0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nαι, έχουμε δει τι γράμματα μαθαίνουν στα παιδιά. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου...
Ειναι γεγονος πως ολοι οσοι δεχτηκαμε να γινουμε" μπαλακια" απο περιοχη σε περιοχη και απο ραχουλα σε ραχουλα ειχαμε στο μυαλο μας τον πολυποθητο διορισμο.Δυστυχως δεν ειχαμε προβλεψει τις κομματικες παρεμβασεις και τα μεγαλεπιβολα "ανανεωτικα" σχεδια της τωρινης ηγεσιας του Υπουργειου Παιδειας.Οι δασκαλοι καλως κανουν και διοριζονται ειτε ως μονιμοι ειτε ως αναπληρωτες.Το προβλημα δεν εγκειται εκει .Ολοι οσοι ειμαστε καθηγητες ξενων γλωσσων στο δημοσιο Ελληνικο( το τονιζω) σχολειο ειμαι σιγουρη οτι εχουμε νιωσει τι θα πει να ειμαστε "υποδεεστεροι" ,"συμπληρωμα" στα ταχα μου ταχα μου σχεδια του Υπουργειου για ενα νεο ,"ευρωπαικο" σχολειο.Αυτο λοιπον που θελω να πω κλεινοντας την τοποθετηση μου ειναι το εξης : Στο Ελληνικο Δημοσιο Σχολειο οι δασκαλοι μαθαινουν τα παιδια μας γραμματα και οι καθηγητες των ξενων γλωσσων λυπαμαι αλλα δεν κανουν θαυματα!(παγιωμενη αντιληψη του Υπουργειου συναδελφοι για την αξια της προσφορας μας στο σχολειο).Εξου και η αντιμετωπιση μας ως τωρα .........
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:59:40 pmNαι, έχουμε δει τι γράμματα μαθαίνουν στα παιδιά. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου...Κι έλεγα να το πω, να μην το πω... τελικά το είπες εσύ! Εν τω μεταξύ είδα στη σελίδα του Μπράτη ότι ψάχνονται και για τη β' φάση εικαστικών, θεατρολόγων κ.τ.λ.... Άμα βγει αυτή η φάση πριν τη δική μας δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει!
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:52:57 pmΕιναι γεγονος πως ολοι οσοι δεχτηκαμε να γινουμε" μπαλακια" απο περιοχη σε περιοχη και απο ραχουλα σε ραχουλα ειχαμε στο μυαλο μας τον πολυποθητο διορισμο.Δυστυχως δεν ειχαμε προβλεψει τις κομματικες παρεμβασεις και τα μεγαλεπιβολα "ανανεωτικα" σχεδια της τωρινης ηγεσιας του Υπουργειου Παιδειας.Οι δασκαλοι καλως κανουν και διοριζονται ειτε ως μονιμοι ειτε ως αναπληρωτες.Το προβλημα δεν εγκειται εκει .Ολοι οσοι ειμαστε καθηγητες ξενων γλωσσων στο δημοσιο Ελληνικο( το τονιζω) σχολειο ειμαι σιγουρη οτι εχουμε νιωσει τι θα πει να ειμαστε "υποδεεστεροι" ,"συμπληρωμα" στα ταχα μου ταχα μου σχεδια του Υπουργειου για ενα νεο ,"ευρωπαικο" σχολειο.Αυτο λοιπον που θελω να πω κλεινοντας την τοποθετηση μου ειναι το εξης : Στο Ελληνικο Δημοσιο Σχολειο οι δασκαλοι μαθαινουν τα παιδια μας γραμματα και οι καθηγητες των ξενων γλωσσων λυπαμαι αλλα δεν κανουν θαυματα!(παγιωμενη αντιληψη του Υπουργειου συναδελφοι για την αξια της προσφορας μας στο σχολειο).Εξου και η αντιμετωπιση μας ως τωρα .........Οταν υπαρχουν και οικονομικα οφελη απο στοχευμενες "παραβλεψεις " και "καθυστερησεις " τοτε η αξια της προσφορας των καθηγητων ξενων γλωσσων αποκτα αλλο νοημα....Δε νομίζω οτι παίζει ιδιαίτερο ρόλο η προσφορά σ' αυτό το κράτος που έχουν φτιάξει. Υπάρχουν άνθρωποι σε δημόσιες υπηρεσίες που πληρώνονται απίστευτα λεφτά, χωρίς να έχουν πατήσει στις υπηρεσίες τους. Για να μη πούμε για τους διάφορους που συμμετέχουν στις διάφορες "επιτροπές". Αγαπητή Αρκουδίτσα, μη στρεφόμαστε ο ένας ενάντια στον άλλον, αυτό ακριβώς θέλουν.
Ειναι γεγονος πως ολοι οσοι δεχτηκαμε να γινουμε" μπαλακια" απο περιοχη σε περιοχη και απο ραχουλα σε ραχουλα ειχαμε στο μυαλο μας τον πολυποθητο διορισμο.Δυστυχως δεν ειχαμε προβλεψει τις κομματικες παρεμβασεις και τα μεγαλεπιβολα "ανανεωτικα" σχεδια της τωρινης ηγεσιας του Υπουργειου Παιδειας.Οι δασκαλοι καλως κανουν και διοριζονται ειτε ως μονιμοι ειτε ως αναπληρωτες.Το προβλημα δεν εγκειται εκει .Ολοι οσοι ειμαστε καθηγητες ξενων γλωσσων στο δημοσιο Ελληνικο( το τονιζω) σχολειο ειμαι σιγουρη οτι εχουμε νιωσει τι θα πει να ειμαστε "υποδεεστεροι" ,"συμπληρωμα" στα ταχα μου ταχα μου σχεδια του Υπουργειου για ενα νεο ,"ευρωπαικο" σχολειο.Αυτο λοιπον που θελω να πω κλεινοντας την τοποθετηση μου ειναι το εξης : Στο Ελληνικο Δημοσιο Σχολειο οι δασκαλοι μαθαινουν τα παιδια μας γραμματα και οι καθηγητες των ξενων γλωσσων λυπαμαι αλλα δεν κανουν θαυματα!(παγιωμενη αντιληψη του Υπουργειου συναδελφοι για την αξια της προσφορας μας στο σχολειο).Εξου και η αντιμετωπιση μας ως τωρα .........Οταν υπαρχουν και οικονομικα οφελη απο στοχευμενες "παραβλεψεις " και "καθυστερησεις " τοτε η αξια της προσφορας των καθηγητων ξενων γλωσσων αποκτα αλλο νοημα....
Τα Χριστουγεννα παιζει να ντυθω και Αγιος