0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωχ αν συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο μετα τα χριστουγεννα με βλεπω να με παιρνουν αμω (δεν πιστευω να παρει κ αλλους μεχρι τα χριστουγεννα)...αν ανοιξει θεση σε θεσσαλια βεβαια. για θυμιστε μου λιγο, αμω προς το παρον μονο σε ολοημερα εχουν παρει? σε πρωινο?
Παράθεση από: evi06 στις Νοεμβρίου 26, 2010, 10:06:22 pmωχ αν συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο μετα τα χριστουγεννα με βλεπω να με παιρνουν αμω (δεν πιστευω να παρει κ αλλους μεχρι τα χριστουγεννα)...αν ανοιξει θεση σε θεσσαλια βεβαια. για θυμιστε μου λιγο, αμω προς το παρον μονο σε ολοημερα εχουν παρει? σε πρωινο?σε ολόημερα στη δική μου διεύθυνση (Αθήνα)
Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος αρνηθεί να πάει αναπληρωτής μερικής απασχόλησης υπάρχει περίπτωση να τον καλέσουν ξανά στην επόμενη φάση ή επειδή θα αρνηθεί μετά τον προσπερνάνε?Επίσης,έχει πάει κανείς ωρομίσθιος ή δεν θα καλέσουν καθόλου?Τέλος,στη Σιβιτανίδειο έχουν αναρτηθεί κάπου τα άτομα που έχουν πάρει?Ευχαριστώ!
Προς Evi 06: εμενα με καλεσαν στις 17/11 Ρεθυμνο, παρολο που δεν ειμαι απο Ρεθυμνο αλλα απο Χανια. αφου με διαβεβαιωσαν οτι ειναι για πρωινη ζωνη, υπεγραψα αναληψη υπηρεσιας. και χτες με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι με τοποθετησαν σε 4 σχολεια, για ολοημερα τελικα. και τωρα ειμαι σε μια κατασταση πανικου... γιατι ξεκιναω καθε μερα ιδιαιτερα στην πολη μου 2.45, και απο την αλλη με στελνουν σε ολοημερα μια ωρα μακρια!! δεν ξερω τι θα κανω... επισης, μπορει κανεις να μου πει πώς γινεται και ενω για ολοημερα ειχα δηλωσει ΜΟΝΟ στο νομο μου, με εστειλαν σε ολοημερα διπλανου νομου?? Παντως, με λιγα λογια, οπως μου ειπαν κι απο την α'βαθμια, μετα απο εκεινο το μεγαλο καλεσμα των αναπληρωτων ακω τον Οκτωβρη, τα κενα που εχουν απομεινει ειναι σχεδον αποκλειστικα σε ολοημερα... τζιφος για εμας που μεχρι τωρα βγαζαμε τα προς το ζην με ιδιαιτερα... θα τρεχουμε και δε θα φτανουμε.
συναδελφοι θα ηθελα την γνωμη σας:με καλεσαν αμω τωρα για ρεθυμνο κ ειμαι απο το ηρακλειο, δουλευω ως ωρομισθια για 10 ωρες σε ενα σχολειο στο ηρακλειο...1.αν παω αμω για 15 ωρες πρεπει να πηγαινω ρεθυμνο καθε μερα?2.θα ειναι πρωινη ζωνη γιατι λεει δημοτικα σχολεια?3. θα πρεπει να παω σε σεμιναρια μετα μολις ξεκινησω στο σχολειο?4.κ τελος οσων αφορα τα δικαιωματα μας, τα μορια κ τα χρηματα εχει μεγαλη διαφορα με τον ωρομισθιο?Επισης, στο ηρακλειο δεχτηκαν ολοι αμω?εγω νομιζα οτι θα αρνιοντουσαν καποιοι κ θα πηγαινα ηρακλειο..αλλα μαλλον τελειωσαν τα κενα....