0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α, γεια σου!! Δεν το είχα σκεφτεί! Πάντα πηγαίνω παντού τελευταία για να κάνω εντύπωση (η αλήθεια είναι ότι απλά αργώ!!) και φέτος έσκασα που δεν ήμουν εκεί πρώτη!! Τι το θες; Τελευταία! Ν' ανοίξω την πόρτα και να κάνω εμφάνιση με καπνούς (που θα 'χω σκάσει απ' το κακό μου) και προβολείς (γιατί νύχτα θα μας στείλουν κι εμάς). Bollywood εμφάνιση, me likey!!!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:11:07 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:58:24 pmας βγαλουν επιτελους της α/βαθμιας να παιρνουμε και μεις σειρα. αντε γιατι σε λιγο τριτεκνη θα καταντησω απο κει που δεν το περιμενα! Τι ακριβώς εννοείς; να καλεσουν ολους εσας που περιμενετε και απο α/βαθμια, μιας και της εχουν δωσει προτεραιοτητα, για να βγει μετα και η φαση στη β/βαθμια για οσους περιμενουμε αποκλειστικα εκεινη γιατι με το τοσο περιμενε φετος μας γκαστρωσαν και θα κανω οχι ενα αλλα διδυμα!!! δυο κι ενα που εχω ηδη...κατευθειαν τριτεκνη!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:58:24 pmας βγαλουν επιτελους της α/βαθμιας να παιρνουμε και μεις σειρα. αντε γιατι σε λιγο τριτεκνη θα καταντησω απο κει που δεν το περιμενα! Τι ακριβώς εννοείς;
ας βγαλουν επιτελους της α/βαθμιας να παιρνουμε και μεις σειρα. αντε γιατι σε λιγο τριτεκνη θα καταντησω απο κει που δεν το περιμενα!
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:14:15 pmΚοντά 6000 (5993). Είναι που δεν υπήρχαν κενά. Πονηρούλα Γιώτα, θα πας για τρίτεκνη τσακ μπαμ διορισμός ε? δε θελω ρε συ να μπω σ'αλλες κατηγοριες και πινακες...φτανει σε τοσους που ειμαι!!!
Κοντά 6000 (5993). Είναι που δεν υπήρχαν κενά. Πονηρούλα Γιώτα, θα πας για τρίτεκνη τσακ μπαμ διορισμός ε?
Καλημερα στην αγαπημενη παρεα του pde ....τι κανετε ? πως ξυπνησατε ? καλα μολις μπηκα στο forum επαθα σοκ... τι ατελειωτες προσληψεις χθες το βραδυ !!! Σε ολες σχεδον τις κατηγοριες και ειδικοτητες σκιστηκε το συστημα να δινει κενα και να ανεβαζουν πινακες ! Θα παθε ολος ο λαος που περιμενε πλακα....δεκαδες εκατονταδες !!! Αλλα οι μεγαλοι αποντες οι ξενογλωσσοι , οι πληροφορικοι και η τεχνικη εκπαιδευση...γιατι ετσι ? εχουμε καμια πληροφορια ? Κανεις Καμια ?
Παράθεση από: Γιώτα06 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 11:16:14 amΚαλημερα στην αγαπημενη παρεα του pde ....τι κανετε ? πως ξυπνησατε ? καλα μολις μπηκα στο forum επαθα σοκ... τι ατελειωτες προσληψεις χθες το βραδυ !!! Σε ολες σχεδον τις κατηγοριες και ειδικοτητες σκιστηκε το συστημα να δινει κενα και να ανεβαζουν πινακες ! Θα παθε ολος ο λαος που περιμενε πλακα....δεκαδες εκατονταδες !!! Αλλα οι μεγαλοι αποντες οι ξενογλωσσοι , οι πληροφορικοι και η τεχνικη εκπαιδευση...γιατι ετσι ? εχουμε καμια πληροφορια ? Κανεις Καμια ? Κοιτάξτε, πιστεύω ότι μας αφήνουν τελευταίους επειδή θα'μαστε πολλοί, οπότε θα'ναι μεγάλη η φάση και κοιτούν να εξοικονομήσουν όσο γίνεται περισσότερους από Δευτεροβάθμια. Και έχω την αίσθηση επίσης ότι θα'μαστε μέσω ΕΣΠΑ, το οποίο έπεται των κανονικών αναπληρωτών...Αλλά άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ: μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΩΡΑ βγήκαν αυτές οι προσλήψεις χτες βράδυ; Μ'αρέσει που 9-10 το βράδυ ελέγχω, λέω, μέχρι τώρα θα είχε βγει κάτι και μπαίνω σήμερα το πρωί και βλέπω αυτά!