0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:56:40 amΠαράθεση από: popbat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:48:14 amΕνα μπαχαλο γινεται. Ελεοςποτε ΔΕΝ γινοταν ενα μπαχαλο?Τώρα πλέον απομπαχαλεύτηκε.
Παράθεση από: popbat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:48:14 amΕνα μπαχαλο γινεται. Ελεοςποτε ΔΕΝ γινοταν ενα μπαχαλο?
Ενα μπαχαλο γινεται. Ελεος
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:59:02 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:56:40 amΠαράθεση από: popbat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:48:14 amΕνα μπαχαλο γινεται. Ελεοςποτε ΔΕΝ γινοταν ενα μπαχαλο?Τώρα πλέον απομπαχαλεύτηκε.Να και τα πειστηρια ....http://youtu.be/RItnr9BHkH4
Τελικα δεν την γλυτωνω την μπουργκα .....θα παω στα εμιρατα για δουλεια
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:58:50 amΤελικα δεν την γλυτωνω την μπουργκα .....θα παω στα εμιρατα για δουλεια δε μπορω να βαλω μπουργκα...δε θα φαινονται οι ανταυγειες! τοσα λεφτα δινω για να τις κανω και θα πρεπει να τις κρυβω?
εγω παλι σκεφτομαι να τραβηξω προς Τζαμαικα. θα κανω ραστα τα μαλλια να φαινονται και οι ανταυγειες, θα παρω κι ενα καλαμι και ολη μερα θα ειμαι στην παραλια και θα ψαρευω!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 02:13:29 pmΠαράθεση από: christinabibika στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:55:52 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:42:55 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...To δυσκολο ειναι οτι αργουν τις πληρωμες.Το να βαλεις μια υπογραφη στο παρουσιολογιο δεν ειναι τιποτα κ με τις συμβασεις διορθωθηκε οποτε φετος θα ειναι ακομα πιο ομαλα τα πραγματα.Δεν έβαζα απλώς μια υπογραφή, συμπλήρωνα ολόκληρο το παρουσιολόγιο, ελέγχοντας και ξαναελέγχοντας όχι μόνο εάν έλειψα κάποιες μέρες και αναγράφοντας το γιατί, αλλά και ποιες μέρες ήταν κλειστό το σχολείο ή έκανε γιορτή ή κάτι άλλο (και φυσικά ήμουν παρούσα), αναγράφοντας κάτω από την αντίστοιχη μέρα τα σχετικά... Αν και η διεύθυνση κανονικά το συμπληρώνει, το έκανα εγώ και μετά το τσεκάραμε μαζί. Είχα και έγνοια μην κάνουν λάθος και το έπαιρνα σχεδόν ολοκληρωτικά επάνω μου. Όπως και να το κάνεις, ήταν ένας μπελάς κάθε μήνα, να σημειώνεις τις μέρες και να γράφεις έκθεση ιδεών... Χώρια το ότι έπρεπε ΕΜΕΙΣ να μεριμνήσουμε ώστε να αποσταλεί μέσα στο σωστό χρονικό πλαίσιο στη Διεύθυνση. Ένας από μας πήγαινε κάθε μήνα... Αλλά, ας προσληφθώ και φέτος και χαλάλι η αγγαρεία...Εμενα μου το ειχαν ετοιμο,πηγαινα κυρια,εβαζα μια ¨τζουφρα" οπως ελεγε χαρακτηριστικα ο δασκαλος που μου το ετοιμαζε,αργιες κ γιορτες τα εγραφαν ολα αυτοι κ σε ολα τα σχολεια τα εστελναν οι ιδιοι.Εγω απλα τσεκαρα στο τελος του μηνα στον συγκεντρωτικο πινακα τις ωρες που ηταν με ημερομηνια οποτε δυσκολο να κανεις λαθος κ that's all.Καμια ταλαιπωρια.Απλα μια υπογραφη.
Παράθεση από: christinabibika στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:55:52 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:42:55 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...To δυσκολο ειναι οτι αργουν τις πληρωμες.Το να βαλεις μια υπογραφη στο παρουσιολογιο δεν ειναι τιποτα κ με τις συμβασεις διορθωθηκε οποτε φετος θα ειναι ακομα πιο ομαλα τα πραγματα.Δεν έβαζα απλώς μια υπογραφή, συμπλήρωνα ολόκληρο το παρουσιολόγιο, ελέγχοντας και ξαναελέγχοντας όχι μόνο εάν έλειψα κάποιες μέρες και αναγράφοντας το γιατί, αλλά και ποιες μέρες ήταν κλειστό το σχολείο ή έκανε γιορτή ή κάτι άλλο (και φυσικά ήμουν παρούσα), αναγράφοντας κάτω από την αντίστοιχη μέρα τα σχετικά... Αν και η διεύθυνση κανονικά το συμπληρώνει, το έκανα εγώ και μετά το τσεκάραμε μαζί. Είχα και έγνοια μην κάνουν λάθος και το έπαιρνα σχεδόν ολοκληρωτικά επάνω μου. Όπως και να το κάνεις, ήταν ένας μπελάς κάθε μήνα, να σημειώνεις τις μέρες και να γράφεις έκθεση ιδεών... Χώρια το ότι έπρεπε ΕΜΕΙΣ να μεριμνήσουμε ώστε να αποσταλεί μέσα στο σωστό χρονικό πλαίσιο στη Διεύθυνση. Ένας από μας πήγαινε κάθε μήνα... Αλλά, ας προσληφθώ και φέτος και χαλάλι η αγγαρεία...
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:42:55 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...To δυσκολο ειναι οτι αργουν τις πληρωμες.Το να βαλεις μια υπογραφη στο παρουσιολογιο δεν ειναι τιποτα κ με τις συμβασεις διορθωθηκε οποτε φετος θα ειναι ακομα πιο ομαλα τα πραγματα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...
ψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!
Χαχα!! Μ' αρέσει το πώς έμεινες εντός θέματος!! Κι εγώ στούμπος είμαι για αεροσυνοδός αλλά σκεφτόμουν μήπως η ομορφάδα μου αναπλήρωνε το κενό (μιας που δεν μπορώ να αναπληρώσω εγώ άλλο κενό)! Έκοψα και τα μαλλιά και δεν μπορώ να κάνω ράστα!! Άχρηστη τελείως-όλα λάθος τα κάνω!!