0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ποιον μισθο αναφερεσαι Υποθετω σ αυτον που ολοι ονειρευομαστε ε
Άμα βλέπεις να βγαίνει η Γιώτα, σημαίνει οτι δε θα γίνει τίποτα.
Αν δεν ειμαστε ΕΣΠΑ θα ενταχθουμε στον κρατικο προυπολογισμο σωστα ?? Οποτε ισως αυτο επηρεασει τις προσληψεις ετσι δεν ειναι ??
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 04:01:02 pmΆμα βλέπεις να βγαίνει η Γιώτα, σημαίνει οτι δε θα γίνει τίποτα. Συμφωνώ απολύτως! Τέλος εργασιών για σήμερα.Σοβαρά τώρα, σήμερα μάλλον θα βγει η ειδική αγωγή. Ανακοινώθηκαν και οι κυρώσεις τους και όπως και να 'χει-πάντα σύμφωνα με το ελληνίστικο σκεπτικό-ένας μήνας χωρίς αγγλικά γίνεται, τάξη χωρίς δάσκαλο, δεν γίνεται!
Υπέροχη η μαντινάδα, indeed!!Δλδ, «κατέβηκαν» οι μόνιμοι στην Αβάθμια για να καλύψουν τα κενά. Δεκτόν! Για το καλό της χώρας δε, και μπράβο!!!! Αλλά γιατί δεν συνέβη το ίδιο και πέρσι; Αφού κάλεσε τόσους αναπληρωτές, τι στο καλό έκαναν οι μόνιμοι πέρσι; Πόσο ξύσιμο; Πάω να απενεργοποιήσω την αίτησή μου!! Καλή συνέχεια!!
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:36:48 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:32:50 pmΠαράθεση(Έχω λοιπόν περιέργεια μεγάλη για το τι από όλα αυτά θα γίνει τελικά...)Όλα βρε. Όποιος έρθει, και τα κοντοσούβλια του, και τις μπριζόλες του, και τους καφέδες του.Μην τα λετε αυτα καλε και νομιζει η Αννουλα οτι εμεις οι Αγγλικοι τον φυσαμε τον παρα και δεν μας καλεσει για αναπληρωτες ..... Α, σε παρακαλώ. Εγώ και το μισθό μου για να κεράσω. Όπως ο άλλος που συνάντησε το Γιώργο και του είπε "εγώ πρόεδρε και το μισθό μου για τη πατρίδα".Αφροδίτη στάσου βρε, μυγδαλα, μη βιάζεσαι.Αρκουδίτσα ρακή δεν έχω πιεί ποτέ μου, πραγματικά. Δε ξέρω αν μοιάζει με ούζο/τσίπουρο, που δε το πίνω ποτέ, αλλά είμαι περίεργος. Πάντως αν κάνεις τέτοιο κέφι, κι είναι να έχω τέτοιες εμπνεύσεις, χαλάλι.
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:32:50 pmΠαράθεση(Έχω λοιπόν περιέργεια μεγάλη για το τι από όλα αυτά θα γίνει τελικά...)Όλα βρε. Όποιος έρθει, και τα κοντοσούβλια του, και τις μπριζόλες του, και τους καφέδες του.Μην τα λετε αυτα καλε και νομιζει η Αννουλα οτι εμεις οι Αγγλικοι τον φυσαμε τον παρα και δεν μας καλεσει για αναπληρωτες .....
Παράθεση(Έχω λοιπόν περιέργεια μεγάλη για το τι από όλα αυτά θα γίνει τελικά...)Όλα βρε. Όποιος έρθει, και τα κοντοσούβλια του, και τις μπριζόλες του, και τους καφέδες του.
(Έχω λοιπόν περιέργεια μεγάλη για το τι από όλα αυτά θα γίνει τελικά...)
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:44:31 pmΠαράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:36:48 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 03:32:50 pmΠαράθεση(Έχω λοιπόν περιέργεια μεγάλη για το τι από όλα αυτά θα γίνει τελικά...)Όλα βρε. Όποιος έρθει, και τα κοντοσούβλια του, και τις μπριζόλες του, και τους καφέδες του.Μην τα λετε αυτα καλε και νομιζει η Αννουλα οτι εμεις οι Αγγλικοι τον φυσαμε τον παρα και δεν μας καλεσει για αναπληρωτες ..... Α, σε παρακαλώ. Εγώ και το μισθό μου για να κεράσω. Όπως ο άλλος που συνάντησε το Γιώργο και του είπε "εγώ πρόεδρε και το μισθό μου για τη πατρίδα".Αφροδίτη στάσου βρε, μυγδαλα, μη βιάζεσαι.Αρκουδίτσα ρακή δεν έχω πιεί ποτέ μου, πραγματικά. Δε ξέρω αν μοιάζει με ούζο/τσίπουρο, που δε το πίνω ποτέ, αλλά είμαι περίεργος. Πάντως αν κάνεις τέτοιο κέφι, κι είναι να έχω τέτοιες εμπνεύσεις, χαλάλι. Με τσίπουρο πρέπει να μοιάζει, είναι πολύ δυνατή.Σκέτη δεν μου κατεβαίνει εύκολα, αλλά άμα βάλεις λίγο μέλι μέσα, να το βράσεις και λίγο για να διαλυθεί καλά, κατεβαίνει πολύ ευχάριστα και σε ζαλίζει στο πι και φι! Περισσότερο πίνω ρακόμελο για τον λαιμό, δεν τα μπορώ τα βαριά...Ε, καλλιά να κάνομε κέφι να γελάμε, παρά να κλαίμε!