0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
maraki, εχεις υπογραψει συμβαση?γιατι εδω δεν εχουν εμφανιστει ακομα καταστασεις - παρουσιολογια
Αληθεια δεν ελπιζεις? κι εγω σκεφτομαι οτι λογικα δε θα εχουν απομεινει κενα, αλλα μεσα μου δεν παυω να ελπιζω! θελω να παρω και στο υπουργειο να ρωτησω αν εχουν σταλθει εκ νεου τα κενα αλλα φοβαμαι για το τι θα μου απαντησουν και με εκνευριζει η αδιαφορια τους. σου απαντουν αοριστα και αδιαφορα και δεν καταλαβαινουν οτι εσυ κρεμεσαι απο τα χειλη τους, τι θα σου απαντησουν, οτι προκειται για το μελλον σου εδω!!Εγω περυσι δουλευα ωρομισθια σε πρωινη ζωνη, και ετσι κανονισα και φετος τα ιδαιτερα μου να τα ξεκιναω στις 3, οποτε ουτε το ολημερο ΑΜΩ δε με βολευει, δυστυχως.. και αναρωτιεμαι, ολοι αυτοι οι ωρομισθιοι που περυσι απασχολουνταν με 12 ωρες την εβδομαδα, φετος ειναι στον αερα? και ουτε ακουγομαστε ρε παιδια! δηλαδη αν μαζευομασταν θα ειμασταν καμια χιλιοστη ατομα που φετος ξαφνικα δε δουλευουμε σε σχολεια. και που ειμαστε??? τι κανουν ολοι αυτοι?
Παράθεση από: natasa_aggl στις Νοεμβρίου 09, 2010, 01:52:14 pmΑληθεια δεν ελπιζεις? κι εγω σκεφτομαι οτι λογικα δε θα εχουν απομεινει κενα, αλλα μεσα μου δεν παυω να ελπιζω! θελω να παρω και στο υπουργειο να ρωτησω αν εχουν σταλθει εκ νεου τα κενα αλλα φοβαμαι για το τι θα μου απαντησουν και με εκνευριζει η αδιαφορια τους. σου απαντουν αοριστα και αδιαφορα και δεν καταλαβαινουν οτι εσυ κρεμεσαι απο τα χειλη τους, τι θα σου απαντησουν, οτι προκειται για το μελλον σου εδω!!Εγω περυσι δουλευα ωρομισθια σε πρωινη ζωνη, και ετσι κανονισα και φετος τα ιδαιτερα μου να τα ξεκιναω στις 3, οποτε ουτε το ολημερο ΑΜΩ δε με βολευει, δυστυχως.. και αναρωτιεμαι, ολοι αυτοι οι ωρομισθιοι που περυσι απασχολουνταν με 12 ωρες την εβδομαδα, φετος ειναι στον αερα? και ουτε ακουγομαστε ρε παιδια! δηλαδη αν μαζευομασταν θα ειμασταν καμια χιλιοστη ατομα που φετος ξαφνικα δε δουλευουμε σε σχολεια. και που ειμαστε??? τι κανουν ολοι αυτοι?Είμαστε στο έλεος του Θεού και αναμένουμε....Πραγματικά μεγάλη αδικία έστω και με ένα 12ωρο ρε παιδιά κάτι ψιλογινόταν αλλά τώρα να μείνουμε ξαφνικά έτσι χωρίς δουλειά, είναι απαράδεκτο. Επίσης για τους ΑΜΩ, με το φόβο οτι μπορεί να είναι και ένα 5ωρο μόνο εγώ έβαλα μόνο ελάχιστα κοντινά μέρη και κάτι μου λέει οτι θα πάρω ...... να μην πω τι εδώ μέσα....