0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά έχω κ γω μια ερώτηση..αν ξέρει κάποιος από εσάς..κ γω παρουσιάστηκα ΑΜΩ την Πέμπτη..παίρνω ταμείο ανεργίας και πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε 22 του μήνα για πληρωμή...τι να κάνω να πάω αύριο στον ΟΑΕΔ; ή με το που παρουσιάστηκα την Πέμπτη θεωρείται οτι παύω να είμαι άνεργη; και 2) το χαρτί της πρόσληψης πρέπει να το προσκομίσω εγώ η ίδια στον ΟΑΕΔ για να διαγραφώ ή γίνεται αυτόματα με την πρόσληψη; Σας ευχαριστώ πολύ..και καλή αρχή σε όλους
Καλημέρα! Να ρωτήσω κατι; Ξέρει κανείς σε περίπτωση που αρνηθείς να πας αμω αν συνεχίζει να τρέχει η σειρά σου στον πίνακα ωρομισθίων η σε αποκλείουν και απο εκεί; Ευχαριστώ!
Πήραν κι άλλους αγγλικών σήμερα!!
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 26, 2010, 08:31:45 pmΠήραν κι άλλους αγγλικών σήμερα!! Παιδιά που είναι αναρτημένο αυτό? δε βρίσκω τίποτα..... έχασα επεισόδια? αμω εννοείς μετά τις προσλήψεις της 17/11?
Παράθεση από: dynamite στις Νοεμβρίου 26, 2010, 11:05:49 pmΠαράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 26, 2010, 08:31:45 pmΠήραν κι άλλους αγγλικών σήμερα!! Παιδιά που είναι αναρτημένο αυτό? δε βρίσκω τίποτα..... έχασα επεισόδια? αμω εννοείς μετά τις προσλήψεις της 17/11?δες εδω στο pde στην αρχικη σελιδα. σημερα, καπου 80 + αμω
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 24, 2010, 02:20:08 pmΚαλημέρα! Να ρωτήσω κατι; Ξέρει κανείς σε περίπτωση που αρνηθείς να πας αμω αν συνεχίζει να τρέχει η σειρά σου στον πίνακα ωρομισθίων η σε αποκλείουν και απο εκεί; Ευχαριστώ!πραγματικά όμως δεν νομίζω να μας καλέσουν για ωρομίσθιους με τόσους αμω.εγώ πάντως το έχω αποκλείσει σαν σκέψη από το μυαλό μου.