0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:24:39 pmΤα πράγματα είναι πιο δύσκολα, για
Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, για
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:24:16 amγνωρίζει κανείς πότε θα βγουν οι αποσπάσεις δευτεροβάθμιας?Το alfavita κανει λογο για αυτη την τεταρτη και σιγουρα μεσα στη βδομαδα η ανακοινωση των ονοματων των αποσπασθεντων .Τωρα μενει να δουμε αν θα επιβεβαιωθει
γνωρίζει κανείς πότε θα βγουν οι αποσπάσεις δευτεροβάθμιας?
Να πω κι εγω τα λιγοστα που εμαθα απο την πρωτοβαθμια β'αθηνας.στη συγκεκριμενη λοιπον,πλεοναζουν ακομα εκπαιδευτικοι απο την β'βαθμια και δεν ξερουν που να τους βαλουν.κενα στην αττικη θα υπαρξουν καποια στην α' και στην ανατολικη αττικη.δεν εχουν καμια ειδοποιηση απο το υπουργειο και ειναι,λεει,προς το παρον σαν να μην υπαρχουν αγγλικα.μηπως δεν υπαρχουμε και δεν το ξερουμε?
Τι να έχουν σκεφτεί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Το είπα και το ξαναλέω, να μην πάει κανένας-όύτε αναπληρωτής, ούτε ωρομίσθιος. Κυρίως όσοι έχουν ξενιτευτεί ξέρουν σίγουρα πως οικονομικά βγαίνεις με το ζόρι, άρα η επιλογή ανάληψης υπηρεσίας ως αναπληρωτή δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Επιτέλους, πρέπει να σοβαρευτούμε σ' αυτή τη χώρα! Θέλουν να δουλέυουν με αναπληρωτές επειδή τους είναι πιο οικονικό; Μαγκιά τους κι εγώ μαζί τους! ΑΛΛΑ, με πρόγραμμα. Οι αναπληρωτές να φεύγουν αρχές Σεπτέμβρη. Να γνωρίζω σίγουρα ότι θα φύγω και πότε θα φύγω. Και μετά είναι δική μου επιλογή αν θα ακολουθήσω το επάγγελμα ή όχι. Κι αν επιλέξω να το ακολουθήσω, δεν θα έχω κανένα δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτε! Για να μην αναφερθώ στους αιτούντες απόσπασης. Τέλη Ιουνίου, άντε αρχές Ιούλη, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν πού θα βρίσκονται κι όχι να άγονται και να φέρονται μέχρι αρχές Οκτώβρη. Το όργιο που λέγεται Υπουργός Παιδείας (συγχωρείστε μου τη γλώσσα) απείλεισαι τους φοιτητές που κάνουν κατάληψη ότι θα χάσουν το εξάμηνο. Τι θα γίνει, μαντάμ, με τα παιδιά που δεν έχουν εκπαιδευτικούς ένα μήνα τώρα; Θα χάσουν κι αυτά το τρίμηνο-τετράμηνο ή στις 2 αυτές βαθμίδες θα συνεχίσουμε να παίζουμε το θέατρο του παραλόγου;Αρνούμαι να μπω σε τάξη περιχαρής-γιατί έτσι οφείλω στους μαθητές μου-μέσα Οκτώβρη για να τους γνωρίσω!!Αρνούμαι να φεύγω μακριά από το σπίτι μου και τους δικούς μου ανθρώπους για να πληρώνομαι 1.200 ευρώ (και ΑΝ φέτος) από τα οποία δεν μου μένει τίποτε αν υπολογίσεις τα εισιτήρια-ενοίκια-ΔΕΗ κτλ.Αρνούμαι να μου στερούν με το «έτσι θέλω» τη χαρά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τομέα που επέλεξα και που μπορώ να τις προσφέρω!Τέλος, πληροφορίες δια τηλεφώνου που είχα λένε ότι θα αρχίσουν να καλούν στο πρώτο 10ήμερο του Οκτώβρη!! Χωρίς όμως να είναι τίποτε επίσημο. Από μεταξύ τους συζητήσεις, όπως μου είπαν.
Α! Ξέχασα να αναφέρω και το πιο σημαντικό! Μία έξτρα δήλωση που μου έκαναν, off the record φυσικά (για να 'χουμε και τον ... καλυμμένο) είναι ότι έγινε μ... (αυτολεξεί) από κάποιον (ποιος να έίναι αυτός; ) και έδωσαν προτεραιότητα στους μουσικούς, καλλιτεχνικών, θεατρικής αγωγής, ξεχνώντας (άκουσον άκουσον) τα αγγλικά!! (Δηλαδή, από μόνοι τους βάζουν τις ειδικότητες σε ζυγαριά και δίνουν βαρύτητα! Και περιμένουμε εμείς μετά να αντιμετωπίσουν τις ειδικότητες με σοβαρότητα.) Ψιθυριστά δε μου είπε ότι φοβούνται και την Ε.Ε. μην μυριστεί ότι καθυστέρησαν τόσο τα αγγλικά. (Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως έβγαλα γραμμή στην Ελληνοφρένεια και με δούλευαν κι εμένα ψιλό γαζί; )