών αναπληρωτών.
Όχι, δε λέει κάτι τέτοιο. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Δεν πιστεύω ότι θα έκαναν κάτι τόσο απροκάλυπτα παράνομο. Μας πήραν από τον πίνακα των αναπληρωτών και "χάσαμε" τοποθέτηση σε κάποια δευτεροβάθμια που θα μας έδινε πλήρη δικαιώματα σε μισθό και μόρια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο ανίδεοι και ότι θα μας αδικούσαν τόσο κατάφωρα όταν μάλιστα μπορούμε να κινηθούμε δικαστικά και να δικαιωθούμε.
Παράθεση από: sofiam στις Νοεμβρίου 06, 2010, 04:52:22 pmΌχι, δε λέει κάτι τέτοιο. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Δεν πιστεύω ότι θα έκαναν κάτι τόσο απροκάλυπτα παράνομο. Μας πήραν από τον πίνακα των αναπληρωτών και "χάσαμε" τοποθέτηση σε κάποια δευτεροβάθμια που θα μας έδινε πλήρη δικαιώματα σε μισθό και μόρια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο ανίδεοι και ότι θα μας αδικούσαν τόσο κατάφωρα όταν μάλιστα μπορούμε να κινηθούμε δικαστικά και να δικαιωθούμε. Οχι πως δεν τους εχω ικανους αλλα τελοσπαντων!!Μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα γιατι διαφορετικα και γω δεν μπορω να καταλάβω με ποιο δικαιωμα χρησιμοποιηθηκε ο πινακας αναπληρωτων.Το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε σε περιπτωση που τα πραγματα ειναι ετσι και πρεπει να το κανουμε γρηγορα γιατι απο βδομαδα θα μας καλεσουν να υπογραψουμε τη συμβαση.