0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: effie3s στις Δεκεμβρίου 03, 2010, 05:14:42 pmοι συνάδελφοι των αγγλικών που προσλήφθηκαν ΑΜΩ στην προηγούμενη φάση ήταν για Αβάθμια και νομίζω για άλλες περιοχές. Μήπως δε θα άλλαζαν και πολλά? Αν όχι, είναι τρομερά άδικο. 'Οχι μόνο ΑΜΩ αλλά και ΕΣΠΑ!!!!!!!!προς dynamite: μήπως είναι τρίτεκνοι?Ναι, τριτεκνοι! δε το προσεξα πανω στον πανικο μου..... κριμα ηλπιζα σε ενα μικρο λαθακι υπουργειου αλλα που τετοια τυχη...... κλαψ.
οι συνάδελφοι των αγγλικών που προσλήφθηκαν ΑΜΩ στην προηγούμενη φάση ήταν για Αβάθμια και νομίζω για άλλες περιοχές. Μήπως δε θα άλλαζαν και πολλά? Αν όχι, είναι τρομερά άδικο. 'Οχι μόνο ΑΜΩ αλλά και ΕΣΠΑ!!!!!!!!προς dynamite: μήπως είναι τρίτεκνοι?
οδοιπορικα ποιοι δικαιουνται?
Παράθεση από: catwoman στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 09:47:52 amοδοιπορικα ποιοι δικαιουνται?Οι αναπληρωτές κανονικού ωραρίου σίγουρα πάντως δικαιούνται (εγώ ήδη έδωσα τα δικαιολογητικά για Οκτώβριο-Νοέμβριο). Έχω την εντύπωση ότι δικαιούνται και όσοι είναι από ΕΣΠΑ (αναπληρωτές με ίσα δικαιώματα είναι εξάλλου) αλλά καλύτερα να ρωτήσετε απευθείας στο υπουργείο, κι όχι μόνο στις διευθύνσεις.
Παράθεση από: solil στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 03:00:03 pmΠαράθεση από: catwoman στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 09:47:52 amοδοιπορικα ποιοι δικαιουνται?Οι αναπληρωτές κανονικού ωραρίου σίγουρα πάντως δικαιούνται (εγώ ήδη έδωσα τα δικαιολογητικά για Οκτώβριο-Νοέμβριο). Έχω την εντύπωση ότι δικαιούνται και όσοι είναι από ΕΣΠΑ (αναπληρωτές με ίσα δικαιώματα είναι εξάλλου) αλλά καλύτερα να ρωτήσετε απευθείας στο υπουργείο, κι όχι μόνο στις διευθύνσεις. Εγώ που ρώτησα μου είπαν οτι καταργήθηκαν και τα οδοιπορικά και η διάθεση (δηλαδή όταν απασχολείσαι σε σχολείο άλλου δήμου).
καλησπερα κι απο μενα!!ειχα καιρο να γραψω!!!!!μηπως γνωριζει κανεις σε τι ποσο ανερχεται το δωρο των χριστουγεννων μας??? για να ξερω να παρω μεγαλη βαλιτσα για ψωνια η μικρη??
Παράθεση από: sofikititi στις Δεκεμβρίου 06, 2010, 04:39:54 pmκαλησπερα κι απο μενα!!ειχα καιρο να γραψω!!!!!μηπως γνωριζει κανεις σε τι ποσο ανερχεται το δωρο των χριστουγεννων μας??? για να ξερω να παρω μεγαλη βαλιτσα για ψωνια η μικρη??μου θες και μεγαλη βαλιτσα εσυ!!!
Παράθεση από: giota8 στις Δεκεμβρίου 06, 2010, 07:15:57 pmΠαράθεση από: sofikititi στις Δεκεμβρίου 06, 2010, 04:39:54 pmκαλησπερα κι απο μενα!!ειχα καιρο να γραψω!!!!!μηπως γνωριζει κανεις σε τι ποσο ανερχεται το δωρο των χριστουγεννων μας??? για να ξερω να παρω μεγαλη βαλιτσα για ψωνια η μικρη??μου θες και μεγαλη βαλιτσα εσυ!!!axaxaxaxax!!!!!ασε γιωτα εδω ολα πανακριβα ειναι!!!το πιο φτηνο μαγαζι ειναι το ζαρα!!!καταλαβαινεις,,,,με εστειλαν στο ΝΥ της Ελλαδας!!!!σοβαρα τωρα, ξερεις ποσα θα παρουμε περιπου???
Νέα φάση προσλήψεων χθες! Συγχαρητήρια σε όσους πήραν και δεν είχαν κάποια άλλη δουλειά! Απλά, τι να πω; Τέλη Ιανουαρίου και τόσες προσλήψεις, τι να προλάβει να κάνει κι ο εκάστοτε εκπαιδευτικός, τι να μάθουν και τα καημένα τα παιδάκια..; Απλά δεν έχω άλλα σχόλια για αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα...