0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια θα 'θελα να ρωτησω το εξης: Ειμαι στο ταμειο ανεργειας....Χθες με κάλεσαν απο τα ΣΔΕ...Τωρα θα πρεπει μολις υπογραψω την συμβαση να την παω στον ΟΑΕΔ?...Τι να κάνω δεν ξερω....
Ευχαριστω θερμα,ομως στο τελος θα ζητησουν την απολυση και στα ΣΔΕ...απο οτι ξερουν δεν δινουν...θα παλαγωσω....
δεν δινουν απολυση διοτι απο ΣΔΕ δεν δικαιουσαι ταμειο ανεργιας
Καλημερα παιδια,να ρωτησω κατι..μπηκα σημερα στο site υστερα απο πολυ καιροκαι μολις ειδα οτι με πηραν στην 3η μου επιλογη για ΑΜΩ (ενω δεν με ειχαν ειδοποιησει τηλ ουτε στο κινητο ουτε στο σταθερο!).Ξερει κανεις τι γινεται σε τετοια περιπτωση;Πρεπει να παρουσιαστω μεχρι αυριο;Kι αν δεν παρουσιαστω τι γινεται;Δεν θα με ξανακαλεσουν μετα;Εχω χασει τελευταια επαφη με τα πραγματα γιατι δυστυχως εχω τρεχαματα στο νοσοκομειο με την μαμα μου
Μinnie kai natassa aggl σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε. Για τα ένσημα δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά μας συμφέρει να σκορπίσουμε τις ώρες μας σε 5 μέρες για να μαζευτούν ένσημα για το επίδομα ανεργίας. Από άλλα άτομα στο φορουμ έχω διαβάσει ότι συμπληρώνουν παρουσιολόγιο (λόγω ΕΣΠΑ) και ότι οι αναπληρωτές της προηγούμενης φάσης θα πληρωθούν σε 2 μήνες (αν δεν κάνω λάθος). Τώρα για το πόσα χρήματα είναι, άγνωστο... Αν παίρνει ο κανονικός αναπληρωτής 1100 καθαρά ας υπολογίσουμε με τις ώρες που θα έχουμε πόσα θα παίρνουμε...