0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπον...νέα από υπουργείο: δευτέρα η συνεδρίαση μου είπαν και δυο περίπου μέρες για τοποθετήσεις από πέμπτη-παρασκευή λογικά. Για αριθμό δεν ξέρουν τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προσλήψεις θα αφορούν τα 961 ολοήμερα δημοτικά και θα γίνουν μέσω ΕΣΠΑ
Παράθεση από: samina στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 01:06:57 pmλοιπον...νέα από υπουργείο: δευτέρα η συνεδρίαση μου είπαν και δυο περίπου μέρες για τοποθετήσεις από πέμπτη-παρασκευή λογικά. Για αριθμό δεν ξέρουν τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προσλήψεις θα αφορούν τα 961 ολοήμερα δημοτικά και θα γίνουν μέσω ΕΣΠΑ Για
Όπως και να'χει, μπορεί ν' αφήσει τα πιλοτικά (τουλάχιστον) χωρίς αγγλικά; Ξέρω πιλοτικά που δεν έχουν ακόμα αγγλικών ή έχουν έναν εκπαιδευτικό αλλά χρειάζεται σίγουρα και δεύτερος.Άσχετο, πόσες είναι οι ανώτατες ώρες για ΑΜΩ;
Γύρω στα 800, αν δεν κάνω λάθος. Ας επιβεβαιώσει κάποιος συνάδελφος γιατί εγώ πέρσι ήμουν ΑΜΩ με 12 ώρες.
Παράθεση από: stavroula06 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:57:54 pmΓύρω στα 800, αν δεν κάνω λάθος. Ας επιβεβαιώσει κάποιος συνάδελφος γιατί εγώ πέρσι ήμουν ΑΜΩ με 12 ώρες.οι ΑΜΩ 12 ωρων παιρνουν παραπανω απο τους ωρομισθιους 12 ωρων δηλαδη?γιατι στην ωρομισθια εγω επαιρνα περιπου 490.
Παράθεση από: ladylav στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 07:19:22 pmΠαράθεση από: stavroula06 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:57:54 pmΓύρω στα 800, αν δεν κάνω λάθος. Ας επιβεβαιώσει κάποιος συνάδελφος γιατί εγώ πέρσι ήμουν ΑΜΩ με 12 ώρες.οι ΑΜΩ 12 ωρων παιρνουν παραπανω απο τους ωρομισθιους 12 ωρων δηλαδη?γιατι στην ωρομισθια εγω επαιρνα περιπου 490.Aπό τη στιγμή που λέει κατ' αναλογία, πρέπει να είναι περισσότερα. Πχ ΑΜΩ 12 ωρών σε πρωτοβάθμια, θα παίρνει τα μισά από τον Αναπληρωτή Πλήρους Ωραρίου, οπότε κάπου 600. Ως ωρομίσθιος θα έπαιρνε λιγώτερα. Ειλικρινά απορώ για ποιό λόγο εισήγαγαν το θεσμό του ΑΜΩ αν δε τους συμφέρει οικονομικά. Λόγω ΕΣΠΑ άραγε?
Για να πηγαινουν και σε μακρινες περιοχες..περσυ που ημουν χανια ολοι οι των ΠΕ05 κ ΠΕ07ηταν ΑΜΩ....
Παράθεση από: vaggis στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 07:32:01 pmΓια να πηγαινουν και σε μακρινες περιοχες..περσυ που ημουν χανια ολοι οι των ΠΕ05 κ ΠΕ07ηταν ΑΜΩ....πραγματι μαλλον για αυτο προεκυψε το αμω.οι ωρομισθιοι ειχαν αρχισει να λακανε.στο μενιδι πχ που εκατσα ωρομισθια πολλοι ωρομισθιοι τα παρατουσαν.
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 07:27:56 pmΠαράθεση από: ladylav στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 07:19:22 pmΠαράθεση από: stavroula06 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 04:57:54 pmΓύρω στα 800, αν δεν κάνω λάθος. Ας επιβεβαιώσει κάποιος συνάδελφος γιατί εγώ πέρσι ήμουν ΑΜΩ με 12 ώρες.οι ΑΜΩ 12 ωρων παιρνουν παραπανω απο τους ωρομισθιους 12 ωρων δηλαδη?γιατι στην ωρομισθια εγω επαιρνα περιπου 490.Aπό τη στιγμή που λέει κατ' αναλογία, πρέπει να είναι περισσότερα. Πχ ΑΜΩ 12 ωρών σε πρωτοβάθμια, θα παίρνει τα μισά από τον Αναπληρωτή Πλήρους Ωραρίου, οπότε κάπου 600. Ως ωρομίσθιος θα έπαιρνε λιγώτερα. Ειλικρινά απορώ για ποιό λόγο εισήγαγαν το θεσμό του ΑΜΩ αν δε τους συμφέρει οικονομικά. Λόγω ΕΣΠΑ άραγε?γιατι ειναι σοσιαλιστες..κι εσεις καθεστε ολοι μερα κ τους βριζετε..κοπριτες