0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοείται ζεστό και με μέλι είναι άψογο! Κάνει, όντως, και για κρυολόγημα. Αρχικά, νομίζεις ότι απλά θα ξεχάσεις το κρυολόγημα επειδή μέθυσες αλλά τελικά, πράγματι περνάει!
Χα! Και με επιβεβαίωσε και η σοφή η μάνα!! Νιώθω ευτυχής!
Παράθεση από: christinabibika στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:55:52 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:42:55 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...To δυσκολο ειναι οτι αργουν τις πληρωμες.Το να βαλεις μια υπογραφη στο παρουσιολογιο δεν ειναι τιποτα κ με τις συμβασεις διορθωθηκε οποτε φετος θα ειναι ακομα πιο ομαλα τα πραγματα.Δεν έβαζα απλώς μια υπογραφή, συμπλήρωνα ολόκληρο το παρουσιολόγιο, ελέγχοντας και ξαναελέγχοντας όχι μόνο εάν έλειψα κάποιες μέρες και αναγράφοντας το γιατί, αλλά και ποιες μέρες ήταν κλειστό το σχολείο ή έκανε γιορτή ή κάτι άλλο (και φυσικά ήμουν παρούσα), αναγράφοντας κάτω από την αντίστοιχη μέρα τα σχετικά... Αν και η διεύθυνση κανονικά το συμπληρώνει, το έκανα εγώ και μετά το τσεκάραμε μαζί. Είχα και έγνοια μην κάνουν λάθος και το έπαιρνα σχεδόν ολοκληρωτικά επάνω μου. Όπως και να το κάνεις, ήταν ένας μπελάς κάθε μήνα, να σημειώνεις τις μέρες και να γράφεις έκθεση ιδεών... Χώρια το ότι έπρεπε ΕΜΕΙΣ να μεριμνήσουμε ώστε να αποσταλεί μέσα στο σωστό χρονικό πλαίσιο στη Διεύθυνση. Ένας από μας πήγαινε κάθε μήνα... Αλλά, ας προσληφθώ και φέτος και χαλάλι η αγγαρεία...
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:42:55 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...To δυσκολο ειναι οτι αργουν τις πληρωμες.Το να βαλεις μια υπογραφη στο παρουσιολογιο δεν ειναι τιποτα κ με τις συμβασεις διορθωθηκε οποτε φετος θα ειναι ακομα πιο ομαλα τα πραγματα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...
ψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!