0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η μικρη μου παντως την εχει μαθει και οποτε τη βλεπει φωναζει "Μαμα, ελα. στην τηλεοραση ειναι εκεινη η χαζη που με το που την βλεπεις γινεσαι πρασινη κι αρχιζεις και βριζεις!¨
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 25, 2011, 12:07:46 pmη μικρη μου παντως την εχει μαθει και οποτε τη βλεπει φωναζει "Μαμα, ελα. στην τηλεοραση ειναι εκεινη η χαζη που με το που την βλεπεις γινεσαι πρασινη κι αρχιζεις και βριζεις!¨ Ακριβως την ιδια περιγραφη κανουν και οι γονεις μου οποτε τη βλεπουν και με φωναζουν! Κι 8-9 Σεπτεμβριου η Α'φαση, τελικα; Γνωριζουμε ποσους απο μας θα παρουν με την πρωτη;
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Αυγούστου 26, 2011, 03:56:25 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 25, 2011, 12:07:46 pmη μικρη μου παντως την εχει μαθει και οποτε τη βλεπει φωναζει "Μαμα, ελα. στην τηλεοραση ειναι εκεινη η χαζη που με το που την βλεπεις γινεσαι πρασινη κι αρχιζεις και βριζεις!¨ Ακριβως την ιδια περιγραφη κανουν και οι γονεις μου οποτε τη βλεπουν και με φωναζουν! Κι 8-9 Σεπτεμβριου η Α'φαση, τελικα; Γνωριζουμε ποσους απο μας θα παρουν με την πρωτη;Α.. εμείς συνοδεύουμε τις περιγραφές και με τις κατάλληλες χειρονομίες, είμαστε πιο προχωρημένοι! Δεν ξέρω πόσους θα πάρουν αλλά ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι τα νούμερα ανάλογα με τα περσινά, αν όχι μεγαλύτερα..
Παράθεση από: solil στις Αυγούστου 26, 2011, 09:08:20 pmΠαράθεση από: SilverPhoenix στις Αυγούστου 26, 2011, 03:56:25 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 25, 2011, 12:07:46 pmη μικρη μου παντως την εχει μαθει και οποτε τη βλεπει φωναζει "Μαμα, ελα. στην τηλεοραση ειναι εκεινη η χαζη που με το που την βλεπεις γινεσαι πρασινη κι αρχιζεις και βριζεις!¨ Ακριβως την ιδια περιγραφη κανουν και οι γονεις μου οποτε τη βλεπουν και με φωναζουν! Κι 8-9 Σεπτεμβριου η Α'φαση, τελικα; Γνωριζουμε ποσους απο μας θα παρουν με την πρωτη;Α.. εμείς συνοδεύουμε τις περιγραφές και με τις κατάλληλες χειρονομίες, είμαστε πιο προχωρημένοι! Δεν ξέρω πόσους θα πάρουν αλλά ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι τα νούμερα ανάλογα με τα περσινά, αν όχι μεγαλύτερα..Εμενα φωναζει ο αντρας μου: Ελα η δικια σου και μακρια απο την τηλεοραση σε παρακαλω. Τη χρειαζομαστε και αυριο . Τα παιδια μου ειναι μικρα. Ακομη δε βλεπουν θριλερ
de se sumferei na fugeis a fash gt tha pas makrua...egw eimai 787 kai persu efuga b fash...kai pali makrua piga...protime na fugw g fash gt vgenoun teleies peioxes....persu pou se piran?poia fash?
wx ki esu mia xara piges!!emena me pire h b fash a/mia apo to kouti xania alla tpothetithika sta sfakia se sysprosito..fusika emena xania..1.15 dromos....fetos omws evala mono 30 perioxes a/mia kai tpt allo...euxomai oti kaluetro...padws de sumferei na vazoume kouti pleon..
Παράθεση από: vaggis στις Αυγούστου 30, 2011, 10:43:52 amwx ki esu mia xara piges!!emena me pire h b fash a/mia apo to kouti xania alla tpothetithika sta sfakia se sysprosito..fusika emena xania..1.15 dromos....fetos omws evala mono 30 perioxes a/mia kai tpt allo...euxomai oti kaluetro...padws de sumferei na vazoume kouti pleon..Αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ θα ανανεωθούν οι ρημαδοπίνακες!!! Ούτε μαθήματα δε μπορώ να κανονίσω έτσι!!
Παράθεση από: zamanfou78 στις Αυγούστου 30, 2011, 10:52:30 amΠαράθεση από: vaggis στις Αυγούστου 30, 2011, 10:43:52 amwx ki esu mia xara piges!!emena me pire h b fash a/mia apo to kouti xania alla tpothetithika sta sfakia se sysprosito..fusika emena xania..1.15 dromos....fetos omws evala mono 30 perioxes a/mia kai tpt allo...euxomai oti kaluetro...padws de sumferei na vazoume kouti pleon..Αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ θα ανανεωθούν οι ρημαδοπίνακες!!! Ούτε μαθήματα δε μπορώ να κανονίσω έτσι!!τι σχέση έχουν οι πίνακες με τα μαθήματα???