0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 08:42:55 pmεχω κολλησει τοση ωρα και λεω ποιος διαολος ειναι αυτος ο Μπατης!!! παει το'χασα! O Mπράτης Δημήτρης είναι ένας αιρετός.Έχει διασυνδέσεις καλές με το Υπουργείο.Μπορείς να τον ψάξεις στο facebook!
εχω κολλησει τοση ωρα και λεω ποιος διαολος ειναι αυτος ο Μπατης!!! παει το'χασα!
Εδω δεν ξερω κανεναν Μπατη...αλλα σιγουρα γνωριζω καλα εναν μπατηρη...(εμενα)
εχει η μικρη μια φλογερα απο περσι που εκαναν μουσικη στο σχολειο, λες να κανω καμια εξασκηση και γω?!
εμενα παλι ηχει στα αυτια μου αυτο......(ελληνικη σοσιαλιστικη ...κυβερνηση γαρ ..) http://youtu.be/LjtBa08XOrc
"Χρήση των ενιαίων πινάκων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων του Σχολικού Έτους 2011-2012 στο πλαίσιο των Πράξεων «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 08:44:35 pm"Χρήση των ενιαίων πινάκων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων του Σχολικού Έτους 2011-2012 στο πλαίσιο των Πράξεων «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές Δράσεις στη β’ βάθμια εκπαίδευση με ενίσχυση των διακρατικών συνεργασιών» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια
Αντε ας ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα...Εχω σωμα χελι και ματι τσακιρικο .....απο φωνη δε ....αηδονι .....Λετε να βρω την τυχη μου σε κανα μπουζουξιδικο της Γερμανιας
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 08:15:54 pmΑντε ας ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα...Εχω σωμα χελι και ματι τσακιρικο .....απο φωνη δε ....αηδονι .....Λετε να βρω την τυχη μου σε κανα μπουζουξιδικο της Γερμανιας