0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω αρκουδιτσα μου παρουσιαστηκα 10 Σεπτεμβριου και τοποθετηθηκα αρχες Οκτωβριου. κι αν ηπια καφεδες εκεινο το μηνα!!!
Εγώ πέρσι 1 Νοεμβρίου παρουσιάστηκα... Δεν υπήρχε καθηγητής Αγγλικών ούτε για δείγμα ώς τότε στο σχολείο εκείνο (192 μαθητών), ούτε στο πρωινό ούτε στο μεσημεριανό ούτε στο ...βραδινό!
Παράθεση από: solil στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:44:13 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:21:28 pmΕπίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...Είπε ότι δόθηκαν και τα 35; Πώς και δεν το πήρα είδηση, όλη την ώρα κοιτάω το προφίλ του, ούτε να'τα χαμε δηλαδή (που λέει ο λόγος..)!! Είδα ότι έλεγε για 35 κενά "προς επερχόμενους διορισμούς" αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Καλά και πού δόθηκαν; Ήμαρτον δηλαδή, και είχα το Ηράκλειο για καβάτζα με τόσους που πήρε πέρυσι! Να τα βάψω μαύρα τώρα ή μετά; Πι.Ες. Νάις ιματζιναρι (πού να βάλω τόνους εδώ..) ντάιαλογκς ΓιάννιςΟυάν - δει ολ αρ ρίαλι λάιφ-λάικ. Χεβ γιου κονσίντερντ ε καρίιρ ιν Χόλιγουντ (ορ ίβεν Μπόλιγουντ)? Όχι, ρε συ, δόθηκαν στο Υπουργείο (από Ηράκλειο) αυτά ως κενά! Δεν καλύφθηκαν! Για να προσλάβει αναπληρωτές!Μη σκάτε εσείς, γιατί σκάω και γω κι ας ξέρω τι έχω γράψει! Να πώς το γράφει:"ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΤο Ηράκλειο έχει δώσει τα παρακάτω κενά για επικείμενους διορισμούς: 50 δασκάλων, 43 νηπιαγωγών, 35 αγγλικής, 40 γυμναστές, 20 πληροφορικής και πάνω από 20 θέσεις ΖΕΠ για γενική αγωγή. Οι θέσεις για παράλληλη που έχουμε είναι 58 δασκάλων και 8 νηπιαγωγών."
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:21:28 pmΕπίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...Είπε ότι δόθηκαν και τα 35; Πώς και δεν το πήρα είδηση, όλη την ώρα κοιτάω το προφίλ του, ούτε να'τα χαμε δηλαδή (που λέει ο λόγος..)!! Είδα ότι έλεγε για 35 κενά "προς επερχόμενους διορισμούς" αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Καλά και πού δόθηκαν; Ήμαρτον δηλαδή, και είχα το Ηράκλειο για καβάτζα με τόσους που πήρε πέρυσι! Να τα βάψω μαύρα τώρα ή μετά; Πι.Ες. Νάις ιματζιναρι (πού να βάλω τόνους εδώ..) ντάιαλογκς ΓιάννιςΟυάν - δει ολ αρ ρίαλι λάιφ-λάικ. Χεβ γιου κονσίντερντ ε καρίιρ ιν Χόλιγουντ (ορ ίβεν Μπόλιγουντ)?
Επίσης, λίγο πριν είχε πει ότι τα κενά Αγγλικών στον Νομό, τα οποία έχουν δοθεί, είναι 35...
Δηλώνουμε ότι, σε περίπτωση που οι αποσπάσεις δε γίνουν με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά, η συμμετοχή μας στο συμβούλιο δεν έχει κανένα νόημα και γι΄ αυτό θα αποχωρήσουμε και θα καταγγείλουμε την όλη διαδικασία.
Εν τω μεταξύ αυτό:ΠαράθεσηΔηλώνουμε ότι, σε περίπτωση που οι αποσπάσεις δε γίνουν με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά, η συμμετοχή μας στο συμβούλιο δεν έχει κανένα νόημα και γι΄ αυτό θα αποχωρήσουμε και θα καταγγείλουμε την όλη διαδικασία.Σε περίπτωση αποχώρησης των αιρετών τί συμβαίνει? Επαναλαμβάνεται η διαδικασία, ή συνεχίζεται κανονικά?
μονο κοντα στις Αποκριες μη μας καλεσουν και νομιζουν στα σχολεια οτι ειμαστε καρναβαλια!
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:45:05 pmΠαράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:40:08 pmgianni ωραία η ιδέα σου με το binelike! Να το κάνεις πράξη και να γίνουμε μέλη στη σελίδα σου μπας κ ξεδώσουμε εκεί... Xμ, θα μπορούσαμε να ιδρύσουμε κι ένα facetsabook που θα είναι ιστοτοπος κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για τέτοιου είδους "φιλοφρονήσεις". Πλάκα πλάκα, θα είχε αρκετή επιτυχία.καλό κι αυτό! σοβαρά τώρα, φτιάξε μια σελίδα στο κανονικό facebook
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:40:08 pmgianni ωραία η ιδέα σου με το binelike! Να το κάνεις πράξη και να γίνουμε μέλη στη σελίδα σου μπας κ ξεδώσουμε εκεί... Xμ, θα μπορούσαμε να ιδρύσουμε κι ένα facetsabook που θα είναι ιστοτοπος κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για τέτοιου είδους "φιλοφρονήσεις". Πλάκα πλάκα, θα είχε αρκετή επιτυχία.
gianni ωραία η ιδέα σου με το binelike! Να το κάνεις πράξη και να γίνουμε μέλη στη σελίδα σου μπας κ ξεδώσουμε εκεί...
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:24:40 pmΓκρούπ μπινελίκινγκ. Θα μπορούσε να προστεθεί και μια επιλογή στο Facebook "binelike" για τους φίλους της τεχνολογίας.
Γκρούπ μπινελίκινγκ. Θα μπορούσε να προστεθεί και μια επιλογή στο Facebook "binelike" για τους φίλους της τεχνολογίας.
λιγες ωριτσες ελειψα και τα νεα πραγματικα τρεχουν!!!!!γιαννη, εχω λιωσει!!!!!που το σκαρφιστηκες παλι αυτο???ειδες αμα δεν εχεις τι να κανεις ολη μερα????μαθαινεις και τα κρυφα σου ταλεντα!!!!!πραγματικα δεν αντεχω αλλο να καθομαι, θελω να δουλεψω,,,,,,,το πιο πιθανο ειναι οντως να μας καλεσουν απο τα τελη της αλλης βδομαδας,,, θεου θελοντος και διαμαντοπουλου επιτρεποντος!!!!!(ελπιζω να τα εγραψα σωστα),,,,γιωτα γιατι δεν δοκιμαζεις αυριο να παρεις τον κυριουλη και να τον ρωτησεις αλλα μην περιμενεις απαντηση,,, βαλε απλα να παιξει το γνωστο πλεον ασμα ¨''' απο δευτερα"""" χαχαχαχαχαχ!!!! μπορει ετσι να του ανεβασεις λιγο τη διαθεση και να σου απαντησει κατι πιο συγκεκριμενο,,, εκτος αν ειναι κανενας κουλτουριαρης, οποτε το αφηνω σε εσας γιατι εγω οπως ελεγε ο Κοντος στη σχολη I love subculture!!!! πω πω, τι θυμηθηκα,,, ξαφνικα αρχισε να μου λειπει η σχολη, καλα ημασταν!!!!!