0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα με προσπερασαν! επειδη για μειωμενου ειχα βαλει μονο αθηνα! τι να πω, δεν ξερω αν πρεπει να λυπηθω ή να χαρω... τουλαχιστον βγηκαν, κατι ειναι κι αυτο!!! κατι προωρο βεβαια, αλλα αν ξερει καποιος! θα κανουν κι αλλη φαση;; να περιμενω τιποτα ή παει φετος, περασε το πουλακι;; (καθενας με τον πονο του θα μου πειτε, ναι, το ξερω, αλλα τι να κανω κι εγω!!)
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2010, 06:49:49 pmεμενα με προσπερασαν! επειδη για μειωμενου ειχα βαλει μονο αθηνα! τι να πω, δεν ξερω αν πρεπει να λυπηθω ή να χαρω... τουλαχιστον βγηκαν, κατι ειναι κι αυτο!!! κατι προωρο βεβαια, αλλα αν ξερει καποιος! θα κανουν κι αλλη φαση;; να περιμενω τιποτα ή παει φετος, περασε το πουλακι;; (καθενας με τον πονο του θα μου πειτε, ναι, το ξερω, αλλα τι να κανω κι εγω!!) μπορει και τωρα να κανεις αιτηση για αλλου αν το εχεις μετανοιωσει κι αν υπαρχουν κενα θα σε παρουν.μαλλον ομως πρεπει να περιμενεις να τελειωσουν ολες οι φασεις που τραβαν ονοματα απο τον πινακα και μετα...
Παράθεση από: athena81 στις Νοεμβρίου 17, 2010, 07:24:43 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2010, 06:49:49 pmεμενα με προσπερασαν! επειδη για μειωμενου ειχα βαλει μονο αθηνα! τι να πω, δεν ξερω αν πρεπει να λυπηθω ή να χαρω... τουλαχιστον βγηκαν, κατι ειναι κι αυτο!!! κατι προωρο βεβαια, αλλα αν ξερει καποιος! θα κανουν κι αλλη φαση;; να περιμενω τιποτα ή παει φετος, περασε το πουλακι;; (καθενας με τον πονο του θα μου πειτε, ναι, το ξερω, αλλα τι να κανω κι εγω!!) μπορει και τωρα να κανεις αιτηση για αλλου αν το εχεις μετανοιωσει κι αν υπαρχουν κενα θα σε παρουν.μαλλον ομως πρεπει να περιμενεις να τελειωσουν ολες οι φασεις που τραβαν ονοματα απο τον πινακα και μετα...Για τη φετινή χρονιά δεν μπορεί να κάνει νέα αίτηση. Όταν θα κληθούμε να κάνουμε αιτήσεις για το επόμενο σχολικό έτος, τότε ναι, μπορούμε να δηλώσουμε νέες περιοχές ή να βγάλουμε κάποιες. Για φέτος ό,τι δηλώσαμε, δηλώσαμε.
Παράθεση από: MissPE06 στις Νοεμβρίου 17, 2010, 07:35:34 pmΠαράθεση από: athena81 στις Νοεμβρίου 17, 2010, 07:24:43 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2010, 06:49:49 pmεμενα με προσπερασαν! επειδη για μειωμενου ειχα βαλει μονο αθηνα! τι να πω, δεν ξερω αν πρεπει να λυπηθω ή να χαρω... τουλαχιστον βγηκαν, κατι ειναι κι αυτο!!! κατι προωρο βεβαια, αλλα αν ξερει καποιος! θα κανουν κι αλλη φαση;; να περιμενω τιποτα ή παει φετος, περασε το πουλακι;; (καθενας με τον πονο του θα μου πειτε, ναι, το ξερω, αλλα τι να κανω κι εγω!!) μπορει και τωρα να κανεις αιτηση για αλλου αν το εχεις μετανοιωσει κι αν υπαρχουν κενα θα σε παρουν.μαλλον ομως πρεπει να περιμενεις να τελειωσουν ολες οι φασεις που τραβαν ονοματα απο τον πινακα και μετα...Για τη φετινή χρονιά δεν μπορεί να κάνει νέα αίτηση. Όταν θα κληθούμε να κάνουμε αιτήσεις για το επόμενο σχολικό έτος, τότε ναι, μπορούμε να δηλώσουμε νέες περιοχές ή να βγάλουμε κάποιες. Για φέτος ό,τι δηλώσαμε, δηλώσαμε.μπορει να εχεις δικιο αλλα νομιζω πως αν τελειωσουν ολες οι φασεις και υπαρχουν ακομα κενα μπορουν να σε παρουν.χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια..μονο αν κανει ενα τηλ στην α/βαθμια θα λυσει το θεμα